Abszolútóriummal rendelkezők esélye

Címkék
Abszolútóriummal rendelkezők esélye
2011-05-12T16:30:30+02:00
2011-05-13T18:27:45+02:00
2022-10-26T15:55:36+02:00
 • 10 év alatt 5 munkahely? Nem vagy te job-hopper egy kicsikét?
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • az eddigi kb. 10 éves karrierem alatt volt 5 munkahelyem, ebből csak egyszer kérték a papírt, megmutattam, felvettek, a harmadik napon én léptem ki (begyepesedett állami cég volt)
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Örülök, hogy ilyen pozitív válaszok születtek! Akkor mégsem vagyok annyira elkeseredve, megnyugtattatok. Természetesen örülök a további válaszoknak is, a téma nyugodtan fennmaradhat mint társalgó topic.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Diplomát inkább csak a multi kér, de azt a multi is elfogadja, hogy szervezési problémák miatt a diploma csúszott egy évet. A nyelvvizsga legyen meg. Az fontos. A többire tojni fognak. Az esélykülönbséged csak emiatt egy nullához közelítő érték.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Szerintem az egész azon múlik hogy eddig miket csináltál (az egyetem mellett) és hogy mihez értesz. Amikor én államvizsgáztam akkor már szinte mindenki dolgozott.

  Morzel
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Eleg jok az eselyeid. Persze csak ha nem ez a 9 eved, egy amugy 3 eves kepzesen. :D

  Ezt nem latom akadalynak. Persze ne szamits alomfizetesre, de ahova pont emiatt nem vesznek fel oda diplomaval se vennenek fel.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Kevés olyan cég van akit érdekel hogy megvan e a diplomád (szerintem kb csak az állami szektorban, meg néhány multinál kizáró ok ha hiányzik), inkább az interjút nézik szerintem. szerintem kezdőként érdemesebb nagyobb céghez menni, több ember, több tapasztalat, sokféle projekt. Anyagilag nem feltétlenül a nagyobb cég a jobb.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Szia!

  Én is valami hasonló helyzetben vagyok, csak nekem van államvizsgám, de nincs nyelvvizsgám.
  Ha még nem dolgoztál azaz teljesen kezdő vagy, nem nagyon fogja érdekelni, hogy őket hogy meg van-e már vagy sem. Esélyed meg van így is az elhelyezkedésre, lehet kicsit korlátozottak...
  Én a helyedben az csinálnám, hogy megírnám a CV-m szépen, majd minden álláslehetőségre ami is kicsit megtetszik beadnám, lesz ami lesz alapon. Ha nem is vesznek fel de legalább szokod ezt is, sokat lehet tanulni a sikertelenül záródó interjúkból is. Ha meg ilyet kérdeznének, hogy diploma. Akkor mondod, hogy majd köv időszak végén mész. De kezdőként inkább az ambícióid érdeklik őket. Én már 1 éve dolgozom,hogy nincs diplomám.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Sziasztok!

  Ti, hogy gondoljátok...?
  Idén végzek Programtervező Informatikus szakon, de félek, hogy határidőig nem lesz meg az összes tárgyam, így nem mehetek államvizsgázni. De az összes tárgyam megvan, így már januárban mehetek államvizsgázni. Viszont én már nyártól dolgozni akarok, és érdekelnek az esélyeim. Szerintetek mennyi esélyem van elhelyezkedni akár gyakornokként akár főállásban dolgozóként egy programozó cégnél? MCP és CISCO minősítéseim vannak. Továbbá arra is kíváncsi lennék, hogy multicégnél vagy kisvállalatnál kezdjek ilyen "végzettséggel".

  Köszönöm szépen a válaszokat!
  Proggyman
  Mutasd a teljes hozzászólást!
Címkék
Tetszett amit olvastál? Szeretnél a jövőben is értesülni a hasonló érdekességekről?
abcd