Kezdő c++ programozó állást keres
2011-06-14T23:58:17+02:00
2011-06-15T15:16:16+02:00
2022-07-24T14:21:21+02:00
 • Hát igen csak be se hívnak, ha nincs mire. Ez az ingyen meló refért viszont jó ötlet. Egy hét helyett szerintem lesz vagy 2-3 hónap. Csak mert az egy hónap mire beleszoksz az ottani légkörbe, saját framework-be stb.

  Nekem szakmai blogom volt és az alapján hívtak be interjúzni szintén papír nélkül. Ref progijaim voltak igaz nem adatbázis kezelő, hanem játék.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Privát ment
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Nos, igen. Ez a fő probléma. Bizonyítani csak úgy tudok, ha kapok egy vagy több teszt feladatot. Referencia programjaim nincsenek, ha nem számítjuk azokat, amiket a gyakorló feladatok megoldására írtam.
  Szívesen résztvennék egy rövid projectben, ahol fizetés helyett referenciát kapnék vagy vállalnék 1 hét fizetetlen próbaidőt.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Máskor ne írd le hogy nincs papírod, ha behívnak valahová akkor úgyis kapsz tesztfeladatot. Viszont azokat a "tanfolyamokat" amit az MIT illetve a Stanford honlapján végeztél, nyugodtan linkeld be és próbáld arra helyezni a hangsúlyt hogy büszke vagy rá.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • De ha se papír, se céges munka, se más kézzel fogható dolog nincs a kezedben, mivel bizonyítasz, hogy értesz hozzá? Referencia programjaid vannak?
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • C++ junior programozói, gyakornoki állást keresek. Semmiféle IT-val kapcsolatos papírom nincs, sajnos. Amit tudok, azt könyvekből és a neten tanultam. Többek között "elvégeztem" két ingyenes tanfolyamot, amiket a Stanford és az MIT honlapján lehet elérni.
  Némi bash-scripting, java script és html tudással is rendelkezem.
  nyelvtudás: angol, tárgyalóképes

  Ha valaki tud valamit ajánlani, az kérem jelezze!
  Mutasd a teljes hozzászólást!
abcd