Junior szoftverfejlesztőket keresünk

Junior szoftverfejlesztőket keresünk
2010-06-22T11:37:53+02:00
2010-06-23T15:48:22+02:00
2022-10-27T15:00:37+02:00
 • Én ha eddig megkérdeztem, hogy mennyit ajánlanak, akkor mindig azt mondták, hogy én mondjam először (Ők kérdeztek előbb, Nem adnak ki információt, A vezetőségnek ezt kell továbbítani mármint az igényemet), szóval valami kibúvó mindig van.
  Utána érdeklődtem, hogy a junior C#-os fejlesztőnek mennyit lehet kérni, azt mondták, hogy 160-180 és 180-200 nettóban. Ha csak 120-at mondok, akkor valakin már látni lehet, hogy gondolatban leesett a székről, hogy milyen sokat akarok... Erről ennyit! Meg arról is, hogy közöljék, hogy mennyit szánnak rá. Mert lehet, hogy többet kérek, de attól függetlenül elvállalnám, akár hosszú távon is.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Persze, mert az is gyanús, ha sok a cég álláshirdetése, mert ez olyan, mintha állandóan munkaerőhiánnyal küzd.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Meg azt sem, hogy miért nem lehet a várható fizetésről nyilatkozni már a hirdetésben.


  Mert nincsennek egységes fizetési igények. Ahogy környezetemben látom a pályázók rendszeresen kevesebbet kérnek, mint amennyit a cég rászánna és ez így a megbízó cégeknek jobb.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Értem, köszönöm a választ.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Nagyon sok cég nem szereti kiadni, hogy munkatársat keresnek, hiszen előfordulhat, hogy olyan fejlesztések mennek végbe náluk, amikre ezáltal a versenytársak felfigyelnének, veszélybe kerülhetne a projekt. A másik ok az szokott lenni a titkolózásra, hogy esetleg valakit helyettesíteni szeretnének, de ezt nem feltétlenül szeretnék a régi munkavállaló orrára kötni.

  Ebben az esetben nincs titok, tényleg a Morgan Stanley-ről van szó.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Nem lehetne akkor megspórolni ezt az egy kört?


  De, odairod bolddal a CVdbe az elvart fizetest.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Sosem értem ezt a titkolózást. Meg azt sem, hogy miért nem lehet a várható fizetésről nyilatkozni már a hirdetésben. Eddig bárhol megkérdeztem, mindig elsőre válaszoltak. Ez természetes, hiszen ha teljesen más elképzeléseink vannak, akkor ne vesztegessük egymás idejét. Nem lehetne akkor megspórolni ezt az egy kört?
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Morgan Stanley?
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Kedves Fórumozók!

  Megbízónkhoz, egy amerikai tulajdonú, nemzetközi befektetési bank, pénzügyi tanácsadó céghez keresünk friss diplomás, maximum 2 éves tapasztalattal rendelkező, de java/c++/c#/Perl nyelveken már gyakorlatot szerzett szoftverfejlesztőket, kommunikációképes angol nyeltudással. A céghez való belépés után külföldi (New York, London) tréningeken vehetnek részt az új munkatársak.

  Az angol nyelvű önéletrajzokat (részletes leírással, hogy milyen programnyelveket használt, esetleg milyen projekteken) a veronika.varga@cvorecruitment.com e-mail címre várom.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
Tetszett amit olvastál? Szeretnél a jövőben is értesülni a hasonló érdekességekről?
abcd