Hogy kezdjek neki
2010-12-20T17:25:23+01:00
2010-12-21T14:28:16+01:00
2022-06-29T10:15:32+02:00
 • Egy kis portálmotor bármikor jól jöhet, de nem kell túlzásba esni a funkciókkal. De használhatsz keretrendszert is.(Pl.: Zend, Symfony, CodeIgniter)
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Igen,ebben igazad van. én is erre gondoltam inkább ez a "mini" szó alatt.Ésszerű határok közt egy kisebb motor,pár + cms funkcióval.Mert úgyis minden projektnél változnak a feltételek,de mondjuk ez a kisebb motor illetve a már üzemre készen álló webshop motor elég jól tudna teljesíteni olcsóbb kategóriába.
  Vagy tévedek?:) bocsi ha igen csak hosszú kihagyás után állok ismét neki, és szeretném kicsiben de sikeresen végezni a dolgom.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Saját CMS-el, a nagy CMS rendszerekkel nem veheted fel a versenyt és használni sem nagyon tudod, ha mégis akkor viszont nagyon sok idő ment el a fejlesztésére. Egy ilyen rendszer összedobása felesleges időpazarlás, kisebb projektekhez nem nagy idő írni egy kis portálmotort amit egyben már a megrendelőhöz is igazítottál.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • értem
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • 1. kitapasztalni a drupalgardens.com-t (ez max 1 hét)
  2. azután azzal házalni, hogy nem csak drupalgardens-es, hanem a legújabb Drupal 7-es fejlesztéseket is mennyivel gyorsabb drupalgardens alapon kiindulva megcsinálni
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Sziasztok

  A Véleményetek érdekelne engem,pár év kihagyás után most ismét PHP programozással szeretnék foglalkozni,de nem tudom melyik lehetőséget válasszam.Egyik megoldásként gondoltam összedobok egy kisebb mondhatni "minicms" rendszer, vagy nem írok meg előre semmit és a egyedi fejlesztések híveként a ügyfelek igényeihez alakitok mindent.Tudom elég buta kérdés de nem tudom melyik legyen, melyik a "hasznosabb".
  Kérlek mondjátok meg mit gondoltak-e két lehetőség közül melyik legyen?
  Mutasd a teljes hozzászólást!
Címkék
abcd