.NET Fejlesztők
2011-04-15T16:20:11+02:00
2011-04-21T08:40:29+02:00
2022-07-24T16:21:19+02:00
 • Igaz.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • És megint ott tartunk, hogy a hirdetőnek kell megvédenie magát, ahelyett, hogy mindenkinek biztosítanánk alkotmányunk biztosította szabad döntéshozatali jogát: érdekli e az ajánlat avagy nem.
  De hát a prog.hu nem lenne az igazi pocskondiázás nélkül igaz?
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Az a bizonyos okoskodás egészében igaz. Arra viszont nem vennék a helyedben gyorsan ölő mérget, hogy ok nélkül. Aki már megfordult pár helyen, volt pár főnöke / kellett már mások munkájáért a saját hátát tartania, az kimondatlanul is tudja, hogy mindig van egy apró betűs rész is. Előbb vagy utóbb, de úgyis kiderül. Az előzetes felméréshez pedig éppen egy troll fórum a legjobb eszköz. Akinek meg semmi sara nincsen, az egyáltalán nem is lenne itt.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Tisztelt csuri,

  ez változó, mivel legtöbb ügyfelünk megköveteli az általuk kialakított projekt site-on történő munkavégzést. Ezek jellemzően a budai oldalon, ill. a belvárosban találhatók.

  Ahol ez nem feltétel, ott általában (legalább részben) a távmunka-opciót is fel szoktuk ajánlani, amennyiben ehhez az alkalmazott lehetőségei adottak (van kiépített internet, vagy tud honnan dolgozni, be tud tartani törzsidőt, ill. az adott munkafázis megengedi ezt a fajta munkavégzést).

  A cég eredetileg nem budapesti székhelyű, de a jelen pozíciókra érkező pályázók bejárási preferenciáitól függően tervezzük pesti irodahelyszín berendezését a Keleti pu. környékén (ez kompromisszumos megoldásként vidéki munkatársak számára is viszonylag könnyen megközelíthető).
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Kedves KKV!

  Nagyresz egyetertunk, viszont ezzel a resszel kicsit vitatkoznek.

  Azzal nem feltétlen értek egyet, hogy a munkaadó "feladata" irányárat adni - ez teljesen szituációfüggő.


  A munkaltato mindig tudja, hogy mekkora kerete van az adott munkara. Mindket felnek idot es energiat sporol meg, ha olyanok nem jelentkeznek, akiknek az adott keret nem felel meg. (Bar lehet, hogy csak bennem hagyott mely nyomot par elpazarolt nap, amikor az aktualis fizetesemnel kevesebb volt a versenykepes ar )


  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Arról lehetne infót kapni, hogy Bp-n belül kb. hol lenne a munkavégzés?

  A választ előre is köszönöm.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Szerintem teljesen rendben van az álláshirdetés. Végre egy, olyan ahol nem csak az van írva, hogy 3-4 éves .NET tapasztalat. Pár ismerős cég is úgy hirdetett, közben seniorokat keresett és sajnos 100 jelentkezőből <10 felelt meg.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Kedves tisn,

  részben egyetértek, publikus "irányárak" sokat segítenének - egyébként a munkaadóknak is, mert nagyjából tudni lehetne egy adott tudáscsomag valós, átlagos piaci értékét.

  Sajnos Magyarországon legjobb tudomásom szerint erre nincsenek valóban reprezentatív, hivatalos statisztikák - pl. amit az APEH (már NAV) adna ki az egyes munkakörökkel kapcsolatban - , így az a néhány felmérés marad, ami hozzáférhető, és sajnos közel sem elégséges (eloszlásban és darabszámban sem...) mintán alapul.

  Azzal nem feltétlen értek egyet, hogy a munkaadó "feladata" irányárat adni - ez teljesen szituációfüggő.

  Mi azért kérjük inkább a pályázókat, hogy becsüljék meg saját reális értéküket (a hírdetésben ki is van emelve, hogy fizetési igény megjelölését kérjük), mert elég tapasztalt munkavállalókat keresünk ahhoz, hogy határozott elképzelésük (piaci tapasztalatuk) legyen erről a kérdésről, és szeretnénk ezzel az elképzeléssel tisztában lenni.

  Ez valójában csak a "beárazásos" szituáció megfordítása, és egyben egy gyors realitás-ellenőrzés is minden pályázó esetén (ami nem azt jelenti, hogy "olcsó" embert keresünk, hanem hogy mind a túl olcsó, mind a túl drága ajánlatnál nagyon oda kell figyelni a buktatókra).
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • szeretem ekézni az álláshirdetéseket, de nem találok rajta fogást.
  nem értem ezt a "zseni kell ide" dolgot, miért kellene zseninek lenni ezekhez?
  mondjuk engem is frusztrál egy kicsit, hogy nem értek mindenhez, ami itt fel van sorolva, hát istenem, ők meg ahhoz nem értenek amihez én.
  amúgy pl. angol tudásban is ott a kompromisszum, de nem kérik az egymással konkurens technológiák kimerítő ismeretét sem, sztem nincsenek elszállva.
  az tény, hogy széles-spektrumú MS-fejlesztői ismereteket kérnek, ami az itt posztolók nem mindegyikének van meg, lehet pont amiatt, mert állandóan itt lógnak...
  hajnali 0:40-kor is ;)
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Odáig mentem, hogy meg is néztem a szótárban, hogy mit jelent az 'elmélet' szó

  Ez nagyon nagy.

  Egyébként, aki ide irogat, az nyílván nem akar jelentkezni, ennyit a sok okoskodásról.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Korrekt hirdetes szerintem (nem kell zseninek lenni hozza), viszont jobb lenne, ha elterjedne a 'versenykepes fizetes' bullshit helyett a tenyleges fizetesmegjeloles. (Tudom, ezt itthon sok esetben "bonyolitja", hogy mehet szamlara, vagy fele zsebbe. Termeszetesen a jelen hirdetorol nem feltetelezek ilyeneket!)

  (Ugy emlekeztem, az USA meloknal mindig van fizetes, de most megnezve egy HR oldalt, kb. a hirdetesek 50%-a tartalmazza a juttatasokat. Az itthoni hirdetoknel azert meg ez is sokkal jobb arany.)
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Kedves ptiszai,

  mélyre ható hipotézisét megköszönve felhívnám figyelmét arra, hogy a hírdetés egyértelműen tartalmaz sorokat a fizetéssel, illetve az alkalmazottakkal kapcsolatos cégfilozófiával kapcsolatban (vö. magas fluktuációban az alkalmazottak belső, céges képzése, külső workshopokra küldése pénz- és időkidobás lenne).

  'Túlzott' elvárásainkat ügyfeleink és jelenlegi csapatunk is nagyra értékeli, talán ez is része annak, hogy a cég jövője nem mindig a jövő havi kis projekt bármi áron való megnyerésétől függ.

  Kérem, ha kérdése van, elméletgyártás helyett nyugodtan tegye fel őket!
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Mint írtam, ha a felsorolt dolgok közé ÉS kapcsolatot teszel, akkor sok. Ha veszed a fáradságot és kihámozod, hogy mi opcionális és mi nem, akkor nem annyira.
  A programozóknak sokszor kell olvasni követelményspecifikációkat, és ott nem árt, ha az ilyen kis apróságokra is figyel az ember. Gondolom fórumbejegyzések olvasásakor nem olyan precíz üzemmódban vagytok és azért tűnik a cucc soknak.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • OFF

  Nem pontosan értem mire gondolsz. (Az esetek 90%-ában nem szoktam érteni, amikor az elmélet és a gyakorlat különbségéről írnak nekem, mert szerintem igazából leginkább csak gyakorlat van.)

  Odáig mentem, hogy meg is néztem a szótárban, hogy mit jelent az 'elmélet' szó:

  "Originally the word theory is a technical term from Ancient Greek. It is derived from theoria, &#952;&#949;&#969;&#961;&#943;&#945;, meaning "a looking at, viewing, beholding", and refers to contemplation or speculation, as opposed to action.[1] Theory is especially often contrasted to "practice" (Greek praxis, &#960;&#961;&#8118;&#958;&#953;&#962;) an Aristotelian concept which is used in a broad way to refer to any thing done for the sake of any action, in contrast with theory, which is not. "Theoria" is also a word still used in theological contexts.
  A classical example of the distinction between theoretical and practical uses the discipline of medicine: Medical theory and theorizing involves trying to understand the causes and nature of health and sickness, while the practical side of medicine is trying to make people healthy. These two things are related but can be independent, because it is possible to research health and sickness without curing specific patients, and it is possible to cure a patient without knowing how the cure worked.[2]
  While theories in the arts and philosophy may address ideas and empirical phenomena which are not easily observable, in modern science the term "theory", or "scientific theory" is generally understood to refer to a proposed explanation of empirical phenomena, made in a way consistent with scientific method."

  Nem lettem okosabb, mert ezt én is így gondolom: az elmélet szó nagyon sok mindent jelent. Így viszont még mindíg nem tudom, hogy mire gondoltál.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Amit írsz, mind nagyon szép és jó - elméletben. De ezt a gyakorlatban? GL
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Totális elbizonytalanodik az ember a hirdetéstől.
  1984 óta fejlesztek, de azt érzem hozzátok képest hülye vagyok.:)
  Zsenik dolgoznak a cégednél?
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • No.......ilyen hirdetésre nem szabad jelentkezni.
  Vagy nem értenek a .NET-hez, vagy nagy a fluktuáció a cégnél, mert az elvárások eltúlzottak.Bérről még nem is beszéltem.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Az adatszolgáltatásnál is köröket kell futni, mert sokszor előfordult, hogy az adatok nem mentek át a kliensre, ugyanis limitálva van az egyben átvihető adatok mennyisége, de még kevés adatátvitel mellett is bizonytalan.


  Ezt kifejtenéd, csak mert jóideje silverlight+wcf alkalmazásokat túrok, és nem futottam ilyen akadályokba.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Itt elsősorban nulladrendű logikai kifejezések kiértékelésének képességét, illetve természetesnyelvi szövegek ilyen kifejezéssé formalizálásának képességét tesztelik elsőkörben, amely teszten sokan nem mentetek át.

  pl.

  A and B and (C or D or E) nemfeltétlenülegyenlő (A and B and C and D and E)

  Magyarul azt kérik, hogy értsél totál alap dolgokhoz (az UML meg ezek ilyenek) érts a .NET-hez és elosztott rendszerekhez és (VAGY a webes frontendhez VAGY a backendhez VAGY a desktop frontendhez értsél,) és legalább 3 éves tapasztalatod legyen.

  Namost az írásod alapján téged behelyettesítve (feltételezem, hogy értesz az elosztott rendszerekhez) IGAZ-at ad ki a boolean kifejezés, ami azt jelenti, hogy saját kategorizálásod alapján zseni vagy.

  Én azt mondanám, hogy ezek az elvárások azért elég könnyen teljesíthetőek (én jóval több mindenhez értek véletlenül, mert sok helyen dolgoztam. De szerintem te is több mindenhez értesz.)
  A zseni az teljesen más kategória, azt ilyen bullet pointokkal nem is lehetne tesztelni.

  (Szvsz. ez egy olyan korrekt hirdetés volt, amibe nem volt érdemes belekötni. De csak szvsz.)
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Kedves lewisfm,

  Ismét felhívnám a figyelmet arra, hogy ha egy hírdetésben az szerepel, hogy minimum X év tapasztalattal rendelkező szakembereket keresnek, akkor az nem azt jelenti, hogy minden X< éves tapasztalattal rendelkező szakember automatikusan túlképzett, hanem azt, hogy <X az állás betöltésére kevés.

  Másrészt a kötelező alapokon (konkrét technológia, elterjedt módszertanok, UML, design patterns - amik minden komolyabb munkahelyen a napi rutin részét képezik) ill. soft skilleken/személyiségjegyeken kívül egy .NET fejlesztőtől *két* dolgot várunk el, azt, hogy a pályázó értsen az elosztott rendszerekhez, valamint, hogy értsen legalább az egyik, számunkra releváns "szakosodáshoz" (webes frontend, desktop frontend, backend). Az eddigi tapasztalataink szerint bőven vannak, akik képesek megfelelni ennek az elvárásnak.


  Kedves nancsi,

  szerintem lewisfm-mel konkrétan az ellenkezőjéről beszélnek, ugyanis Ő azt mondta, egy-egy komolyabb témakör (framework, technológia, stb) elsajátítása ébvekbe kerül; szemben az Ön állításával, hogy mindez egy-három röpke hónap alatt bármilyen "normális" programozó által felszedhető tudás.

  Ez az állítása egyébként az Ön korábbi hozzászólásával is ellentmondásba kerül, amelyben éppen arra panaszkodott, hogy zseninek kell lenni ahhoz, hogy valaki rövid idő alatt megtanuljon egy új technológiát, és ehhez képest mi túl sokat soroltunk fel.

  (egyébként pont az ilyen "majd elsajátítom a felmondási időben" jellegű "normális programozókat" szeretnénk elkerülni, és a biztos tudással, jó szakmai alapokkal rendelkező szakmabelieket favorizálni)

  ---

  Ha releváns kérdésük van, természetesen nagyon szívesen segítek, de nem vitatkozni vagyok jelen, ráadásul úgy érzem, a jelenlegi "vita" parttalan, hiszen az Önök személyes prekoncepciói és véleménye, sőt, esetenként csak a szöveg hibás vagy részleges értelmezése állnak szemben - egy álláshírdetéssel. Ráadásul ha megfigyelik, még mindig pont ugyanazok a válaszok a kérdéseikre, mint egy körrel ezelőtt.

  A "vitát" rövidre zárandó, amennyiben Önök szerint Önök nem felelnek meg, vagy nem értenek egyet a kiírással, a legegyszerűbb, amit tehetnek, hogy nem pályázzák meg a pozíciókat.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Analfabétaként nehéz lehet megérteni a különbséget a "kötelező/elvárt" és "előnyt jelent" közöt...
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Na igen, erről beszélek. Most őszintén: aki 17 éve programozásból megél, annak nem teljesen de tök mind1 hogy miben kell fejlesztenie? Jelenleg használatban van minimum 1000 fejlesztő eszköz/framework/tököm tudja mi. Mi értelme van ezekből a legszimpatikusabbakat elkezdeni sorolni álláshirdetésben, mikor egy normális programozó bármelyiket elsajátítja a felmondási idő alatt is?
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Szeretnék pár dolgot hozzátenni:

  1.) Kb. 17 éves munkatapasztalatom van, így a legtöbb említett dologgal már kellett foglalkoznom az említettek közül

  2.) Amikor főiskolai majd egyetemi tanulmányaimat végeztem még nem létezett XML, UML, de a munkám során megtanultam - csak érdekességként

  3.) Pl. WPF-el és Silverlight-al a kezdetektől foglalkozom.
  WPF-nél kb. 2 év kellett, hogy profinak mondjam belőlem magam (Azaz fejből, kézzel gyorsan XAML-t tudok írni a legtöbb esetre, a bonyolultakat is beleértve). Eddig mással nem is nagyon foglalkoztam, illetve de: szívtam az adatbázis kezeléssel, mert nálunk Oracle volt, s .Net alatt ez valahogy nem az igazi.

  A Silverlight-ről pedig bár nagyon tetszik, de éles projektet talán az 5-ös verzió megjelenésével mernék csak indítani - ugyanis rengeteg helyen kell köröket futni, hogy valami műküdjön (pl. hiányos Binding), alapvető kontrolok hiányoznak belőle (pl. MainMenu, normális Commaning).

  Az adatszolgáltatásnál is köröket kell futni, mert sokszor előfordult, hogy az adatok nem mentek át a kliensre, ugyanis limitálva van az egyben átvihető adatok mennyisége, de még kevés adatátvitel mellett is bizonytalan. Nyilván az adatszolgáltatás véget pl. SOA is megvan.

  4.) Az EF-el azóta kötöttem barátságot, mióta van POCO. Nyilván ehhez saját kódgenerátort is készítettem, így már jó. Viszont Azural, ASP.NET-el nem foglalkoztam...


  Mindezt miért írtam le ilyen részletességgel? Azért, mert az egyes területek elsajátításához és a tapasztalatszerzéshez idő kell. Ráadásul az emberek specializálódni szoktak, én pl. a vastag kliens felé vettem az irányt. Tehát tiszta lelkiismerettel szerintem nagyon kevés ember mondhatja el magáról, hogy az itt felsorolt területek profi, s nem csak próbálkozásai voltak.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Tisztelt nancsi,

  Ha Daniell erre célzott, akkor nem tudom, egyáltalán hogy került szóba a "26 féle eszköz" és ennek kapcsán a "zseniség".

  A kiírásban ennek pont az ellenkezője szerepel - gyakorlatilag a fejlesztői profilhoz 5-6 dologhoz kell érteni, de ahhoz jól, ellentétben a "mindenről olvastam már" típusú ezermesterséggel.

  Mivel a legtöbb párhuzamosan rakódik le a fejlesztői pályafutás alatt (UML-t, módszertant, design pattern-eket "napi munkában" illik használni, illetve bármilyen "komolyabb", vagy komolyabb munkaszervezést igénylő munkahelyen a napi rutin része), ezen kívül pedig nagyjából a .NET ismeretét és vagy backend, vagy frontend fejlesztési tapasztalatot várunk (illetve elosztott rendszerekkel való tapasztalatot, ami szintén nem kuriózum), elég megrázó lenne, ha a magyar munkaerőpiacon ennek kielégítéséhez zsenikre lenne szükség. Szerencsére eddigi tapasztalatunk alapján úgy tűnik, ez azért nem igaz.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Szerintem arra vonatkozott a célzás, hogy 26 féle eszközből úgy lehet valakinek tapasztalata, ha 1 eszközt átlag 2 hétig használ 1 év alatt. És ahhoz, hogy ez tényleg használható tapasztalat legyen - ne csak "az olvastam a weben" vagy "elmentem egy 3 napos SL tanfolyamra" szint - na ahhoz tényleg zseninek kell lennie az embernek. Meg elég érdekes munkaadójának, aki miután 1 eszközt kiismert azonnal átállítja egy másikra, nehogy véletlenül produktív legyen a munkatárs.
  Nekem inkább az volt a tapasztalatom eddigi pályafutásom során, hogy mindig volt egy elsődleges eszköz, amivel való munka kitöltötte az időm 80%-át. Meg volt még 1-2 másodlagos, amivel elkínlódtam amennyire kellett hogy kiszolgáljam vele az elsődlegest, persze amire éves szinten 1 hónap jut, abból nyilván nem lesz profi az ember.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Kedves Daniell,

  nem tudom, mit érthet "nulla" alatt. Mi nyilvánvalóan munkatapasztalatról beszéltünk, ami valamilyen formában biztosíték arra, hogy az adott szakember nem három éve látott először számítógépet, hanem legalább három éve a szakmában van - azaz a nullától a szakmáig valahogyan már eljutott. Három év rengeteg idő erre a néhány dologra, ha az ember rendes munkahelye(ke)n szerzett tapasztalatot. Ráadásul szerintem félreértelmezi a "min. X év tapasztalat" kikötést; "min. 3 év" mindössze annyit jelent, hogy akármekkora zseni is valaki, vagy akármilyen jó helyen is szerezte meg a tudását, az általános munkatapasztalat akkor is követelmény.

  Ennek oka egyszerűen az, hogy X évnyi munkatapasztalatból eredő általános tudást, szemléletet, illetve (megalapozott) szakmai magabiztosságot kizárólag X évnyi munkatapasztalat tud megadni.

  A másik oldalról, X év tapasztalat sem biztosíték arra, hogy a pályázó rendelkezik azokkal a szakmai kompetenciákkal, amikre szükségünk van. Ezért van a követelmények között "és" kapcsolat, és ezért nem szabad sem túl-, sem alulértékelni a szakmai tapasztalatra vonatkozó minimális kikötést (sem összekverni azt egy maximumra vonatkozó kikötéssel - nincs pl. abban semmi szégyellni való, ha valaki öt (vagy több) év munkatapasztalattal nem seniornak jelentkezik!).

  Remélem, a válaszom segített eloszlatni néhány esetleges félreértést.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • 3 év alatt ennyi mindent összeszedni a nulláról azért nem mindennapi valljuk be őszintén. Persze ha valaki ezzel él, semmi más nem érdekli elképzelhető, de mindenesetre zsenigyanús.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Óriási tévedés, ez egy teljesen korrekt hirdetés. Minden szakmai követelmény helytálló, nem tudom mi lehetett neked ezekben meglepő... Pl. én a senior fejlesztőnek megfelelnék, egyetlen olyan feltétel nincs ami ne lenne meg, sőt még az előnyök közül is van nem egy. Azért ez nem lehetetlen... Félreértés ne essék, nem tudom ki ez a cég, csak az zavart, hogy valaki szerint ez "zseni" kategória.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Zsenit kerestek?

  Inkább azt kellett volna leírni, hogy mihez nem kell érteni.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Tisztelt látogatók,

  Magyar tulajdonban lévő, jelentős szakmai tapasztalattal és megbízható ügyfelekkel rendelkező kkv-ként, stratégiai céljaink eléréséhez bővítjük fejlesztői csapatunkat. Ennek részeként néhány pozíciót itt is meghírdetünk.

  Nyitott pozíciók:
  * Teljes munkaidős .NET fejlesztő, Senior .NET fejlesztő (alkalmazott)
  * Senior .NET fejlesztő / Architect (alvállalkozó)

  Általános elvárások:
  * Több éves .NET munkatapasztalat (éles projektek 3.5 és/vagy 4.0 verziókkal).
  * Jó problémamegoldó készség, önállóság, proaktív hozzáállás, csapat-orientált szemlélet
  * Rendszerszemlélet
  * Legalább jó olvasási szintű angol nyelvismeret
  * Design Patterns, fejlesztési módszertanok és UML ismerete
  * A munkavégzés helye Budapest. Esetenként a munkavégzés (vagy annak egy része) a megrendelő telephelyén történik, vagy távmunkában is végezhető.

  .NET fejlesztő
  * Legalább 3 éves, releváns szakmai tapasztalat
  * Több éves munkatapasztalat .NET alapú, webes frontend/GUI (pl. ASP.NET + jQuery / AJAX , Orchard, IIS, Sharepoint, Silverlight), backend fejlesztés (MS-SQL és Entity Framework, Parallel Programming), vagy desktop frontend (WPF) terén.
  * Tapasztalat elosztott rendszerek fejlesztésben

  Előnyt jelent:
  * QA területen szerzett tapasztalat
  * Felhő (Cloud Computing) megoldásokkal (pl. Azure) kapcsolatos munkatapasztalat
  * SOA ismerete, kapcsolódó munkatapasztalat
  * Multinacionális vállalatnál szerzett tapasztalat
  * Telefonos platformra történő fejlesztésben szerzett tapasztalat
  * .NET alapú, cross-platform fejlesztésben szerzett jártasság
  * Pénzügyi/bankszektorban szerzett tapasztalat.

  Senior .NET fejlesztő
  (a .NET fejlesztőnél ismertetett elvárásokon felül)
  * Legalább 6 éves, releváns szakmai tapasztalat.
  * Microsoft Visio vagy Enterprise Architect kezelésében szerzett tapasztalat
  * Szoftverek, modulok tervezésében szerzett munkatapasztalat, UML tervezési tapasztalat.
  * Időbecsléssel, projekt-tagok szakmai támogatásával kapcsolatos munkatapasztalat

  Előnyt jelent:
  A fejlesztői állásnál ismertetetteken felül:
  * Ügyfélkommunikációban szerzett tapasztalat
  * Tárgyalási szintű német vagy angol nyelvtudás
  * K+F területen szerzett tapasztalat


  Amit kínálunk:
  * Projekttől függően távmunka-lehetőség
  * Jó légkör, összetartó csapat, változatos projektek
  * Belső és szakmai partnerek által szervezett workshopok
  * Szakmai továbblépési lehetőségek Silverlight, WPF, illetve Windows Phone7 irányban.
  * Versenyképes fizetés


  Önéletrajzokat, fizetési igény megjelölésével a következő címre várunk: it.ceg.allas@gmail.com.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
Tetszett amit olvastál? Szeretnél a jövőben is értesülni a hasonló érdekességekről?
abcd