Speaker--> mikrofon
2004-05-22T23:34:43+02:00
2004-09-14T13:05:42+02:00
2022-07-27T09:37:44+02:00
 • Nos, mit szeretnél?

  1. A kimenő jelet egy bemeneten fogadni(, majd valamivel rögzíteni)?

  vagy:

  2. A mikrofonodba adott hangot viszonthallani a hangfalon?

  1. Tényleg a j2j kábel a legjobb megoldás, és a line in csatlakozóba dugd bele, mert az még tud sztereót is (bár ezt kártya válogatja).

  2. Keverőpult, lejátszás, a mikrofon alatti némítás NE legyen bekapcsolva.

  Innentől kezdve müxik az egész.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Amúgy a mixer programnak is van sok verziója, meg sok hangkártyánál eltérően működik, úgyhogy nem feltétlenül szó szerint kell követned a fentieket.


  Peldaul a sound blaster kartyakon minden kimenetet ki lehet jelolni bemenetkent is. Igy ossze lehet keverni a zenelejatszo mp3-jat, a mikrofon bemenetevel, es az adott jatek hangefektusaival. Gondolom neked valami hasonlo kell.

  AC97-es alaplapi kartyak eseten tobbnyire csak 1 bemenet elhet. Ilyenkor a felveteli beallitast a mikrofonrol at kell allitani a kimenetre. A keverest csak akkor lehet megodani, ha a jatek kepes egyuttmukodni a zenelejatszoval.

  Utolso megoldaskent, kell egy kabel, es a line out-ot ossze kell kotni a line in-el. Ezek azonos jelszinten vannak, tehat viszonylag torzulasmentesen megy at a jel. Ezutan a mikrofon helyett a line in-t kell kivalasztani, mint jelforrast.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Auchan, Tesco, ilyen helyeken szerintem lehet venni. Legalabbis en ott vettem atalakitot. :)
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • szerintem te ezt keresed:

  Virtual Audio Cable

  A régebbi demó verziók amúgy nem zajosodtak be pár perc múlva...
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Nos, nekem is hasonló problémám lenne:
  Van egy régi mikrofonom, és a laptop újabb mikrofon bemenetébe nem megy be, mert kisebb a régi mikrofon csatlakozója.Hol lehet mikrofon átalakítót venni, ami áthidalná a különbséget?
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Azt a sima vezetékelést, csak 1xű megvalósításnak gondoltam, nem komolyan. Nos megvan minden.. sztereó keverő, stb stb, de no hang kifele.....
  Mutasd a teljes hozzászólást!

 • Kattints az óra mellett a tálcán duplán a hangerő gombra vagy indítsd el valahonnét a mixert. Itt beállítások->tulajdonságok Felvételhez rakd be a pipát, majd OK. Ekkor megjelennek külöböző hangerőszabályzók, melyek közül mindig egyet tudsz csak egyszerre kiválasztani, hogy honnan vegye a mikrofonbemenetet. A megjelenő csatornák driverenként és kártyánként válozhatnak, olyasmit keress hogy Sztereó keverő,vagy valami hasonló (rövid próbálkozás után rá lehet jönni neked melyik kell)

  Amúgy a mixer programnak is van sok verziója, meg sok hangkártyánál eltérően működik, úgyhogy nem feltétlenül szó szerint kell követned a fentieket.

  A speaker kimenetet meg nem ajánlanám egy kábellel a mikrofon bemenetre rakni, mert a speaker kimenet az már erősített jel, a mikrofon bemenetre pedig nem olyan kell, amennyire én tudom.. A közben fellépő minőségromlásról nem is szólva

  ha vmit rosszul írtam volna, világosítsatok fel..
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Sziasztok!
  Az lenne a kérdésem, hogy ismertek-e, olyan programot, ami a hang kimenetet (speaker) át tudja irányítani a mikrofon bemenetre? Tudom, hogy az megoldás lenne, hogy a kimenetet egy sima kábellel rákötném a mikrofonra..... De nekem software kéne.. Példának: Hallgatok zenét és azt szeretném, hogy a beszédem helyett ez menne, de úgy hogy én is halljam... Remélem érthető volt.. :)
  Mutasd a teljes hozzászólást!
abcd