TurboPower FlashFiler -hez értő kollégát keresek
2011-04-11T22:14:26+02:00
2011-04-12T07:50:40+02:00
2022-07-24T16:46:21+02:00
 • Igen azt hiszem, én is megtaláltam az oldalt. Ezeket a programokat próbáltam a fájlok megnyitására használni.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Ez az?
  itt

  Ez egy SQLite szerű csoda?
  Pascal forrása ott van....
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Sziasztok,

  Egy TurboPower FlashFiler-hez értő kollégát keresek. Olyan személyre lenne szükségem akinek tényleg van tapasztalata fent nevezett csodaszerrel kapcsolatban.
  Egy kedves barátomnak segítséget ígértem de sajnos a jelenlegi munkáim mellett nem marad időm a megígért feladat megoldására.
  A feladat a következő lenne adott egy ff2 fájlokkal teletömött könyvtár amiből az adatokat ki kellene exportálni valamilyen köztes formátumba, amit nekem már csak be kéne emelnem egy MS SQL adatbázisba és ott speciális adatlekérdezéseket meg kellene csinálnom. A teljes feladatot én vállaltam be de sajnos az adatkinyerésbe bele öltem egy napot és nem boldogulok a dologgal, több programot ráeresztettem a fájlokra de semmi eredmény. Ezt a motort soha nem használtam nem ismerem így nagyon tanácstalanná váltam ezért fordulok hozzátok.
  Nagyon nagy segítség lenne ha valaki tudna meg tudná oldani az exportálást.
  Természetesen nem kérem ingyen, de itt jegyezném meg nem többszázezres feladat, mivel én is szívességből vállaltam be:) De a mundérbecsület meg kell védeni, nem foghat ki rajam a dolog.

  Köszönöm előre is a segítséget.

  Üdv

  Kary
  Mutasd a teljes hozzászólást!
abcd