Játékfejlesztőt keresek
2011-02-14T14:06:42+01:00
2011-02-16T18:56:34+01:00
2022-06-29T07:20:23+02:00
 • Akkor a jelek szerint sose voltál abban a helyzetben, hogy a tisztelt vevőnek te mondod el, hogy mivel járnak a dolgok és milyen jogszabályokkal kell számoljon, mert neki magának erről lila gőze se volt....

  Irigyellek.

  Tuti, hogy magánzóként is dolgozol ?

  üdv.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • A végén csak az ötletgazdának, "tulajdonosnak" kellene a nagyobb részt kaszálnia, mert idővel neki lehetnek még nagyobb költségei.


  Mert? A programozó pl nem kockáztatja mondjuk fél éves munkáját?
  Mi van ha nem sikeres a projekt, elbukik több milliót?

  Az ötletgazda, meg nem bukik semmit....

  Ennyi erővel mondhatnám, hogy 3 év alatt készíts egy profi erp rendszert, oszt ha nem lesz sikeres, akkor ez van, de ha sikeres, akkor meg megkapod max a nyereségből a munkadíjad?
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Nekem is az jutott eszembe, hogy ha már csak egy programozóra van szüksége, akkor biztos utána nézett már, hogy milyen jogszabályoknak kell megfelelni, milyen engedélyeket kell beszerezni, milyen járulékokat, adókat kell majd fizetni.

  top_sli:
  Ha valaki ad "zsét", akkor már a fejlesztőt is kifizethetné, és akkor tisztább a képlet.

  Amúgy nehéz ügy, mert ha három szereplő van, akkor egyik nélkül sem jöhetett volna létre a projekt, így az 1:1:1 arány is jogos lenne.

  De szerintem egyszerűsíthető, ha azt mondod, hogy a programozó munkája ér X forintot, az utána lévő karbantartás-készenlét másik Z forintot havonta. Nem kap semmit, hanem ha van bevétel akkor elkezdjük törleszteni neki ezt a pénzt, és ha sikerül idővel kifizetni akkor nem kap többet -legfeljebb a havi Z forintot míg dolgozik a projekten.

  Aki a Zsét adja, annak is meghatározzuk, hogy mondjuk háromszorosát-ötszörösét visszakapja majd. Havonta kap amit kap és egyszer majd ki lesz fizetve.

  Azért gondolom ezt, mert ha van havi 1Milliós bevétel, akkor durva lenne, ha egyszer beszállt 3Millióval, ezt visszakapta többszörösen és utána még mindig "20-30 éven át" kapja a havi 300 ezer részesedést.
  Ugyanez igaz a programozóra is.
  A végén csak az ötletgazdának, "tulajdonosnak" kellene a nagyobb részt kaszálnia, mert idővel neki lehetnek még nagyobb költségei.
  Ugyanakkor ha valaki beszállt X forintal akkor ha van bevétel akkor illő lenne először neki visszafizetni ezt (meg a programozót kifizetni), és ha kevés bevétel van, nem tudsz csak havi 20-30 ezret lökni neki, akkor nem lenne szép ha a maradékot zsebre vágnád míg ő az életben nem kapja vissza a pénzét (emellett a programozó is éhezik).

  De hátha ír majd valaki konkrét adatokat, szerencsére /sajnos még nem voltam ilyen projektben. (Ha lenne egy időgépem akkor tudnám, hogy mibe kell beszállni egy kis "ingyen munkával".)
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Szia!

  Engem is érdekelnének a részletek.
  Ment privát.

  Üdv.: erno666
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Bírom ezeket a megsértődős embereket...
  Biztos a munkához is így fog hozzá állni.
  Sok sikert...
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • A tipikus világmegváltásnál mindenképpen jobb. Tény és való, vannak vele problémák is.

  Azért egy érdekes kérdést mégiscsak felvet, arról érdekelne a véleményetek.

  Tegyük fel, adva van egy elfogadhatóan jó ötlet. Jó annyira, hogy egyáltalán érdemes megcsinálni. Kell hozzá felszerelés, műszaki support, és majd kell valamilyen utógondozás is szolgáltatás minőségi területen. Mondjuk össze tudnak állni rá hárman. Egyik adja a zsé-t, a szolgáltatást majd felügyeli, akié az ötlet volt, a műszaki supportot pedig majd csinálja, aki a megvalósítást végezte.

  Amilyen szokványok átlag vannak, mi tekinthető sportszerű osztozkodási aránynak a profiton?
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Rákérdeztem kíváncsiságból én is. Szerintem nem olyan rossz az ajánlat, ha figyelembe vesszük, hogy a hirdetőnek is kell erőesen dolgoznia a projekten.
  Így menetközben mérhető valamennyire mindkét fél hozzáállása.
  Azért ez egy fokkal jobb, mint a tipikus, nem csinálok semmit, de holnapra te meg legyél kész ötletek.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Kolléga? Kizárt.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • És te most mit is akartál ezzel a hozzászólással? Ne válaszolj, a kérdés költői!
  Remélem, az a pár "kókler", aki jelentkezett a hirdetésre, nem veszi a szívére a kolléga minősítését!
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • hahaha nemide, törölve.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Az fix, hogy nem fogsz találni olyat aki érdemi segítséget tud és akar nyújtani. Alapvető gondok vannak az ilyen hirdetésekkel.
  Az ilyen hirdetésre jelentkezők döntő többsége kókler.
  Aki nem kókler az meghallgatja az ötleted és ha ő is jónak találja megcsinálja maga.
  Még valami. Aki meg van győződve róla, hogy a zseniális ötletével pénzt lehet keresni de nem hajlandó befektetni az hogy győz meg egy programozót, hogy érdemes foglalkoznia a projecttel?
  Te nem játékfejlesztőt keresel hanem balekot.

  "csapatot is tud szervezni maga köré"

  Bocs, egy egész csapatnyi balekot.

  Annyit tegyél már meg kérlek, hogy ha megvalósul az ötleted akkor dobj ide egy üzenetet. Ez lenne az első eset. Jól az orrunk alá lehetne dörgölni a jövőben.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Mail ment. Kíváncsi vagyok.

  TR
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Tudod, igazából a topikot "apróhirdetésnek" szántam, hátha valaki veszi a fáradságot, és jelentkezik. Ezért csak két mondatot írtam a dologról, és tényleg nem itt akarom a részleteket megvitatni senkivel. Levélben, telefonon, személyesen bármit, mert ott nem pár nicknévvel osztom meg az elképzeléseimet (nagy szó következik: titkaimat!), és így Neked pl. már nem az 1001. világmegváltó vagyok, aki felelősség nélkül irkál a topikba. Ha így már nem érdekel a dolog, sajnálom!

  Üdvözöllek

  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Félre értettél. Én nem akartalak leoltani. Mindössze szerettem volna ha megérted hogy miért offolják egyből szét a topikodat.
  Gondolj arra hogy Neked A lehetőség hogy szerezz valakit aki tud programozni. A törzsfórumozóknak meg Te vagy az 1001. ember akinek már csak egy programozóra lenne szüksége.

  Én nem azt mondtam hogy bármelyik fél jó vagy rossz. Vagy buta vagy okos. Mindössze annyit hogy mindenkinek megvan az oka arra amit ír.

  Morzel
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Szerencsére a kevésbé szkeptikusak inkább levelet írtak nekem, ők már tudják, amit Ti forszíroztok. Üdv nektek, ha mégis érdekelne a "vilaágmegváltó ötletem", írjatok. Ha csak leoltani akartok, az elég lesz itt a fórumon is!
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Zebulon, ne vedd magadra. A múlt héten és az az előtti héten, sőt még az előtte lévő héten is volt olyan hirdető akinek világmegváltó ötlete volt és már csak programozóra volt szüksége aki majd részesedhet. Az a helyzet hogy ha nem írsz le konkrétumokat akkor ennyiből úgy tűnik hogy van egy ötleted és keresel egy marhát aki megcsinálja. Nézz vissza a társalgó témákban, az ilyenből az elmúlt pár évre visszamenőleg minden héten találhatsz legalább egyet. Tehát ne csodálkozz ha fikázás fogad...

  ui.: Fórumtársak! Csinálni kellene egy topikot amibe mindig belinkelnénk az újabb világmegváltó ötletet...

  Morzel
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • úgy, hogy nem tudsz semmit az egészről.


  Hat ha megosztanal picivel tobb infot e kenyes aspektusrol, lehet, hogy masok sem vonnanak le ?teves? kovetezteteseket a hirdetesedrol.

  Gyakran keresnek itt "uzlettarsat" olyanok, akik csak egy szuper 5lettel tudnak beszallni...
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Túl sok következtetést vonsz le két mondatból úgy, hogy nem tudsz semmit az egészről. Ha a fórumon akarsz kötekedni, arra nem vagyok vevő. Ha levélben megkeresel, írok neked részleteket, kettesben akár le is hülyézhetsz, ha úgy gondolod, hogy az vagyok.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • A leirasod alapjan egy marhat keresel, aki 100%-ban atvallalja a vallalkozassal jaro kockazatot. Lehet, hogy sikeresebb lenne a hirdetesed, ha erre itt racafolnal...
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Mert ha nem érdekel annyira a dolog, hogy megérjen neked a e-mailt, akkor ne csámcsogj rajta!
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Miert nem irod ide?
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Küld egy e-mailt, és megírom!
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Üzlettársat keresek, aki a játékszoftverrel szállna be a projekte


  Es amig
  beindul a dolog
  , te mivel szallsz be az otleten kivul..?
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Sziasztok!

  Egy internetes pénznyerő játék ötletem megvalósításához keresek szoftverfejlesztőt, aki adott esetben csapatot is tud szervezni maga köré. Üzlettársat keresek, aki a játékszoftverrel szállna be a projekte, a napi munka az én dolgom lenne, így ha beindul a dolog, a szoftver készítőjének passzív jövedelmet ajánlok.

  Ha érdekel a dolog, a zevagy69@gmail.com címen veheted fel velem a kapcsolatot.

  Üdv: zebulon
  Mutasd a teljes hozzászólást!
abcd