Kamera rendszer Online kiépítése és beüzemelés
2010-11-03T12:47:10+01:00
2010-11-04T23:31:11+01:00
2022-07-24T22:02:34+02:00
 • Szabadsag!
  Eloszor fel kellene merni nekem is terepet, utana lehetne pontos informaciot mondani arrol, h milyen eszkozokre van szukseg.
  Ha akutalis, akkor kerem irjon emailt a jack86online@gmail.com -ra.

  Koszonom
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Tisztelt Hirdető!

  Egy személyes találkozó szükséges, hogy felmérjem a helyszínt és az igényeket tekintettel arra, hogy több megoldás lehetséges (Wireless, Kábeles,stb., ill. a kamerák tekintetében is több tipus közül lehet választani.). Árajánlatot csak fentiek ismeretében tudok adni. A munkát azonnal tudom kezdeni, de az átadás határideje szintén függ a felmérés eredményétől.

  Már több cégnek telepítettem kamera rendszert, többek között olyat is, ahol a felhasználó Spanyolországban van, és onnan ellenőrzik/követik a gyártó egységen folyó munkafolyamatokat. Bármikor csatlakozhatnak, zoomolhatnak, forgathatják a kamerákat egér segítségével, stb.

  Várom visszajelzését.

  Üdv.:

  Vivas
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • A következő dolgok kellenének.

  - Van egy lakás amibe komplett kamerarendszer kellene amit online non-stop bármikor élőben nyomon lehet követni egy domain címen keresztül a megfelelő jelszó és felhasználó név segítségével.

  Várom olyanok jelentkezését akik úgy érzik meg tudják valósítani a dolgot. Fizetésmegjelöléssel és hogy mik kellenek hozzá illetve mennyi idő alatt megvalósítható. Elég sürgős lenne...

  További infó csak személyes találkozás után...
  Mutasd a teljes hozzászólást!
abcd