Flash programozó munkát keresek...

Flash programozó munkát keresek...
2011-06-08T09:12:13+02:00
2013-03-20T12:37:12+01:00
2022-10-24T04:15:31+02:00
 • Ismét aktuális a hirdetésem.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Kedves Informatikusok!

  Amennyiben állást kerestek :itpeople.hu

  it állás, informatikus állások - itpeople.hu
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • szia
  hívj vagy írj ha meg aktuális 20-2330353
  uszti@uszti.com
  játékokról van szó.
  koszi gabor
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Szia,

  nekem van 8 órás munkahelyem, project melók nem érdekelnek. Viszont a topicot indító az pont olyasmi munkákat keres, amit te kínálsz.

  Üdv: Náncsi
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Szia ! Jávori Jenő vagyok. Olyan fiatalembert keresek aki egyszerű ügyességi játékokat tud írni, top score - t eltárolni, facebook megoldani azt, hogy a játék csak akkor indul el ha a játékos már lájkolta a lubot. Ami fontos részemről : határidő - teljesítmény betartása. Ha érdekel örömmel várlak. Sok megrendelőm van, lehet pénzt csinálni. Üdv.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Flash/Flex meló sokkal több van mint amennyi ember, aki komolyan ért hozzá. Nézd meg csak itt a hirdetéseket: valaki bedob egy komolyabb flashes melót, utána meg 1 hónappal upolja a hirdetést, mert nincs épkézláb jelentkező. De pl az én jelenlegi állásomra is összesen 2 jelentkező volt, egy béna + én.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • A Microsoft is azt hitte, hogy majd a SilverLight-tal lemossa a flash-t, aztan meg lehet nezni hova jutottak. Megy a kukaba az egesz.
  Amig a marketingbe ennyire be van falazva a flash-banner, meg a flash-es facebook alkalmazas, addig nem hiszem hogy feledesbe merulne a cucc. A jovo tavasszal pedig elvileg jon a 3D tamogatas (moleHill) is, lesznek csilli villi game-ek 0% CPU hasznalattal. A stageVideo-val mar a video lejatszas sem zabalja a CPU-t, mobil platformra is lehet fejleszteni flash-bol (Iphone-ra is), szoval eleg szeles lesz a paletta ahhoz, hogy ne menjen feledebe a cucc. Arrol nem beszelve, hogy annyi penzt ontenek bele, hogy tutira nem lesz hirtelen egyenrangu alternativaja. Szoval karogni, meg halalhirt kelteni lehet, de szerintem tok felessleges.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Sziasztok!
  Ha már állás/munka helyett társalgó :(
  Például az mp3 eltünőben van? Tudtommal sokkal többet tudó tömörítési lehetőségek vannak már. És mégsem látom, hogy az mp3 eltünőben lenne.
  Ha az adobe szállítja a net és technológia fejlődésének köszönhető lehetőségekre épülő megoldásait, igen nehéz lesz az alternatívaként megjelenő megoldásoknak elterjedniük.
  PL: css lekerekítés. Ahány böngésző annyiféle kód.
  Canvas stb.... ugyan ez a helyzet. Az hogy az egyik böngésző ezt nyújtja, a másik meg azt... az egyik így a másik úgy... Addig nem is igen alternatíva a dolog.
  Mikorra lesz szabvány html5? Ahány böngésző annyiféle kódolás?
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Sajnos mást nem lehet hallani minthogy 2-3 év és reszelőbe megy a flash. Én ezekkel teljes mértékben tisztában vagyok amiket leírtál. Pont most kommenteltem a társalgóba is: a HTML5-öt csinál a Flash-ből a Google Swiffy-hez. Függetlenül a rovat címétől, de pozitívabb dolgokat is leírtam, ha most egy kicsit a flasht akarjuk "fényezni". :)
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Birom ezt az eltűnik a flash dumát...

  Mi van a reklámügynökségekkel, orrvérzésig gyárthatod a bannereket, mikrositeokat, stb. Flash alapú online játékok is elég népszerűek, gondolj csak a honfoglalóra ami elég komplex ahhoz, hogy kiaknázza a flash lehetőségeit. Építőiparban is népszerű a flash + 3D -ben körbejárható újépítésű lakópark dolog, nem beszélve a webcam oldalak terjedéséről. Adobe AIR-es asztali alkalmazások is jelentős tereket nyitnak meg, Flex-ben készült vállalati chartok készítése, és még sorolhatnám. Én még nem vasalnám az ingemet a temetésre.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Szerintem flashes munka ilyen téren már nem nagyon van. Eleve kezd eltűnni a flash weboldalról. Talán ha kijön a teljes verziós GPU támogatott flashplayer 11. Most maxium streaminges, oktatási, és ami talán ami beindult a flashvilágában a 3d-és környezetek (persze ehhez is van egy válasz a WEBGL ami elég nagy konkurenciája lesz a GPU-s flashnek is + jobban fogják szeretni mivel "böngészőben van". Én nem mondom azt hogy meghal a flash mert ha ígért dolgokat betartják nagyon nagy előre lépést fog tenni a piacon de maximum "más irányzatban". Csak találj olyan céget akinél tudnál ilyenekkel foglalkozni. Nem egyszerű.
  Ha animációk világában akarsz maradni weben, CANVES + javascriptes dolgokat is nagyon kell hogy kenjed. Még most, mert elég gyerek cipőben van az egész, viszont 2-3 év múlva már késő lesz hogy elkezd, mert lemaradsz mindenről. Egy szimpla jó tanácsként írtam ezt le, ez az én véleményem, természetesen nem lehet tudni mit hoz a jövő. Flash programozóként kezdtem a pálya futást én is csak reménykedni tudok hogy marad weben valamilyen téren + mobilon. Mert AS3 egy nagyon jó nyelv és könnyebb programozni mint javascripttel.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Még aktuális...
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Ha van egy csapat, akik html, php ajax... stb, otthon vannak, de nincs flash-es programozó csapatban, és a flash-es munkák mennyisége miatt nem is akarnak állandóra alkalmazni flash-es programozót....
  Vállalnám a projectekbe flash-es programok, bannerek beillesztését, megírását, server oldali kommunikációval, server oldali php megírásával. (Egyedi videóplayer, mp3 player, animációk, űrlapok, chat...stb.
  Másodállásban, otthonvégezhető munkát vállalok.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
Tetszett amit olvastál? Szeretnél a jövőben is értesülni a hasonló érdekességekről?
abcd