Project manager - web fejlesztőt keresünk
2011-01-26T16:10:54+01:00
2011-03-18T18:49:09+01:00
2022-07-19T05:11:56+02:00
  • :) Valójában mivel egy ideje keresünk, fontosabb, hogy erős tagja legyen a csapatnak, mint az, hogy azonnal kezd-e, vagy mondjuk 1 hónap múlva.
    Mutasd a teljes hozzászólást!
  • Az itt használt kommunikációs stílusod megfelel a hirdetésben felvázoltnak. Nem lehettek rossz cég. Csak így tovább 8)
    Mutasd a teljes hozzászólást!
  • Hát, látszik hogy a munkakör betöltése nem túl sürgős
    Mutasd a teljes hozzászólást!
  • Sziasztok!

    Két kérdést kaptunk:

    Az egyik, hogy aktuális-e még a leírt állás ajánlat. Igen, még aktuális!

    A másik kérdés pedig arra vonatkozott, hogy mikori kezdéssel keresünk kollegát. Nos, ez egyeztetés tárgya, tudunk rugalmasak lenni. Nyilván nem 6 hónap múlva :), de azért tudunk egyeztetni.
    Mutasd a teljes hozzászólást!
  • Szia!

    Nem pont a "napi 8 fix" órát emelném ki (mert nem blokkolóórával dolgozunk :) ), ezért inkább úgy fogalmazok: szükséges a személyes jelenlét, igen.

    Ennek az oka egyszerű: így tudunk igazán összehangoltan, csapatként (merthogy ez nem csak szöveg volt, hanem tényleg... :) ) dolgozni, mondhatni így osztozunk egymás kínjaiban és örömeiben! :) A dolog prózai oldala: a napi munka során gyakran veszünk át feladatokat egymástól amikor/ha kell, és ez Skype/MSN/telefon/mail megoldással nem működik ugyanúgy sajna.

    Ettől függetlenül ha gondolod, küldj magadról infót a megadott elérhetőségeken, mert amondó vagyok: abból, hogy tudunk egymásról, baj nem lehet, sőt... Sose tudhatjuk mit hoz a jövő!
    Mutasd a teljes hozzászólást!
  • szia!

    bedolgozós távmunkás lehetőség is van, vagy napi 8 óra fix ott kell ülni? :)
    Mutasd a teljes hozzászólást!
  • A két külön domain mögött - ahogy mondtad - tényleg van két külön cég, a meglátásod helyes! Ennek egyrészt tevékenység-beli és adminisztratív (bizonyos tevékenységeket az egyik, másokat a másik végez - erről személyesen szívesen mesélek, nem titok :), csak túl terjedelmes lenne), másrészt "történelmi" oka van: bővült a tevékenységünk, és egy grafikai stúdióval közösen alapítottuk a Lampyont - ez az általad is említett közös cég. (Mivel nem minden tevékenységünk "olvadt össze", ezért nem szűnt meg a Quatra.Net sem. Erről is szívesen mesélek bővebben.)

    A Quatra.Net keretében inkább a technikai/kiszolgáló tevékenységek működnek tovább (a servereink üzemeltetése, hosting, stb.), míg a web fejlesztések immár a Lampyon keretében.

    A weboldalaink célja nem elsősorban az új ügyfelek szerzése - ebben is igazad van -, inkább egyes korábbi munkáink, és önmagunk rövid bemutatása. Új ügyfeleink kivétel nélkül "szájhagyomány útján" érkeznek - majd pedig több évig maradnak velünk. (Fennállásunk óta egyetlen ügyfelünk volt aki - átalakulása miatt - váltott, de egyébként még senki... Erre büszkék is vagyunk. ) Így a célunk az új csapat tag keresésével sem az, hogy további sok-sok ügyfelet tudjunk kiszolgálni, hanem továbbra is kis számú ügyfélnek szeretnék minél teljesebb szolgáltatást nyújtani.

    Kérdezted, hogy szerintem ezek a potenciális ügyfél szemszögéből jogos kérdések-e: abszolut. Viszont nekik általában nem kommunikáljuk egyszerre a két céget/márkanevet/weboldalt - ezt most itt azért tettem meg, hogy minél teljesebb képet adjak Nektek magunkról. A feladattól/ügyféltől függően az egyik céggel kerülnek kapcsolatba, ráadásul általában először találkozunk és/vagy beszélünk, és csak eztán találkoznak a weboldalunkkal.

    Egyébként tetszik ahogyan gondolkodsz, mert tényleg jogos kérdések voltak...

    (Jó sokszor ismételtem az ügyfél szót - pardon -, de végülis méltán Őt állítottuk a középpontba... )
    Mutasd a teljes hozzászólást!
  • Minek van két külön domainetek teljesen más tartalmakkal? Engem ez megzavar.

    Ha két külön cég vagytok, akkor csináljatok egy közös oldalt.

    Szerintem a 2000-es referenicák helyett a 2009-2010-es referenciákat jelenítsétek meg legfelül.

    Persze ha nem azért van a weboldalatok, hogy új ügyfeleket szerezzetek akkor nem szóltam. Egyébként szerinted a megrendelő/potenciális ügyfél szemszögéből ezek jogos észrevételek lehetnek?
    Mutasd a teljes hozzászólást!
  • Sziasztok!

    Web fejlesztéssel foglalkozó csapatunkba keresünk új csapat tagot! A betöltendő állás "hivatalos" megnevezése "project manager, web fejlesztő". A részletes állásajánlattal itt nem szaporítom külön a szót, hanem egy linket küldök hozzá, illetve weben rólunk is találtok bővebbet, ehhez is küldök linkeket. Szeretnék viszont pár szó kiegészítést írni előbb!

    Egy web fejlesztéssel, webdesignnal, egyedi online megldásokkal foglalkozó cég vagyunk. Nem sorozatban ontjuk a weboldalakat, hanem személyre szabott, egyedi igények alapján 99%-ban saját fejlesztésű megoldásokat biztosítunk az Ügyfeleinknek, akikkel minden esetben személyes kapcsolatunk is van, és hosszú évekig dolgozunk együtt. (Vannak akikkel már lassan 10 éve...!)

    Az állás megnevezésében a "project manager" arra utal, hogy minden fejlesztőnk egyben az Ügyfél fejével is gondolkodik, és rendszeres kapcsolatban is van az Ügyfelekkel. Nincs "mosolygós accountos" kollega aki közvetítget, hanem egy-egy fejlesztésben résztvevő kollegák közvetlenül kommunikálnak!

    Lelkes csapat vagyunk, minden kollegánk azt vallja, hogy jó itt dolgozni. :) Jelenleg kilencen vagyunk, és nem is célunk hatalmasra duzzadni. Szeretnénk megmaradni ezen a családias, az Ügyfelekkel is személyes szinten.

    Szívesen mesélek még - kérdezzetek nyugodtan! Az ígért linkek pedig:

    Az állásajánlat:
    Karrier - Quatra.Net

    Rólunk bővebb információ:
    - web design, web fejlesztés, banner design:
    Lampyon: Lampyon
    - on-line tartalomszolgáltatás, egyedi fejlesztések, microsite-ok, on-line kampányok programozási háttere:
    Quatra.Net: http://www.quatra.net


    Sziasztok!
    István
    Mutasd a teljes hozzászólást!
Tetszett amit olvastál? Szeretnél a jövőben is értesülni a hasonló érdekességekről?
abcd