Cod2 scriptelés és moddlás c++
2010-09-12T08:00:52+02:00
2011-10-21T22:32:27+02:00
2022-06-29T09:20:34+02:00
 • Szia ingyen modozást,scriptelést,mapolást,confgurálást válalok.
  Feltétel: -Legyen servered ahova adsz tgf et meg rcont
  -Egy ftp kell amire rá teszem a kért modot mapot stb...
  Ennyi a feltétel.
  Vegyél fel x re x em:jozsimegroland
  Vegyél fel MSN re is msn em: bluband@citromail.hu
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • koszonom, mindenkeppen utananezek.. az a baj igen pelda progik vannak, de az alap nyelvtanrol sehol sem talalok infot! valahogy csak megirtak ezt a gameet is :D
  megnezem mit tartogatnak ezek a linkek bar az egyik nagyon ismeros, azon mintha jartam volna..
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Hát valami tutorial csak van hozzá, mindenesetre példaszkripteket lehet találni guglival:

  CoD2-Cfg

  Vec! Config's CoD2 Script 1.12 Mod Download, Call of Duty 6: Modern Warfare 2 Mods

  Példakódokkal is el lehet indulni talán.
  Amúgy ez nem c++ ahogy nézem, hanem vmi saját szkriptnyelv...
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • nem egeszen erted!
  nem massal akarom megcsinaltatni mert nicns konkret terv!
  magam akarom csinalni!
  nem tudok konkret kerdest feltenni mert az alapok erdekelnek eloszor, ez szted eleg konkret lenne ha feltennem ?:D
  azzal pedig ha massal csinaltatom meg nem valtozik semi, ugyanolyan hulye maradok mint eddig.. szoval egyik lehetoseg sem alkalmas a problemara :D

  tapettas kerdes: nem ninc sigazad, mert azt mondnam kerdd el az arat de akkro is mondd meg hogy kell jol csinalni! vagy fogom azt ellesem, de akkro is en akarom megcsinalni mert az az enyem! nekem csak az info kell de kifizetem azt az arat erte mintha o csinalna meg, de ami fontos az a sikerelmeny hogy az enyem legyen..

  mindegy ez halott tema ugy latom :D
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Nem irigységből nem akar neked segíteni, hanem azért mert valószínűleg vagy kedve nincs az adott dologgal foglalkozni, vagy ideje. Ellenben, ha fizetnél az illetőnek, valószínűleg már megcsinálja amit kérsz - feltéve, ha tudja (direkt írtam azt, hogy megcsinálja).

  Próbáld meg a saját problémádat áthelyezni egy másik szituációba: ki szeretnéd tapétázni a szobádat. Próbálkozol, de az istennek sem megy (vagy mindig ferde, vagy elméred, vagy akármi). Megkérsz egy mestert, hogy ugyan-már mutassa már meg, hogy hol nem kerek a dolog. Valóban nem lenne attól kevesebb, ha megmutatná, de ugyan miért mutatná meg? Ellenben ha fizetsz neki, akkor nagy valószínűséggel megcsinálja.

  Ezek után pedig lehet azzal hadonászni, hogy márpedig te is segítesz mindenkinek ingyen akinek tudsz, de vannak olyan emberek, akik nem így állnak hozzá. Én is segítek például itt a fórumon, ha tudok, van rá időm és persze van hozzá kedvem.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Az ingyen segítéssel nem a tanulásra fordított időm változik, hanem a meglévő szabadidőm csökken.

  Persze én is szoktam segíteni, ha valamire gyorsan tudok válaszolni, illetve érdekes kérdés, vagy mondjuk itt a prog.hun is be szoktam hülyeségeket írni és néha eltalálom ,de ez nem azt jelenti, hogyha az utcán odajössz/írsz egy mailt akkor segítek, mert a legnagyobb baj ezzel a segítésekkel, hogy nem én döntöm el mikor.

  Ide 3 perc alatt bepötyögök vmi hozzászólást akár hajnal 4kor is, de valakinek nem tudok 3 perc alatt segíteni. (Fel kell öltözni, stb stb)

  Azt tegyük hozzá, természetesen szoktam segíteni másoknak, de elvárom hogy a maxot adják ők is, vagy legalább megpróbálják :)
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Tedd fel a konkrét kérdése(i)d a tudástárba, és biztos segíteni fog valaki, aki csinált már ilyet.

  Ha meg készíttetni szeretnél 0-ról egy ilyen szkriptet, akkor ott az állás rovat.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • bocsi megint: most oszinten te attol mennyivel leszel kevesebb ha valakinek onzetlenul segitezs? maskepp kerdezve valtozik e barmit akkroi tanulasi korulmenyeid vagy a tanulasi nehezsegek vagy az arra forditott idod csokken e hogy most hogy viszonyul a hasonlo cipoben jarokhoz?
  azt gondolom nem..
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • persze igazad van es mar sajnalom is hogy ezt bepostolam, igazabol beragtam
  nagyon reg ota vadasztam olyan emberekre akirke egykor felneztem
  kiredul mara massal foglalkoznak de azert el nem felejtettek am el fdontos dolgokat, csuapoan csak ugy nem segitenek
  persze tudom en hogy az informacio penzbe kerul, bar jo magam is szoktam segiteni teljesen igynen barkinek ha tudok, elvegre attol en nem leszek kevesebb
  attol hogy a tapasztalatomat vagy a tudasom megosztom massal az en raaldozott idom nem rovidul..
  igaz az is amit te mondasz annak idejen nehezebb volt.. de bocsi nem ettol jutunk elore?
  hogy az ujaknak nem kell ujra ugyanazt a kort megjarniuk hanem masok altal befejezett informaciokbol haladhatnak tovabb??
  en ugy gondolom ez az egyik olyan dolog ami nem kerul semkijebe annak aki megosztja massal, miert ne lehetne kerni
  es ami igazan bosszantott az az hogy tobb emberrel talalkoztam akik tudjak amire kivancsi vagyok es egyik sem mondja el ami erdekel.. miert? csak!
  aztan ott lehet szepen kerni meg ilyenek.. amikor a valasz az hogy CSAK!
  szoval megeygszer elnezest, de az irigysegett erzem ebben a temaban..
  es igazad van a neten nagyon minden van de rengeted hamis info es még több szemét :S
  tehát engem nem kifejezetten a c++ érdekel, hanem a cod2 scriptelése, amihez kell vmilyen szintű c++..
  ehez is értesz ?:D
  amugy egyaltalan nem gondoltam ingyen, mert az emlitett szemelyeknek azt is felvetettem honoralom.. akkro szted miert nem segitenek egy vad idegen embernek? nem irigyseg ?:D
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • van e valaki aki ért ezekhez a dolgokhoz


  Van.

  mert olyan emberekkel találkoztam kik értenek hozzá, de főleg irigységből csak nagyon szűk körrel osszák meg a tudásukat


  Ez nem éppen a legjobb módja a segítség kérésének. Ez nem irigység, hanem egy tévképzet, hogy a tudást oda lehet adni valakinek, mint egy szelet kenyeret. Ez nem így megy. Amikor én kezdtem programozni, nem volt internetünk otthon, nem is volt még általánosan elterjedt. Könyvtárba jártam, és könyveket használtam, illetve, ahogy már lassan-lassan hozzáférhető lett a net nyilvános helyeken, mentem a kis pendriveommal, és lementettem mindent, amit tudtam (hogy utána otthon tudjam használni, ugyanis még jó ideig nem engedhettük meg magunknak, hogy legyen otthon is). Ezzel szemben te szerencsés vagy: hozzáférsz az emberiség legszélesebb információforrásához. Igaz, nem csak hasznos dolgok vannak rajta, de nagyon jól meg lehet tanulni keresni benne. Ha itt felteszel egy konkrét kérdést, nagyon sokan szívesen segítenek megoldani, megérteni az adott dolgot.

  Tehát mit szeretnél? C++-ban megtanulni programozni? Nem könnyű, de sokakkal ellentétben én jó választásnak tartom.

  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • sziasztok!
  létezik ez a jatek, ami ugyan régi de ettől függetlenül az ujnak tekinthető zombi módnak köszönhetően most is jelentős player táborral bir..
  nekem is van egy szerverem, tanulgatom a moddolást meg a scriptelést, de inkább csak tökölésnek lehet hivni nem hatékony alkotásnak :D
  Ezért a kérdésem kérésem az, van e valaki aki ért ezekhez a dolgokhoz és segitene IS ? nagyon fontos lenne, mert olyan emberekkel találkoztam kik értenek hozzá, de főleg irigységből csak nagyon szűk körrel osszák meg a tudásukat.. mintha a pinkódjukat kérné az ember :S
  Remélem itt akad egy olyan aki képben van és segitene IS! :D
  amugy c++ nyelven van irva a script..
  Mutasd a teljes hozzászólást!
Címkék
abcd