Hirdetéses oldalhoz mik kellenek?
2010-11-08T09:43:27+01:00
2010-11-09T15:02:12+01:00
2022-07-19T05:01:53+02:00
 • És a vállalkozóit milyen területre kell kiváltanom, hogy szolgáltathassak ilyesmit? Vagy az mindegy?

  (még nem regisztráltam google-hoz, tehát a kis pipával sem találkoztam... viszont köszönöm az infót erről a részről is!)
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Mindenképpen számlaképesnek kell lenned. Hogy egyéni vállalkozóként vagy társas vállalkozóként csinálod rád van bízva. Jövedelem után MINDEN FORMÁBAN adózol.

  Google-s kérdésedre: adózol utána! Tudod mikor elfogadtad a programszabályzatot (igen, az a kis pipa a sok szöveg alján), le volt írva minden, plusz mikor a kifizetési módot beállítottad akkor is. Ezeket a bevételeket az adóbevallásodban szerepeltetni kell mint egyéb jövedelem. Egy bizonyos összeghatártól (függ az esetleges fizetésedtől, pontos számokat könyvelőtől kérdezz) adóköteles ez is.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Egy hirdetésekkel, cégek reklámozásával foglakozó oldal indításához/fenntartásához mik szükségesek?

  (Az oldalra egy bizonyos területtel kapcsolatban írnék szakcikkeket, amikben reklámoznék, az adott területen ténykedő cégeket. Illetve lenne az oldalon egy cégajánló/kereső rész is, ahol ajánlanék cégeket részletes leírással körítve. Ezek egy része ingyenes lenne, más részükért fizetséget kérnék.)

  Ehhez valamiféle engedélyekre van szükség?
  Adózás, ha van bevételem a hirdetésekből/reklámokból hogyan megy ha vállalkozó vagyok és ha nem vagyok az?
  (A google-es hirdetések beszúrásakor nekem kell külön adóznom, vagy azt már intézi a google? <- ez csak amolyan bónuszkérdés, mivel ennek könnyen -gyorsan utána tudok nézni :) )

  Ha kiváltom a vállalkozóit, azt úgy tudom, hogy területekre/tevékenységi körökre lehet kiváltani. Mire kell/érdemes figyelnem, hogy legyen benne, hogy a fenti szolgáltatást nyújtassam?

  A fentiekkel kapcsolatban milyen hivatalos személytől tudok utánaérdeklődni, merre keresgéljek ezzel kapcsolatban tapasztalatok/szabályok kapcsán?
  Mutasd a teljes hozzászólást!
Címkék
abcd