Szánhúzóalapítvány segítségkérés.
2010-12-12T13:32:25+01:00
2010-12-13T17:45:18+01:00
2022-06-29T09:05:37+02:00
 • Ez csak egy része a problémának, ettől még a lábléc kicsúszik az oldalról (legalábbis a laptopom széles, ámde alacsony monitorán)

  Én azt mondanám, hogy a .wrapper szakaszt kell átállítani
  position: absolute; (vagy fixed;)
  bottom: 0px;

  és ki kellene venni az elejéről a html, body { -ból a html-t.
  (de már elküldtem mailben is)

  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • köszi a helpet jelentkezett már 3 ember akik jobban értenek programozáshoz mint mi. nekik eljuttatom ezt a javaslatod.

  egész oldalunk nem html, hanem Joomla alapú, ami egy elég komplex weblapmotor. új híreket tölti fel megírt scriptel facebookra automat, szóval a mysql tábláinkba benne van az adat meg tudjuk is mi hová, mert a joomla alap motorja elég logikus és beépülőket erre készítik profi programozók. mi nem tudunk olyan kis modult csinálni ami megjelenítené az oldalunk feltöltött tartalmát, vagy a facebookról visszahozva a tartalmat. iframe dologgal még ellennénk csak nem tudjuk hogyan kéne hogy csak az jelenjen meg amire szükségünk van :)

  tudod az a baj hogy komplex a rendszer és néha módosítunk valamit és nem értjük mi a francért nem működik, forrást meg hiába nézzük a style.css tudtam hogy ott kell hibát keresni de amit írtál soha nem jutott volna eszembe mert gyakorlatom nincs.

  fontos dolgot már fizetett programozóval megoldattunk, csak alapítványi szokás hogy általában pénzt visz el, gondoltuk lennének jelentkezők akik segítenek és egy kis gyakrolatot szerezhetnek itt. minket igazából a kutyák jobban érdekelnek a forráskód csak teher a vállunkon :)
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • szanhuzokert_elemei/style.css line 59

  .content-start { margin-top:150px; }

  http://developers.facebook.com/docs/guides/web

  esemény már necces, nem hiszem hogy van előre megírt, mert azt el kell tárolni vhova mondjuk db vagy text fájl?

  generálni kell hozzá a dátumokat és hozzárakni az eseményeket, majd kiírni.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Igazad van leírom de forráskód nélkül nem sokat segíthetnek.
  Sajnos a kód dreamweaverben lett összedobva, ha kezdő, leírás alapján csinálja tudod milyen kusza a kód.

  azt kibogarásztam sok javascript van stb. de nem értem egész kép és kereső mező az oldalon miért középre került. van <center> tag, de ha kitöröltem balra húzta, próbáltam <top> al helyettesíteni semmi eredmény. én nem dreamwevert használok Ubuntun vagyok egyszerű színező szövegkezelőt :)

  sajna css hez keveset értek de van 2 stílus lap is ott is próbálgattam hogy felülre vagy ilyesmit kevés sikerrel.

  az volna a terv hogy a kutyás kép google szerűen felülre alá a kereső, kereső alá mondjuk 2 négyzetbe egy facebook fal ahová automatán mennek fel a hírek, mellé egy facebook naptár ahová pl események vannak hogy mikor hol van kutyás rendezvény.

  ez így elméletben szép is csak gyakorlatban már ott elakadtunk hogy minden google szerű legyen csúszka nélkül. tudnám feljebb hozni az alsó kiírást, de csak css be beletúrva hogy ne 100% legyen egy érték hanem mondjuk 80% ilyet meg nem szabad mert másik monitorfelbontáson megint ronda lehet :)

  szerencsére már valaki felkeresett emailben remélem tud segíteni ha igen kapja a forrást ftpről.

  nem tudom mennyire érthető amit írtam szerintem a segítséghez kell az a pár forrásfájl amit az alapítvány elnöke összerakott dreamweaverben, vagy ha jobb klikk és oldal forrása talán már ott kiderülne számotokra amit mi nem látunk ami okozza az oldal szétesést.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Hello.

  sztem írd le ide hogy pontosan mit szeretnél ("Kicsit át kéne helyezni a dolgokat" mit hova kell tenni) és akkor többen tudnak majd segíteni.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Hello. Ha valakinek lenne kedve egy alapítványnak besegíteni webes megjelenésbe, kérem jelezze ezen az email címen:
  global(-kukac-)huskymentes(-pont-)hu

  Jelenlegi probléma ezzel az oldallal kapcsolatos:
  http://www.szanhuzoalapitvany.hu/szanhuzokert.html
  Kicsit át kéne helyezni a dolgokat szerintem CSS alapjaiban benne van, csak én és az alapítvány elnöke sem vagyunk tapasztaltak ebben a témakörben, ha valakinek lenne kedve segíteni néha, írjon a fenti emailcímre.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
Címkék
abcd