Symbian App javítás/OVI Store publish
2011-02-10T12:02:08+01:00
2011-02-10T13:18:17+01:00
2022-06-29T10:06:01+02:00
 • Nem, az off topic az en hsz-emre vonatkozott, ennek ereztem amikor irtam...
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Ahh elnézést, ha off topic, nem igazán tudtam hova dobjam ezt be, mert azért nem egy állásajánlat :)

  Kiforratlannak tűnik az egész platform, persze lehet h csak ez a része, vagy egyszerűen csak a tapasztalatlanság miatt bénázunk.

  A mókás az, hogy ugyanez a cucc simán megy mint iphone / android app...
  Mutasd a teljes hozzászólást!


 • Amikor en utoljara (kb fel eve) probalgattam Symbianon QT-s alkalmazasokat (E72-n) rohattul bugosnak tunt, csodalkoznek ha azota valtozott a helyzet...
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Kedves Kollégák!

  Segítséget kérnék tőletek, akár itt, hogy mindenki tanulhasson belőle, akár privátban megbeszélt anyagi juttatás ellenében.

  Adott egy Symbian alá Qt-ben fejlesztett WebApp, mely elméletileg hibátlanul működik, gyakorlatilag viszont nem sikerült tesztelnünk, tehát nem is tölthetjük fel a store-ba (így nem is tennénk...)

  A probléma lényege, hogy a Qt használata miatt eleve a SmartInstaller csomagot állítottunk össze ami az adott telefonra megnézi a szükséges függőségeket majd a hiányzók telepítése után telepíti az App-ot.
  Gyakorlatilag ez meghal azután, hogy letöltötte az első csomagot és elkezdené telepíteni. Se hibaüzenet, se semmi gyakorlatilag feladtuk.

  A nokiától igényelni kellett IMEI számon alapuló test készülékhez certification-t és aláírást amit megtettünk. A teszt telefon egy Nokia N79.

  Természetesen próbálkoztunk Smart Installer nélkül a teljes Qt csomag telepítése után az App elindul, de a webview semmit nem mutat, olyan mintha nem lenne net kapcsolat.

  A probléma relatív sürgős, segítségeteket megköszönöm, de aki fel tudja vállalni a határos időn belüli megoldást, természetesen honorálom.

  Privátban a berta.gabor@netcube.hu címre várom a megkereséseket.

  Köszönöm!
  Mutasd a teljes hozzászólást!
abcd