.NET fejlesztőket keresek
2011-02-14T09:07:10+01:00
2011-02-16T21:11:08+01:00
2022-07-03T04:40:28+02:00
 • Ez nagyon mellé ment, én tapasztalt .NET fejlesztőmérnök vagyok :)
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Ugye te egy HR-es vagy ? xd
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • ...ha jól látom, akkor kb március-május a kirendelés, tehát pont a nyárra kéne munkát szerezni, ami konvergál a zéróhoz, szeptember előtt nem lesz project!


  Ebben segít, ha outsource cégnél vagy, aki kiközvetít ilyen projectmunkákra. AZ ő feladatuk, hogy mire az egyik project kifut, megkeressék a másikat, és ha nincs, ők fizetnek feléd az átmeneti időben. Nagyobb cégek meg azért inkább onnan kérnk embert, még ha drágább is, mert megspórolják a keresés-kiválasztás problémáját, leadják a paramétereket, kit várnak és a cég olyat fog küldeni, ő a garancia, hogy a kiközvetített ember tényleg alkalmas lesz a feladatra. Ha betegség, egyéb miatt kidől az ember, adnak másikat. A megrendelőnek ez biztonságot ad, ami ilyen rövid projectnél létfontosságú.

  Miért nem próbálkoztok ezzel? A hirdető is, meg te is. Bevált út, mindenkinek megéri.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Ezeket a "csak főállásra keresünk" dolgokat én úgy tapasztaltam, hogy ugyan ezek is csak alkalmi munkák, de azért erőltetik a főállást, mert nem akarnak fizetni. Ugye első pár hónap próbaidő, akkor azért százelékolják le a dolgokat, utána meg vége a projectnek. Kb ki van csukva, hogy a napi 60-at kifizetik bárkinek is. Az is kérdéses, hogy a normális havi pénzből mikor lesz bármi is.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Igen, pontosan, ahogy aurum mondja.

  Ilyen rövid project-nél meg még olcsó is... Csak azért kérdeztem rá az összegre - ne vegyétek nagyképűségnek -, mert annyiszor futottam már fölösleges köröket és kapkodtak levegő után, szóval az nem az én pályám, tök fölösleges fárasztani egymást, amikor nem is egymást keressük.

  És igen, komoly, képzett, tapasztalt senior .net programozó ennyibe kerül, de ehhez azért már tudni kell, a lényeg az azonnal hasznosítható tudáson és a professzionális munkavégzésen van.

  Amúgy meg az "irigykedőknek": egyáltalán nem biztos, hogy egy ilyen projekt után lesz meló, több hónap várakozás is előfordulhat, ha jól látom, akkor kb március-május a kirendelés, tehát pont a nyárra kéne munkát szerezni, ami konvergál a zéróhoz, szeptember előtt nem lesz project!
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Tapasztalt .NET fejlesztőmérnönek project alapon a napi 60+fa számlázva teljesen rendbelévő, egyáltalán nem magas, sőt! A hangsúly itt a tapasztalt, .NET és a fejlesztőmérnök szavakon van. Ez nem phpwebprogramozó kategória, de épp emiatt nem konkurencia egy jó fejlesztőnek a pistikebt, lásd a szomszéd topicban Ma már mindenki webfejlesztő akar lenni?

  Csak hogy képben legyél, egy munkaerő közvetítő, pl. a Qualisoft napi 90-120 nettó körül közvetít ki embereket vállalatok felé, ahol a fejlesztést outsourceolják. Ebből leveszi a saját részét, a többi a fejlesztőé.

  De más aspektusból nézve, a szabadságokat, ünnepnapokat leszámolva, kb. 18 munkanap jut egy hónapra. Az áfa eleve az államé, a maradék nettó bő egy millióból közterhekkel, kis céges rezsivel (könyvelő, stb.) kicsit kevesebb, mint felét lehet kihozni nettóban. Ha már számlázni kell, nem zsebbe, mint ahogy itthon szokás, akkor adózni is kell belőle. Ezért a nettó 450-rt cserébe saját kockázatod a betegség, amire nem számlázhatsz, de a TB alamizsnát fizet, azt is csak egy hónapon túli betegségre, addig a munkaadó állja, ami saját magad vagy. Nincs cafeteria, utazási hozzájárulás, céges juttatások, bónusz, ebben már minden benne van. Ha lejárt a project, neked kell utánahajtanod a következő munkának, és nem biztos, hogy azonnal meg is lesz, az üresjárás pár hétig szintén nem fizet.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Kiváncsiságból belenéztem a megadott http://www.gm-infotech.hu/ld_careers.html címbe.

  Szóval onnan kb. annyit lehet megtudni: egy programozót kerestek.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Napi 60e + ÁFA, te nagyon tudhatsz valamit...
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Az említett megbízás határozott időre szól és sajnos csak az irodában végezhető teljes munkaidőben, ahol biztosítjuk a munkavégzés feltételeit.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Mi a szitu a távmunkával?
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Szervusz,

  Azonnali kezdéssel keresünk munkatársat; a szerződési feltételekről és magáról a projektről csak egy rövid próbamunka sikeres elvégzését követően tudok felvilágosítást adni egy személyes találkozó keretében.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Szia,

  napi 60e + ÁFA nagyságrendileg benne van az elképzelésben és mikor kellene kezdeni?
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Tapasztalt .NET fejlesztőmérnököket keresek egy 3 hónapos, már folyamatban levő projekt teljes munkaidőben történő megvalósításához. További részletek és jelentkezés itt:

  http://www.gm-infotech.hu/ld_careers.html
  Mutasd a teljes hozzászólást!
Címkék
abcd