Egyszerű webshop
2010-07-24T17:20:11+02:00
2010-07-24T20:39:11+02:00
2022-06-30T15:11:34+02:00
 • Nagyon köszönöm a választ, és természetesen egyet értek veled. Tulajdonképpen némi tanulási szándék is van mögötte, hogy nekifogtam. Írtam egy kis admin felületet, amin termékeket és termék csoportokat tudok hozzáadni, kezelni, törölni...stb. Meg persze kezelem a megrendeléseket. Amúgy tényleg sokkal jobb lehet néha ezeknek a kész megoldásoknak a testreszabása, de most ki akartam próbálni a dolgot. Ezért is ragaszkodtam, hogy vitassuk meg a megoldásomat. Köszönöm!
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Amit leírtál, az nagyon nagy vonalakban egy webshop működése, a felhasználó szemszögéből. Ezen nem nagyon lehet mit véleményezni.

  De a saját webshop írása - pláne kis/alkalmi kínálathoz - körülbelül a "legutolsó" eset lenne, amit nagyon speciális körülmények kell, hogy indokoljanak.

  A piactér használata, vagy ha mindenképp önálló webshop, akkor meglévő megoldás (osCommerce, Magento...) testreszabása mindenképp mérlegelendők.

  Hacsak nem gyakorlásként, tanulásként készülne a projekt, mert akkor hajrá
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Igen..kicsit féltem, hogy - bár nyilván jogos és érthető- hogy ez lesz az első válasz. DE alapjában véve elméleti alapon érdekelne, hogy az elképzelésemről mi a vélemény...aztán, hogy gyakorlatban mi lesz, az más kérdés...
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Az internetes értékesítés legalizálásához engedélyek kellenek, és adózni is kell. Ne találd fel a spanyolviaszt, használj egy létező alternatívát.

  Ha mindenképp saját webshopot akarsz, keress rá Mezőfi ingyenesen használható webshopjára, elég sok mindent tud és könnyen telepíthető.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Ha csak néhány dologról van szó, akkor szvsz. inkább fontold meg inkább valamelyik online piactér (Vatera, Teszvesz, ...) használatát.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Néhány dolgot akarok neten értékesíteni egy saját oldalon keresztül. Ide felpakolom a szóban forgó termékeket, majd aki meg szeretné rendelni ezeket,beteszi a "kosárba" és ha összegyűjtötte, amit akar akkor megadja az e-mail címét, amire kap egy visszaigazolós e-mailt, amit megkattint és ekkor azonosítom, hogy tényleges vásárlásról van szó, ekkor megadja az adatait(vagy ha már van tárolva hozzá adatbázisban info, azt betöltöm, tehát ezzel sem kellene vesződni) VISZONT nincs regisztráció csak ennyi. Nem igazán nagy bizniszhez kell, viszont érdekelne, hogy elegendő, megfelelő és jó-e az ötletem. KÖSZI!
  Mutasd a teljes hozzászólást!
abcd