Egyszerű honlap készítés (munka)
2011-05-07T19:16:28+02:00
2011-05-09T13:29:29+02:00
2022-07-24T15:46:19+02:00
 • Oké, elég jelentkező érkezett. Olyannyira, hogy nem is tudtam még mindenkinek válaszolni, mert a prog.hu nem engedette, hogy hatnál többre válaszoljak.

  Új jelentkezőt nem várok.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • privi ment
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Ha tudnád, hány ilyen "éles" specifikációt kapok :(
  "Ez a cég neve, valamit csinálj rá." (Esetenként cégneve sem volt, mert még nem tudják.) Tartalom? semmi/még írják/nem tudják/nem ők döntik el. Előzetes elképzelés? semmi.

  Ha felhúzok rá egy üres vázat, akkor "ők ezért fizessenek? Hiszen ebben nincs is semmi". Kész weblap, tartalom sima formázatlan txt, dobjuk már fel a kinézetét. Jó, mit akarsz kiemelni? Hát azt nem tudja, úgy gondolta legyen már jó mindenhova.

  Aztán ebből teremts hatékony információközlést.. néha komolyan irigylem az ügynökségeket ahol csak arra van egy külön siserehad, hogy ezeket végtelen türelemmel letisztázzák, meg kitalálják, ha már az ügyfél nem tudja magáról, hogy mit csinál.

  Különben ezt kb egy html-esített wireframenek képzeltem el. Mondjuk koppantam már nagyon úgy, hogy valamit elképzeltem, elsőre úgy is nézett ki, és kiderült, hogy nem az volt.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Hát azért el tudjuk képzelni, hogy milyen lehet.

  default szürke doboz, kérésem hogy valahogy nézzen már ki
  Öröm lehet ilyen pontos specifikáció alapján dolgozni. Az ilyen pontos speckók miatt aztán a legkönnyebb tartani a határidőket is.

  De szerintem megint csak valaki megtréfált minket...
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Nem honlapot akar csináltatni, hanem egy meglévő honlaphoz akar szebb kinézetet....
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Üdv. Sajnos egy összelapátolt oldalt nem lehet normálisan megcsinálni. Már csak a keresőoptimalizálás miatt se. De biztos lesz aki elvállalja, viszont nem tisztességes ha nem tájékoztat előtte erről. Szerintem jobban járnál ha tiszta lappal indulnál ha hosszútávra tervezel és komolyabb weblapot szeretnél.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • hi

  egy egyszerű honlapra van szükségem. Össze is van dobva a honlap, mert összelapátoltam a netről. Most jöhet a html + css csinosítás. Semmi extra nincs a honlapon, egyelőre javascript se. Szóval egy igazi rutin munkáról van szó, sok apró kérésse, például most a nyomógomb a default szürke doboz, kérésem hogy valahogy nézzen már ki. Akit érdekel egy ilyen mini project, jelentkezzen nálam. Lehetsz kezdő, természetesen táv munka, teljesítmény díjas, tartsd a határidőt.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
abcd