Webdesinger, grafikus
2010-11-09T08:38:12+01:00
2010-11-15T15:11:03+01:00
2022-07-19T04:27:48+02:00
 • Jó, akkor nem értünk egyet. Ezzel vélhetően pontot is tehetünk az ügy végére. Bizonyára mindkettőnknek megvan a maga tapasztalata és hozzáállása. Csak a spontán eszmecsere kedvéért szeretném ismét felhívni a figyelmed az előző hozzászólásom záró gondolatára. Ha más nem, az bizonyára megállja a helyét nálad is.

  Ajánlom magamat továbbra is, kb. 10-12 éve.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Ne haragudj, de abszolúte nem értek veled egyet:
  Nem nagyon tudom elképzelni, hogy valaki lenyúlja mások munkáját.. főleg, mert utána nem képes ugyanazt a színvonalat nyújtani a kliensnek. Vagy ha van ilyen, hát az elég hülye..

  Másrészt ha valaki árat kér, akkor ad neki az ember.
  (Ha fiktív, ha nem) Én nem kezdek el nyomozást indítani, hogy az illető valós megrendelő-e, vagy sem. Ha az, akkor valószínűleg a munkáim, és az adott ár alapján racionális döntést képes hozni. Ha meg nem és tényleg az áraimra kíváncsi - hogy beárazza magát - hát tessék. Én attól még nem leszek megrövidítve, ez az Ő dolga..

  Harmadrészt, ha publikus a munkád, akkor nem árulsz zsákbamacskát, tudják a megrendelők hogy mit kap(hat)nak...

  Üdv,
  Berki Ferenc
  Senior Designer
  www.bfdesign.hu
  + 36 70 5592358
  info@bfdesign.hu
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Ellent kell mondjak neked; a legtöbb helyen nem publikus a referencia. Nem csak grafikusnál, másnál sem. Ennek oka, hogy dívik a szokás a feltörekvő tacskók részéről, hogy eladják magukat más referenciájával, mondván nagy a világ, széles a net, sohasem fog rájönni senki. Ugyanilyen emberek hajlamosak munkaadónak beállítani magukat, s árajánlatot kérni fiktív munkákra, csak hogy tapasztalatlanságuk ellenére képben legyenek, illetve a saját munkáikat próbálják így beárazni.
  Nem elhanyagolható szempont az sem, hogy ha én, mint állás- vagy munkavállaló képes vagyok 8-10 összetett körmondatot leírni, elvárom ezt a munkaadótól is,hogy először köszönjön, másodszor mutassa be a cégét, harmadszor részletesen írja le, milyen munkakörbe keres vállalkozó személyt, s csak utoljára kérjen önéletrajzot, referenciát.

  Szóval több oka is van annak, hogy a hirdetésben csak a figyelmet próbálja felhívni magára az ember, a lényegi témát igenis magánlevelezésben kell leírni.

  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Miért is nem publikus a referenciád? Ezt nem értem, minden más közösségi oldalon természetes, hogy aki melót keres, az felrakja a cuccait. Csak itt a prog.hu-n terjedt el ez a bizarr szokás valamiért, hogy emailben kell referenciát kérni. A kutya nem fog ezért levelezgetni.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Több, mint 10 éves szakmai tapasztalattal, kreatív vezetői múlttal állást vagy külsős megbízást keresek Budapest belterületén. Elsősorban webdesign, online grafika és kapcsolódó project management témakörben tudok sokat letenni az asztalra. DTP-s tapasztalattal, szövegírói, kommunikációs készséggel is rendelkezem. Stabil HTML és CSS, ill. Flash és alap PHP tudás szintén rendelkezésre áll. Adobe szoftverek használatában, általános szoftver-hardver kérdésben kellő jártassággal rendelkezem. Számlát adok, szerződés ellenében dolgozom .

  Tel.: 06-20 803-0704
  E-mail: kollar_zoltan [kukac] freemail.hu

  Kérem, hogy csak konkrét és korrekt ajánlatokkal keressenek.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
abcd