Webshop MsSQL-el.
2011-04-15T20:53:19+02:00
2011-04-16T09:26:29+02:00
2022-07-19T04:28:07+02:00
 • Hasonló, közbenső alkalmazás használatában gondolkoztam, mindössze annyi a bibi, hogy eddig "átlagos, normál" webes alkalmazásokat írtam, fejlesztettem, így nincs gyakorlatom sem mssql-ben, sem más ilyen jellegű service fejlesztésében.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Én ezt az általam fejlesztett, szintén ms-sql alapú számlázóprogimban úgy oldottam meg, hogy a zencart és az adatbázis közt van egy service ami soapon keresztül kommunikál a webshoppal. Folyamatos szinkron van, azaz ha létrehozol vagy módositasz egy cikket a számlázóban, az azonnal átkerül a webre. De benne is van pár hét meló a dologban...
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Tehát akkor legyen egy normál mysql-el webshop és maximum pár opciót kössünk össze mssql-el? Lényegében az ms adatbázisból csak a viszonteladói árak kellenek a weboldalba. Legalábbis a jelenlegi információim szerint.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Sztem az éles adatbázist ne rakjátok ki a webre, ha meg külön db-je lesz a webes alkalmazásnak, akkor meg már mindegy milyen db-ről beszélünk.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Jó estét!

  Egy WebShopot kellene MsSql-el összehozni, mivel a számlázó program ezen adatbázist preferálja.
  A kérdésem az lenne, hogy vannak, ismertek olyan kész Webshopokat, CMS webshop pluginokat, amik támogatják ezen adatbázist és megfelelően, stabilan működnek, vagy érdemes egy új rendszert felépíteni is hozzáigazítani az adatbázishoz.

  Sajnos most több információval nem tudok szolgálni, hogy mi merre, mivel jelenleg ennyi információ áll a rendelkezésemre.
  A válaszokat előre is köszönöm. :)
  Mutasd a teljes hozzászólást!
abcd