Nem használt CSS törlése
2010-07-13T10:50:17+02:00
2010-07-19T21:50:40+02:00
2022-07-19T04:37:25+02:00
 • úgy látszik megint neked lesz igazad, nekem kell megírnom a progit!

  Amúgy publikus, hogy pontosan mivel foglalkozol?
  Vagy inkább mióta foglalkozol programozással?
  Kíváncsi vagyok hány év lehet rendesen "belerázódni"..
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Nem kifejezetten az a plugin érdekel!
  Egyszerűen csak az, hogy valaki tud-e olyan progit, megoldást, kiegészítést, bármit, amivel a feladat megoldható és nem nekem kell lekódolni..
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Egy FF plugin használata nem igazán programozási kérdés. Ha egy programozási fórumon felteszel egy olyan kérdést, hogy css file-ból akarsz törölni részeket, akkor arra bizony programozási választ fogsz kapni.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Igen, csv formájában exportálható!
  Mondjuk nem értem, hogy akkor miért van exportálás opció? Minden felhasználónak meg kell írnia a saját css manipuláló progiját?
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • css-ben? Nem.

  Ha a kérdéses lista kiexportálható, akkor bármely decens, szöveg file kezelésére képes programozási nyelvvel megoldható a feladat.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Sziasztok!

  Csináltam egy Joomla templatet egy Artisteer nevű progival. Sajna a CSS nagyon "szemetes" lett. Kb 35% nincs használva. Találtam egy hasznos kiegészítőt az ff-hez: Dust-Me Selectors. Ez szépen ki is jelzi, hogy melyik szelektorok nincsenek használva. De van vagy 400 szelektor, amit törölni kéne.. Most ezt mire kézzel megcsinálom kb 2 óra. Nem tudtok erre valami gyorsabb, automatizált eljárást?
  Mutasd a teljes hozzászólást!
abcd