MilyenVS2010-be épülő verziókezelőt használjak?
2011-01-29T12:51:14+01:00
2011-02-18T21:13:25+01:00
2022-07-19T04:18:09+02:00
 • Ne haragudj a késői válaszra. Azért ez a megoldás nyert, mert "ingyen" be tudtam szerezni, ezalatt azt értem, hogy msdn subscription-om van, csak azt nem tudtam hogy a basic nem igényli a sharepointot :)
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Mi alapján nyert ez?
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Mivel ingyenes eszköz kell, talán ez lesz a legjobb

  A TFS basic csak akkor van ingyen, ha MSDN subscriptionnal rendelkezel. Egyébként meg kell venni a dobozosat.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • TFS Basic megoldás a nyerő. Mondjuk feltelepítettem már a gépet TFS standard-el, de sebaj, úgyis kell még egy servert csinálnom, arra már basic-et rakok. Mivel ingyenes eszköz kell, talán ez lesz a legjobb. Érdekes felvetés a Morzel gondolata is, miszerint lassú. Nos, 3 gépen dolgoztam már TFS-el, és azok tényleg tetű lassúk voltak, bár nem tudom hogy ez a TFS-nek tudható be, vagy annak hogy néha debugolás közben fut tesztüzemmódban egy készletfrisítés az sql serveren, meg dolgozunk rajta 4-en :D Viszont ha most tök egyedül dolgozok majd egy projekten és úgy is lassú lesz, akkor leírom feltétlenül ide a tapasztalatomat. Köszönöm a válaszokat!
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • +1, bevált és ingyen van. Néha csinál érdekes dolgokat, de azt szerintem inkább az svn számlájára lehet írni, mert az általam korábban használt tortoise-zal is volt hasonló jelenség.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Nem tudom kinek milyen tapasztalatai vannak vele de a TFS nekem nagyon lelassította a gépem és ráadásul haszálhatatlan is volt.

  Morzel
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • AnkhSVN. De van valami git is VS2k10 alá, bár őszintén szólva én a git-tel még nem játszottam.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • (Esetleg megoldja az együttműködést több fejlesztő között)

  Ezen átsiklottam, akkor lehet jobban jársz valami git-tel svn helyett.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Hoppá erről a TFS basicről még nemhallottam, jóságnak tűnik
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Ha egyedül tolod sztem VisualSVN.
  Lényegében csak azok a hátrányai amik SVNnek amúgyis megvannak Windowson (pl. capitalization csere körülményes stb), ellenben borzasztó kényelmesen integrálva van VSbe.

  Ha lightweight, egyszerű megoldás kell tökéletes, és fényévekkel jobb mint a sourcesafe.

  Van trial + egyébként is nagyon olcsó.

  VisualSVN - Subversion-based version control for Windows
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • TFS Basic-et próbáltad már? Abban nincs SharePoint.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Szeretnék használni valami verziókezelőt a Visual studió 2010 alá, ami nem deprecated (mint a microsoft sourcesafe), és nem kell hozzá sharepointot telepíteni (mint a team foundation server). Tulajdonképpen csak ezekre lenne szükségem: Get Latest version, get specific version, check in, check out, undo pending changes :) (Esetleg megoldja az együttműködést több fejlesztő között) Sharepointot nem akarok látni ugyanis egy VMWare alá bepakolt windows web server 2008 alatt, ugyanis most hogy elkezdtem feltelepíteni a "na jó, legyen neked karácsony" elven , rájöttetem hogy felzabálja az összes memóriámat. És egyébként sem akarok sharepointot, meg a foundation-t sem. Előre is köszönöm a segítséget!
  Mutasd a teljes hozzászólást!
abcd