PHP - fájlon belül kód kódolása
2010-08-08T12:46:31+02:00
2010-08-09T09:39:27+02:00
2022-07-25T00:47:21+02:00
 • Létezik egy scopbin nevű cucc, amivel el tudod kódolni a PHP kódot az obfocusate elven. Magával a scopbinnal lehet utána kikódolni, ami szintén egy obfocusated php fájl. Innen lehet utánanézni, hogy mi is ez:Sourcecop letöltési helye
  Sajnos ezt is meg lehetmegtörni, de kell hozzá egy kis szakértelem, tehát egy teljesen laikus nem igazán tud vele mit kezdeni.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Az ionCube PHP Encoder-nek van webes cucca is, pár fájl esetén jó lehet.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • A zend-re gondoltam én is, csak valamilyen ingyenes megoldást lenne a legmegfelelőbb:D
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Megoldani megoldható, bár sok értelme nincsen. Jól beállított webszerver esetén nem lehet a forráskódot letölteni, megrendelői visszaélés ellen másképp kell védekezni. Egyébként is a piacon kaphatóak nagyon jó php titkosító cuccok, mint pl. a Zend Guard.

  MD5-tel meg sokra nem mész, mert az egyirányú hash algoritmus. Az életben nem tudod az md5 has-ből visszaállítani a kódot. A php mcrypt moduljában viszont találhatóak szimmetrikus titkosítások, de használhatsz base64 kódolást is.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Üdv!

  Egy olyan kérdésem lenne, hogy:

  Van egy adott PHP fájlom, és ezen belül van egy kód.
  például: define("ASD", "ASD");.

  Hogy lehetne azt megoldani, hogy ez úgy szerepeljen a PHP ben, mint egy hosszú kódsor. Akár MD5. Az lenne a lényege, hogy az ne lehessen látni az egész kódot.

  Köszönöm előre is:)
  Mutasd a teljes hozzászólást!
abcd