Webdesigner munkát keresek
2011-06-20T23:22:51+02:00
2011-06-23T21:27:54+02:00
2022-07-19T05:17:23+02:00
 • Elég átlátszó, ahogy a psakadémiádat reklámozod. Csak mondom. :)
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Csak egyetérteni tudok, ezek után én is csak azt tudom javasolni, hogy probálkozz egy másikkal.

  Itt már mindegy, hogy kinek a hibája, nem érdemes ezt folytatni.

  Boti.

  Psakademia.hu
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Tévedésben vagy. Paraszt dolog akkor lett volna, ha elássuk a topicnyitót, és jól megtrágyázzuk. Aztán megvárjuk, hogy mi lesz belőle.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • elég paraszt dolog volt mindenkitől egy álláskereső topicot így tönkretenni, bocs ha megsértek bárkit is.

  A topicnyitó helyében töröltetném ezt az egészet és írnék újat.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Szerintem téged sajnál.

  Szerk.; a többit töröltem.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • KisJ-t sggbe fogom rúgni ha még egyszer megmutatja a topicot, hogy már megint melyik zakkant éli ki pont itt magát.

  Inkább azt tanítaná meg a kislánynak, hogy néz ki egy url. :)
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • de jó lenne, ha lekattannál rólam, lehet ez egy társalgó, de ha beírsz egy nem általad nyitott topikba, legalább tanulj meg viselkedni, ha meg frusztrált vagy keress magadnak egy pasit....


  Semmit sem szeretnék jobban, kicsim. Abbahagynád végre, hogy nekem célzod a hülyeségeidet? Inkább gyakorolj, rád fér, mert az amennyit most tudsz, az nulla körüli.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Haláliak vagytok. Kisj-nek kösz hogy ráírt a valódi dizájncsapatra, a dizájncsapatnak meg kösz a jó választ. Ifjuhorgásznak is kösz.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Miért?

  őszintén sajnállak benneteket


  Ki az a "benneteket"?
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • őszintén sajnállak benneteket
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Neked óvodában "körmondat" volt a jeled?

  1.
  ja neked az sincs, ha már te személyeskedsz tehetem én is, végül is én nyitottam a topikot


  2.
  az angol abc ékezet nélküli, a laptopom meg német, amikor megtanultam gépeli vakon akkor tíz perces időintervallumban a hibalehetőség megvolt 1300 leütésnél


  3.
  arról nem is beszélve mielőtt kinyomtatsz valamit ha grafikai, akkor nyomda teszi, ha design akkor meg programozzák, a programozásban meg ált. kisbetűket használnak.


  4.
  de jó lenne, ha lekattannál rólam, lehet ez egy társalgó, de ha beírsz egy nem általad nyitott topikba, legalább tanulj meg viselkedni, ha meg frusztrált vagy keress magadnak egy pasit....


  5.
  nem kivánok több hozzászólásodra válaszolni és elnézáést kérek azoktól akik kénytelenek a hozzászólásaidat olvasni itt, én ha a nevedet látom inkább már nem is teszem, mert csak süt belőle, minden szóból a rosszindulat


  Jól követhető, hogy írás közben egyre megy fel benned a pumpa, egyre nyakatekertebb (értelmezhetetlenebb) mondatokat írsz.

  De nézzük tényszerűen:

  1. a topic nem a Te tulajdonod.

  2. Az idegen keyboard, Önigazoló süket duma.(tudom mert én is szoktam ezzel védekezni)

  3. Eltekintve, hogy nincs se eleje se hátulja se értelme a mondatnak. Amit lehet érteni, az butaság. A programozók előszeretettel használják a kis/nagy - betű kombinációkat. Sőt így is tanítják.

  4. Nyilvános fórumban, bárki hozzá szólhat. Ha valakinek a viselkedése nem tetszik, jelezheted. De a Te reakcióid csak Téged minősítenek.

  5. Látszik, hogy ezt a körmondatot még tudnád folytatni....
  Néha a gyerekeim is így jöttek haza a homokozóból, amikor egy másik ovis meghúzta a hajukat.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • látom megint rettenet okos vagy. láttad már a gyerekeket csetelni? ja neked az sincs, ha már te személyeskedsz tehetem én is, végül is én nyitottam a topikot. az angol abc ékezet nélküli, a laptopom meg német, amikor megtanultam gépeli vakon akkor tíz perces időintervallumban a hibalehetőség megvolt 1300 leütésnél. arról nem is beszélve mielőtt kinyomtatsz valamit ha grafikai, akkor nyomda teszi, ha design akkor meg programozzák, a programozásban meg ált. kisbetűket használnak. de jó lenne, ha lekattannál rólam, lehet ez egy társalgó, de ha beírsz egy nem általad nyitott topikba, legalább tanulj meg viselkedni, ha meg frusztrált vagy keress magadnak egy pasit....
  nem kivánok több hozzászólásodra válaszolni és elnézáést kérek azoktól akik kénytelenek a hozzászólásaidat olvasni itt, én ha a nevedet látom inkább már nem is teszem, mert csak süt belőle, minden szóból a rosszindulat.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Hali,

  nem olvastam végig minden beszolást mert csak úgy süt a rosszindulat, de egy pár tanácsot adnék aztán Take it or leave It :)

  Szerintem mindenképpen fontos lenne, hogy feltegyél legalább egy két referenciát. Még ha a lap nincs is leprogramozva csak pár képet. Csinálhatsz oldalt szinte akármiről, nem hiszem, hogy a megrendelők annyira néznék a tartalmat. Csinálj egy lapot a családodról vagy magadról és rakd fel azt.

  Tudnod kell, hogy kezdőként valószínüleg csak amolyan inas munkát kapsz majd, de ezek az évek arra vannak, hogy tanulj. Késöbb majd megéri meglátod.


  Egy pár tanács, hogy szerintem mikre figyelj oda.


  A program amivel dolgozol (Photoshop vagy bármi más) a munkaeszközöd. Minél jobban ismered annál gyorsabban haladsz.
  Rengeteg tutoriált kell olvasni/nézni.


  Nem igazán tudom, hogy milyen szinten vagy de a techikai alapokat jól kell tudni még a designereknek is, nem elég ha jó az izlésed, vagy normális design-t csinálsz a programzási nyelvek alapiait profin kell tudni, nem kell feltétlenül tudjál kodot irni de, hogy mibe mit lehet az alap.

  Az angol és esetleg egy másik nyelv szintén fontos, olvass rengeteg angol nyelvű tutoriált.

  Ha valakinek nem tetszik a munkád nem kell elkeseredni, vagy ha leoltanak valamelyik forúmba. Te csináld bátran tovább :)


  Sok sikert kívánok a munkakeresésbe.

  Cheers,

  Nagy Botond-Lajos,
  Psakademia.hu
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • A pecásgyerek engem folyton összezavar. Ha tényleg olyan lenne amilyennek mutatja magát, szerintem hamar elfelejtene levegőt venni, és meghalna. Viszont, mi van, ha valamiért tényleg olyan mégiscsak?

  Amúgy hülyeséget is mondott, a grafika pontosan az, ahol éles megrendelés nélkül is nyugodtan elkezdhetsz csinálni bármit. Az én első oldalam egy garfield rajongói oldal volt. Ha meg annyi kreativitása nincs valakinek hogy összerakjon egy fansiteot, vagy bármiről valamit ami érdekli (esetleg semmi nincs ami érdekli), akkor ne akarjon grafikus lenni.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Persze, nyilván nem kritikát akar senki, de jelen esetben ha megnézed nem is kapott (kezdetben), hiszen csak teljesen normálisan rákérdezett valaki a referenciákra (aki ugye potenciális munkaadó is lehet), igazából ifjuhorgasz kavarta fel a dolgokat a hozzászólásával.

  Ahogy írtam is, részemről nem látom sok értelmét más munkáját minősíteni a munka rovatban, arra ott a weblap véleményezős téma.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Ez igaz, viszont abban gondolom egyetértünk, hogy van egy szint, ami alatt nem biztos, hogy bárkinek is munka vállalását kellene hirdetnie és voltak már elég sokan, akik ezt a szintet sem ütötték meg.


  Egyetértünk, de nézd meg micsoda hiszti van abból, ha azt mondod valakinek, hogy ez nem kóser. Másrészt meg, azon én is akadtam már ki, hogy elkezdett magyarázni egy potenciális munkaadó, hogy szerinte ezt hogy kellett volna. Ha úgy nézem, jószándékú volt, mert rászánta az idejét valamire, amitől én őszerinte jobb leszek. Ha meg másképp nézem, én arra pocsékoltam az elvileg munkaidőmet, hogy az ő süketelését hallgattam, ami egyébként nem nagyon érdekelt adott pillanatban.

  Aki munkát keres, nem kritikát akar. Ennyiben igazat kell adnom a viktorynak, még akkor is, ha teljesen egyetértünk vele abban, hogy nem ő az én emberem. És akkor is, ha megvan róla a véleményem (ami kb. az, hogy ha nem változtat dolgokon, olyan 3-4 hónap alatt meg fog halni ezen a pályán).
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Bújkálsz hosszú ú, mondd 2 d, mondatkezdő betű nagybetű, úgyis hosszú ú.
  Örülök hogy titkárnőként nem volt panasz a munkádra, de a grafikusnál tudod az a baj, hogy ha egyszer kinyomtattak valamit, nehéz átírni. Weben meg leminősíted vele az egész céget ha hibás az oldal, és mondjuk olyan helyen, ahol ők nem tudják átírni.
  Szóval szintén javaslom, hajts rá a helyesírásra IS. (És már megint segítek, pedig de nem akartam.)
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Ez igaz, viszont abban gondolom egyetértünk, hogy van egy szint, ami alatt nem biztos, hogy bárkinek is munka vállalását kellene hirdetnie és voltak már elég sokan, akik ezt a szintet sem ütötték meg.

  Ez meg egy fórum, akkor meg már miért ne kritizálhatná bárki is a silányabb minőségű munkákat.

  Nem mondom, hogy ez szükséges, vagy jó, hiszen a leendő munkaadó bizonyára el tudja dönteni, hogy mire van szüksége, mi a megfelelő minőség neki, legalábbis a design esetében (de még akkor sem mindig, hiszen sokaknak érdekes az elképzelése).

  Leszólni én sem szoktam semmit egyébként, legfeljebb javasolni, persze a legtöbb esetben hiába, mert meg vannak győződve arról, hogy amit csinálnak az tökéletes és jó...

  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Azt javaslom, álljatok össze ifjúhorgásszal. :)
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Volt már precedens a világtörténelemben arra, hogy valaki olyasmivel indokolt meg valamit, ami nem volt igaz. (pl. leszólás)

  Mondjuk elég hülye indoklás, ez egy piac, különböző árukkal, árakkal és minőséggel, különböző követelményekkel, ha 20 ember leszól valamit, négynek meg pont az tetszik, akkor máris bingó.

  Én különben akkor szoktam le a leszólásról, amikor a gyakorlatban láttam elég sok oldalról, hogy honnan indult, és mi lett belőle. Szóval ez is a kezdők kiváltsága valahol. :)
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Lelked rajta drágám, hogy mit csinálsz, biztos mindenki más vevő a hülyeségeidre és mindenki más ugy ugrál ahogy te mondod. Sajnos én nem vagyok a te embered. De biztos elvagy havazva meloval, ha állandóan itt lebzselsz és mindenhez van valami elmés hozzáfűzni valód és mindent végig tudsz olvasni.
  a te munkádat nem lehet minősiteni, mert nincs is gondolom... nekem legalább van..
  nyugodtan nyálazhatsz
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Akik meg arra hivatkozva nem mutatnak semmit, mert úgyis leszólják itt a fórumban, azoknál valami rejtegetnivaló van.

  És ha van? Mondjuk valaki nem szeretné, hogy a munkahelyén tudják, hogy privátban is dolgozik.. Te vagy talán az enbéhá, hogy mindet tudnod kell mindenkiről? :) Én sem írok szinte soha referencenciacímet sehová. Egyszer megtettem már, igaz hogy akkor kb. hatszor akkora érdeklődés volt mint egyébként, de nekem akkor sem tűnik jó ötletnek.


  Szerintem olvasd el még egyszer amit írtam és próbáld meg értelmezni, főleg ezt a részt:

  arra hivatkozva nem mutatnak semmit, mert úgyis leszólják itt a fórumban


  Én nem az egyéb okokról írtam, hanem konkrétan arról, amikor valaki erre hivatkozva nem teszi ki. Volt már ilyen nem egyszer, holott eddig még nem láttam olyat, hogy bárki munkája le lett volna szólva, ha megfelelő minőségűek.

  Nyilván ha valaki új munkát keres, vagy a meglévő mellett dolgozik és nem szeretné, ha a munkahelyén megtudják, akkor nyilván ne tegye ki a referenciákat.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Lányom, ne bosszants fel még jobban, mert ha igen, ki fogok lépni a szalonképes keretek közül.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Számtalan levelet kapok azért, hogy mit mennyiért csinálok meg, mert ha nekik, nagyoknak tul sok a melo dolgozhatok helyettük. aztán egy kicsit átalakitja, mert mondjuk nem tetszik a virág szine, vagy mert a programozónak nem ugy kell.
  Ha nem tetszik amit csinálok sosem zárkóztam el attól, hogy átalakitsam, nem kértem érte plussz pénzt, mert nekem az öröm és gyakorlási lehetőség, ha valami szépet alkothatok.


  Igen, én voltam az egyik mert éppen cseszettsok meló volt, és nem bírtam. Gondoltam hátha valami kóbor designerzseni vagy. :) De tévedtem, és kb. ez volt az a pont is, ahol megfogadtam, hogy soha többé kezdőkkel.

  Akkor is az volt az érzésem, ami most: nulla körüli fogalmad van a dolgok működéséről.

  Itt te nem "alkotsz", hanem egy piaci terméket (általában prémium kategóriás terméket, mert a weblapok design nélkül is elműködnek) állítasz elő. Itt mindenki nagy ívben szrik arra, hogy te miben leled örömödet, ha nem felel meg technikailag vagy akármilyen szempontból, vagy minden szempontból megfelel de a megrendelőnek nem tetszik mert egy elszabott ízlésű suttyó, akkor átalakítod a látványtervet ha kell ötvenszer. Mert ő fizet, és ha szart akar drága pénzen, akkor joga van hozzá.

  Ebben a folyamatban nulla körüli szerepe vagy ráhatása van annak, hogy neked mi okoz örömet, ez egy szakma. Senki nem fogja a privát csodálatosságodat dicsőíteni, mert sem idő, sem érdeklődés nincs rá. Pénzt kapsz érte, azért dolgozol, és igen, MÁSNAK. Egy szolgáltatást nyújtasz, ahol kiSZOLGÁLOD 1. a megrendelőt, minden hülyeségével, 2. a sitebuildet, 3. a programozókat, 4. a googlet, 5. az utólagos átalakításokat, és még rengeteg mindent. Eközben a kutyát nem érdekli, hogy a te virágod margarétából indult, és piros disznóparéj lett a végére.

  Magadnak akkor dolgozol, ha a saját weblapodat csinálod, na ott te döntesz el mindent.

  Ezt vagy el tudod fogadni, vagy nem, de speciel most felidegesített, hogy azzal őrjöngsz hogy mások mire kértek fel. Mi a jó francra számítottál, hogy majd hasra esnek attól az egy szál oldaltól, amit küldtél? Nem olyan.

  Hát b+.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • mildy neked is biztos jo, hogy bujkálsz, ettől leszel különb? nem szeretem azokat az embereket akik nem merik felvállalni saját magukat, ne mond nekem ez tisztességes.
  de milyen érdekes mindig van elmés hozzászólásod mindenhez...
  egyébként meg egy idő után ugyis kiderül, ja max persze majd nevet váltasz és ott folytatod, ahol a másik néven abbahagytad...
  megkérnélek ne az általam nyitott topikot használd öntömjénezésre..
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Akik meg arra hivatkozva nem mutatnak semmit, mert úgyis leszólják itt a fórumban, azoknál valami rejtegetnivaló van.


  És ha van? Mondjuk valaki nem szeretné, hogy a munkahelyén tudják, hogy privátban is dolgozik.. Te vagy talán az enbéhá, hogy mindet tudnod kell mindenkiről? :) Én sem írok szinte soha referencenciacímet sehová. Egyszer megtettem már, igaz hogy akkor kb. hatszor akkora érdeklődés volt mint egyébként, de nekem akkor sem tűnik jó ötletnek.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Soxeretettel a pecás gyereknek, és a többi érintettnek.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • [törölve]
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Amit pedig tudok mondani hogy hasznos is legyek, nézegess minél több szebb weblapot, járj hozzáértő közösségbe (propono http://inertia.hu) és tanulj, figyelj, próbálj leutánozni dolgokat gyakorlásképp. Munkát akkor keress ha már tényleg tudsz valamit, saját referenciával, legalább egy saját weboldalon bemutatva.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • én töröltetem magam...nem akarok vitát...itthagyom a prog.hut...
  Mutasd a teljes hozzászólást!
Címkék
abcd