Zenelejátszó rendszer
2011-08-07T23:09:01+02:00
2011-08-08T00:04:00+02:00
2022-06-30T23:26:19+02:00
 • értem most jó, mert egy olyan megoldásom van, hogy aho az xml elhelyezkedik ott egyszerűen így van kitöltve :)

  <song filename="203 - Feuer frei! (Remix 95).mp3" track="Feuer frei! (Remix 95)" artist="" album="" />

  és az elérhetősége már is megvan a számnak csak az ip-t kell elküldenem valakinek és kész :)
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Elég sok könyvet adtak már ki macromedia flash témában, ha komolyan érdekel a dolog javaslom szerezz be egyet, de ha csak a zenelejátszó miatt kell, akkor inkább írd meg a php scriptet ami minden töltésnél frissíti az xml-t :)
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • A megoldás tetszik és hogyan tudok saját flasht írni ? :P
  Digi netünk van :)
  Csak tesztelés céljából van a helyi szerver de jó, mert másoknak gyorsan át tudok küldeni a gépemről bámit ;)
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • A Flash az kliens oldalon fut, tehát nem fogja tudni a szerveren levő könyvtárakból lekérdezni a fájlokat, csak ha pontosan megadod neki az útvonalat, de mivel az ip címed változik így ez sem jó.

  Azt viszont megteheted, hogy a PHP scripted minden futáskor generálja újra az xml-t. Mivel az IP címed le tudod kérdezni vele, így biztosítani tudod azt, hogy minden esetben érvényes címeket tartalmazzon az xml fájlod.

  Ha ez nem jó, akkor maximum annyit tudsz tenni, hogy írsz flashben egy saját lejátszót, és a zenéidet beleintegrálod a flash alkalmazásodba, akkor nem kell a dinamikus címmel vesződni. Flashen kívül még java appletet tudsz írni ezen elv alapján, minden egyéb megoldásnál a php-nak kell biztosítani az érvényes címeket.

  Egyébként miért dinamikus az ip cím? Saját gépedről futtatsz webszervert? Ha igen javaslom, hogy valami ingyenes szerverre regisztrálj be. Ha nem is a weblapod miatt, de a zenéidet feltöltheted valahova, és akkor mindig ugyanazon a címen lesznek elérhetőek.

  Amúgy nem csak a zenéid elérésnél lesz probléma a dinamikus ip cím, hanem a weboldalad elérésében is, legalábbis akkor ha publikus lesz.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Sziasztok!
  Az előző kérdést töröltem, nekem azért nem jó a sima falsh lejátszó aminek ki kell tölteni a zene listáját, mert változó ip-m van ezért egy olyan zene lejátszó kellene ami mappába másolt zenéket egyből olvassa :)
  Mutasd a teljes hozzászólást!
abcd