Elvárások diák fejlesztő/tesztelő felé
2010-08-31T23:12:31+02:00
2010-09-01T13:13:52+02:00
2022-07-25T00:07:21+02:00
 • De mivel érdemes tisztában lennem tudásilag? Mit jelentenek az alapok?QQ Sorry az értetlenkedésért...
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • A legtöbb helyen van szakmai próbafeladat. De könnyű dolgod nem lesz mert 0 gyakorlattal csak akkora éri meg felvenni téged még fizetés nélkül is ha beválsz és maradsz a cégnél valamennyi ideig, addig gyakorlatilag csak pénzbe kerülsz. (persze függ attól milyen a jelenlegi tudásod)

  Igazából kevesebb mint 3 év főállású tapasztalattal elég nehéz dolgod lesz ha nem vagy kiemelkedően jó. Legalábbis az én tapasztalataim alapján.

  Utána viszont diplomával, jó .net tudással még válogathatsz is. Külföldön főleg. Az állás hirdetések alapján angliában most a c# programozó a legkeresettebb.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Hali!

  Először is köszi a válaszokat. SQL-t nekünk már tanítottak nekünk Oracle rendszerrel. Kicsit félre érthettetek, a kérdés főleg arra irányult, hogy jelenleg jelentkezem C#+Asp.net programozónak diákmunka keretein belül, szóval kb egyértelmű, hogy minden előtapasztalat nélküli vagyok. Valószínűleg nem várják el, hogy több ezer soros alkalmazást írjak nekik, de akkor mégis mi lehet a feladatom? Mi az a szint, tudás ami megfelelő lehet? Kicsit nehéz kérdés, mert ugye nem lehet azt mondani, hogy pl ha valaki tudja az interfaceket használni akkor övé a világ(gagyi példa), nehezen behatárolható, de mégis valami közelítési alapot szeretnék, hogy mit nézzek át pl interjú előtt, mire számítsak a munkában, mire merjem azt mondani, hogy ezt a nyelvet már ismerem annyira, hogy dolgoznék vele egy cégnek.

  Sorry hogy ennyire elvont a kérdésem, de kicsit félek, hogy a tudásom nem lesz elegendő számukra és reménykedem, hogy esetleg valaki másnak van valami tapasztalata ez ügyben esetleg olyan helyen dolgozik ahol van diák fejlesztő.

  Üdv
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Mint GazdInfós, érdemes ránézned egy kicsit a PL/SQL-re. Akiket ismerek GazdInfósokat, ezt használják(nák), de az egyetemen nem volt nekik.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • mit tanuljak meg diákmunkára

  Épkézláb referenciák és gyakorlat nélkül valószínűleg először csak próbaidőre, betanulási időszakra vesznek fel, ez kevés fizetéssel jár. Szerintem a legtöbbet nem könyvekből tanulhatod. Ha elsajátítottad az alapokat, akkor érdemes elmenni akár kevés pénzért is dolgozni. Megtudod, milyen csapatban programozni, gyűjtesz referenciákat. Ezután könnyebben tudsz majd munkát találni tanulás mellett.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Hali!

  Átböngésztem a PC Fórum, Prog társalgó témáit de nem igazán találtam válaszokat, illetve a googleban sem sikerült előre jutnom.

  3. éves egyetemi hallgató vagyok, gazdaságinformatikai tanulmányokkal. Diákmunkát szeretnék vállalni, de nem tudom, hogy mik az elvárások felém, mire van egyáltalán esélyem? C#.Net és Asp.Net amiben úgy érzem jobb tudásom van, de a neten talált tesztek vagy nevetségesek (keresd meg hol nincs ; a sor végén, csinálj egy tömböt és töltsd fel adatokkal) vagy még közelében sem járok(pl többszálú programozás). Tanácsotokat kérném, hogy kb mikre készüljek, mit tanuljak meg diákmunkára.

  Köszi szépen a segítséget!
  Mutasd a teljes hozzászólást!
Tetszett amit olvastál? Szeretnél a jövőben is értesülni a hasonló érdekességekről?
abcd