Django fejlesztőket keresünk

Címkék
technologix
Mutasd a teljes hozzászólást!
Django fejlesztőket keresünk
2010-12-21T16:33:26+01:00
2010-12-22T12:57:57+01:00
2022-06-30T12:13:39+02:00
 • Abban egyet értek, hogy nem garantál semmit egy ilyen sor az önéletrajzban. Viszont egy alkalmazott, ha megakad valahol az alagút közepén, olyan gondolatok önthetik el az elméjét, amiket egy versenysportot űző személyiség könnyebben leküzd, -kezel.

  1. Nem feltétlenül csak ők.
  2. Nem feltétlenül mindegyikük.

  A lényeg szerintem(a hirdető részéről) egy olyan személy kiválasztása, aki rendelkezik olyan, kiveszőben lévő emberi tulajdonságokkal, mint például a türelem és az alázat. És persze teljesíti az "Elvárások" részt. :)))

  Ismét az előbbi két pont. Nem feltétlenül csak a sportolók, és közülük sem mind. De kiindulásnak jó lehet. Például egy aerob sportban eredményt elérni pontosan ezekkel a tulajdonságokkal lehet. És az igényes munkavégzésben is jól jöhet.

  Ezt csak úgy általánosságban írom, nem tudom, hogy ehhez a pozícióhoz mennyire szükségeltetik. De pl. "hajcsár-ordibálós-művezetőihez" nem feltétlenül ezek kellenek. :)

  Szerk.: igazából nem(csak) azon kellene lennie a hangsúlynak, hogy sport-nemsport, hanem milyen jellegű, ha már sport. Foci - "csapatjátékos attitűd", úszó - "önálló munkavégzésre képes". De ez már egy másik jellegű összefüggés keresés a munkavégzés milyensége és a jelentkező mondjuk úgy szórakozása között. Nyilván önmagában nem tekinthető szentírásnak, max. tájolásra szabad ilyen infót felhasználni, de ez már a HR-esek problémája. :)
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • szerintem mint harcművész és programozó, a versenyfelfogás bármilyen lelkiismeretes és komoly messze nem 1 téma a Python fejlesztési naprakészséggel...
  Ha valaki normálisan végzi a dolgát az nem azért lesz mert sportol, és fordítva sem igaz. Semmi köze egy álláshoz még "előny" cím alatt sem
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Közben látom, meg van válaszolva, bocsi. Nagyjából eltaláltam. :)
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • A jelenlegi (rabló)kapitalizmus alapeleme a verseny. Szerintem emiatt számít előnynek a versenysport. A jelenlegi (negyedikként emlegetett) világháború zsoldosai ugyebár nem puskával vívnak, hanem klaviatúrával, dossziékkal. Illetve nem is országokat, hanem védjegyeket képviselnek. (De ebbe most ne mélyedjünk nagyon bele. :D)

  Az amatőr sport emiatt hátrány lehet - szerintem. Ott általában játéknak fogja fel az illető az egészet, márpedig ezt a hozzáállást a munkába átültetve nem sok cég "díjazná". :)

  Az "egyik sem" pedig nem baj, ezért van az előnyökhöz írva.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Az mi?
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Nem csak focimeccsekre kell járni...
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Az "előny" rovatba olyan tulajdonságokat szoktak írni, ami nem alapkövetelmény, de jó, ha van.
  Mivel nem minden versenysportoló európa-bajnok (bár minden európa-bajnok sportoló versenysportoló),ezért ettől a kitételtől függetlenül szívesen várjuk "poén" jelentkezését, amennyiben az "elvárások" rovatban felsoroltaknak (különösen a python ÉS django tudásnak) megfelel.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Viszont az esetek többségében kevésbé van hozzászokva a szellemi munkához. Legalábbis én ezt tapasztaltam.
  Na jó, ti dolgotok, csak kíváncsiskodtam.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • A versenysportoló hozzá van szokva a folyamatos teljesítménykényszerhez és a sorozatterheléshez. Más szavakkal kitartó és strapabíró, ami más területeken, így a munkavégzés mennyiségében és minőségében is megmutatkozik.

  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • OMG
  Kellene írni egy poén jelentkezést, megnézném mit szólnak ha nem vagyok európabajnok
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Nem akarok kötekedni, de erre:
  "Előny: ... Versenysportolói múlt "
  tudnál adni valami magyarázatot?
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Mutasd a teljes hozzászólást!
Címkék
abcd