Javascript visszaszámláló képpel
2011-07-17T15:24:19+02:00
2011-07-17T15:58:57+02:00
2022-07-19T05:27:35+02:00
 • Miért nem tudod beleírni? Nem kötelező jquery countdown scriptet használni.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • De épp ez az,hogy nem tudom beleírni,és a jqueryt meg nem szeretem :S sokszor próblátam már használni,de idáig nem nagyon sikerült.Ha csak segítesz már az is jó,mert régen tanultam javascriptet.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Értem, akkor keress egy javascriptes visszaszámlálót, ami tetszik, és amikor generálod az oldalt, akkor a javscriptes részbe beleírod php-ból, azt a dátumot ameddig vissza kell számlálnia (ezt ugye majd adatbázisból a megfelelő feltételek mentén előkeresed)

  itt egy visszaszámláló
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Ott akadtam el,hogy javascripthez nem nagyon értek,max 1 olyan visszaszámlálót tudok csinálni,hogy mondjuk 100 mptől számol vissza és akkor sincs kép mögötte ami töltődik.

  Nekem olyan kéne aminél megvan adva a vége tehát pl. 2011.7.18.15:43 és ekkor történjen meg az esemény vagy utána ha a júzer betöltötte a php fájlt.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • És hol akadtál el? Van már valami kód ami nem működik vagy arra vagy, kíváncsi, hogy elméletben hogyan kellene ezt megcsinálni?
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Sziasztok!
  Szeretnék csinálni egy olyan visszaszámlálót,ami javascripttel működik,de a dátumokat egy adatbázisból adom át phpvel.Annyit nem tudok,hogyan adjam át ezt a 2 változót a javascriptnek és hogy készítsek egy visszaszámlálót ami mögött egy kép van és töltődik be.
  (tehát ahogyan számol visszafelé,úgy töltődik be mondjuk egy kék vonal az adott képen.)

  Az elképzelés az lenne,hogy amikor felveszünk egy küldetést,akkor az adatbázisba lementené a jelenlegi időt + azt amikor egy eseménynek kéne lefutnia.
  Viszont ha már felvettünk egyet,akkor már csak a jelnlegi időt tölti fel az adatbázisba majd ha elérte az esemény elvégézésnek az időpontját,akkor odaadja a jutalmat.

  Ez mind kész van,csak a számlálót nem bírom összehozni.Mielőtt félreértenétek,csak akkor kell lefutnia az eseménynek amikor a júzer letölti az adott php fájlt.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
Tetszett amit olvastál? Szeretnél a jövőben is értesülni a hasonló érdekességekről?
abcd