Html probléma

Html probléma
2004-05-21T09:56:45+02:00
2004-05-24T00:09:52+02:00
2022-11-01T15:50:33+01:00
 • Köszi az ötleteket, de azt hiszem ez egy örök rejtély marad. Ma például az első pár percben szintén rossz volt, aztán egyszercsak megjavult. Pedig nem módosíottam semmit, csak böngésztem. Kíváncsi vagyok holnap milyen lesz :)
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • szerintem nem lehetne a frame-nek sok köze hozzá, hiszen ugyanúgy behívja az adott html oldalt, csak egy kicsit "alacsonyabb" böngészőfelületen.

  használsz css-t? ha igen, azok jó helyen vannak fent is? Illetve minden egyéb kép stb? (csak azért mert velem jópárszor előfordult, hogy néztem, nem értettem... aztán kiderült, hogy nem másoltam fel valamit... )

  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Azért itt van a frameset is:

  <frameset rows="0,*" border="0" frameborder="0" framespacing="0"><frame name="UWUpperFrame" src="http://uw.hu/ad.php?type=POPUP&color=000000" marginwidth="0" marginheight="0" scrolling="no" frameborder="0" noresize><frame name="UWMainFrame" src="index.php" marginwidth="0" marginheight="0" scrolling="auto" frameborder="0" noresize>
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Kösz az ötletet. Bár magukkal forrásokkal semmit sem tudtam kezdeni (mert ugyanazok minden esetben), de miközben nézegettem, rájöttem hogy az uw frameket használ a megjelenítéshez. És itt a probléma.

  Na szóval ez egy újabb kérdés :) Mert ha egy frameként tölti be a böngésző az adott oldalt, még mindig hibás a padding. Miért?
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • lehetseges, hogy a html tartalmaz php kododt is(meg lehet adni a konfig fajlban a webszerveren, hogy html kiterjesztesu fileokat is futtasson) es a php kodok korlatozva vannak, szolgaltatotol fuggoen, egyiknel ilyen masiknal olyan parancs van bekorlatozva(letiltva)...
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • próbáld úgy ellenőrizni, hogy amit a szerver küldd, annak másold ki a forráskodját, hozz létre egy új HTML lapot a saját gépeden, paste, és csekkold mit csinál

  dante
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Ha más böngészőkről lenne szó akkor megérteném, de mint írtam ugyanazt a böngészőt használtam.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Ahány böngésző annyi megjelenítési mód.

  Bár nagyjából hasonló az eredmény.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Előfurdulhat, hogy ugyanazzal a böngészővel, ugyanazt a html forrást, két különböző helyről megnyitva más jelenjen meg?

  Mert velem ez történt, csak apróság de nagyon zavaró. Ha a saját gépemen nyitom az oldalt akkor minden tök jó, viszont ha feltöltöm egy szerverre és onnan érem el, akkor nem veszi figyelembe a table tagek cellpadding tulajdonságát. Ez ha jól láttam csak a külső táblára vonatkozik, de ha korrigálom mással (monjduk új oszlopokkal, vagy body marginnal) akkor a belső tábla lesz rossz. Elvileg le van zárva minden tag, bár egy phpBBről van szó úgyhogy nem feltétlenül egyszerű ezt leellenőrizni :)

  Szóval nem értem. Ha valaki találkozott már ilyennel akkor írjon. Köcc!
  Mutasd a teljes hozzászólást!
Tetszett amit olvastál? Szeretnél a jövőben is értesülni a hasonló érdekességekről?
abcd