Cég kerestetik nyári gyakorlatra
2010-06-18T20:25:44+02:00
2010-06-21T21:03:06+02:00
2022-06-30T10:01:56+02:00
 • Köszönjük az összes cégnek a felkinált lehetőséget. Ma sikerült megegyzeni egy céggel, aki fogad minket a nyári gyakorlatra, igy már nem aktuális a hirdetés.

  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Helló!

  A kolozsvári Bábes-Bólyai Tudományegyetemen másodéves egyetemista vagyok informatika szakon.

  A következő helyzet történt velem és néhány évfolyamtársammal: a dékán helyettes asszonyunk egész félévben azzal hitegetett minket (bár ő is úgy tudta), hogy egy bizonyos budapesti cégnél fogunk nyári gyakorlatozni ERASMUS ösztöndíj keretein belül. Azonban, ma derült ki, hogy a cég mégsem fogad minket, így hát nyári gyakorlat nélkül maradtunk... Már lakást is szereztünk Budapesten, hiszen július elsején kezdtünk volna dolgozni.

  Olyan elsősorban budapesti cégek jelentkezét várjuk, akik felvennének minket kooperatív képzésre a nyár három hónapjára. Ezalatt a három hónap alatt minket fizetne az ERASMUS ösztöndíj, úgyhogy mi a cég számára teljesen ingyen dolgoznánk. Ha nem is tudnának fogadni mindannyiunkat, akkor legalább valakit/valakiket.

  Mind jó tanulmányi eredményekkel rendelkezünk, ezért is nyerhettük el az ERASMUS ösztöndíjat, viszont így, hogy visszamondta az illető cég a helyet, nincs hova menjünk. Az egyetemi évek alatt elég jól megismerkedtünk a következő nyelvekkel és technológiákkal: C++, Java, C#, .NET, SQL, MSSQL.

  Ahhoz, hogy fogadjanak minket, csupán küldenie kell a cégnek faxon egy írásos meghívót a neveinkel, szóval nincs sok ehhez kapcsolódó papírmunka.

  Amennyiben érdekli az Ön cégét az ajánlatunk, kérem jelezzék ezt ebben a topikban vagy a következő email címen: antaleva21 _kukac_ gmail _pont_ com. Ez esetben küldünk önéletrajzokat.

  Üdv,
  Éva
  Mutasd a teljes hozzászólást!
abcd