Fejlesztőket keresek több témában
2011-05-30T14:31:50+02:00
2011-05-31T14:53:54+02:00
2022-07-24T14:51:20+02:00
 • Nem azt az 1 hozzászólást, hanem azt az 1 külön topikká avanzsáló vitát amely most Távmunka vs állásnéven fut, és ebből az ártatlan ajánlatból kezdődött :) És köszönet azoknak akik védelmemre kelnek, majd meghálálom ha nagy leszek :)
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Be lehet fejezni a hírdetést feladó piszkálását! Tényleg nem értem, hogy miért szükséges minden álláshírdetásbe valamiért belekötni! Amennyiben a hozzászólás nem kapcsolódik a feltett hírdetésekhez, akkor azokat törlöm a témából!

  A korábbi hozzászólásokat átmozgattam egy külön témában, mert azoknak sem volt semmi közük sem a meghírdetett pozíciókhoz.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Nepiszkáld. Jó arc.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Hm, én téged ismerlek. Te jó fej vagy, téged nem flémellek. :D

  Bár azért azt hozzáteszem hogy jómagam is ismerek sok sok mondjuk finoman, "érdekes" HRest :)


  Nem csoda, a többség "érdekes". ;)
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Látom szép kis vita alakult ki egy szimpla állásajánlat kapcsán :) Kár hogy a beérkező pályázatok száma nem annyi mint a kommentezőké :)


  Parázs vita alatt az előttem lévő 1 hozzászólást érted?
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Ismerek személyesen is több alkalmas embert csak sajnos nem Pest megyében. De mint tudjuk Magyarország=Budapest máshol nincs élet, nincsenek szakemberek, csak Budapesten. Ezért lenne jó a távmunka, nem azért mert lusta vagyok bejárni, csak a saját házamban szeretnék lakni nem egy 60000 Ft -os garzonban (/Hó) Budapesten.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Sziasztok,

  Látom szép kis vita alakult ki egy szimpla állásajánlat kapcsán :) Kár hogy a beérkező pályázatok száma nem annyi mint a kommentezőké :) Persze ez csak nekem fáj. Mindenesetre az, hogy mindent lehet távmunkában végezni azzal vitába szállnék. Volt jelöltem aki pénzjegynyomdában végzett fejlesztést, és nemhogy nem végezhette távmunkában, de még fegyveres őr is állt mellette egész nap és sasolta mit csinál. Másik példa, bankban spéci fejlesztéseknél a helyzet igen hasonlatos. Csak nincs fegyveres őr. Ideális esetben :) Szóval igaz a mondat úgy, hogy a fejlesztések jelentős része végezhető távmunkában, és vannak speciális esetek amikor ez nem megoldható. Szerencsés vagy szerencsétlen helyzet, de az én ajánlataim mind helyhez kötöttek. Ha ez nem szimpi semmi gond, adni kell másnak is lehetőséget az érvényesülésre. A magyarországi bérekkel kapcsolatban csak annyi hogy jelen IT kereséseim között is akad nem egy, ahol igencsak Európai a bérszínvonal. Nem szabad általánosítani 10-15-20 kis hazai cég, vagy éppen csak a multik alapján. A KKV szektor igen terjedelmes, és kínál is alternatívát gazdagon. Én jelenleg 14 IT keresést futtatok mind KKV szektorba, a nagyon egyeditől a nagyon általánosig. Itt a tudás dönt, hogy ki mire alkalmas. Ami a HReseket illeti, ne keverjük össze a vállalati HRest és a "fejvadászokat". Ők 2 külön állatfaj. Én a fejvadász klán tagjait képviselem. Én úgy lettem HRes hogy előtte Informatikus voltam. És lám akkor már lehet mégis ért hozzá a HRes? :) Bár hozzáteszem, a HRes feladata nem az, hogy szakmailag eldöntse hogy valaki jó szakember e vagy sem, arra ott vannak a tesztek, a próbafeladatok, próbanapok, szakmai vezetők. A HRes azt dönti el, hogy az egyén illik e a csapatba, be fog e illeszkedni, hasznos tag lesz e, vagy sem. Neki inkább az embert kell néznie mintsem a tudását, és ezt sokan félreértik. De ez minden keresési területen igaz, nem csak informatikában :) Bár azért azt hozzáteszem hogy jómagam is ismerek sok sok mondjuk finoman, "érdekes" HRest :) Mindenesetre ha ismertek valakit akinek nem távmunkában érdekes lehet a dolog akkor szóljatok neki :) Üdv, Budaházi Péter
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Sziasztok,

  Több területre keresek fejlesztőket, főállásba, alkalmazotti vagy alvállalkozói jogviszonyba, távmunkában NEM végezhető munkákra, outsource partnercégeim számára. Egy területre átlag 2 főt keresek.

  A területek és a linkek:

  [B]Senior .NET fejlesztők[/B] Human Sales Kft
  AS400 - fejlesztő és tesztelő Human Sales Kft
  Senior Flex fejlesztő Human Sales Kft
  Java fejlesztő Human Sales Kft
  [B]Liferay fejlesztő[/B] Human Sales Kft
  NetBeans Platform fejlesztő Human Sales Kft
  Senior Java fejlesztő GWT fejlesztői tapasztalattal Human Sales Kft
  SharePoint fejlesztő Human Sales Kft
  Spring framework fejlesztő / Budapest (2-3 fő) Human Sales Kft

  Kontakt/kérdés: it@humansales.hu
  Budaházi Péter - Human Sales Kft.
  06 30 567 6036
  Mutasd a teljes hozzászólást!

Figyelem! Moderált fórum. A hozzászólások csak jóváhagyás után jelenhetnek meg.

Tetszett amit olvastál? Szeretnél a jövőben is értesülni a hasonló érdekességekről?
abcd