Junior ASP, PHP5 programozó sitebuildert keresünk
2010-05-04T15:26:50+02:00
2010-05-10T16:31:20+02:00
2022-07-03T12:41:11+02:00
 • Egy embert kerestek, aki mindenhez ért ezek közül amit felsoroltatok ?
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Szeretnél egy dinamikusan fejlődő, kreatív, a kihívásokat kedvelő és kereső csapatban dolgozni?
  Igazi csapatjátékos vagy? Akkor köztünk a helyed!
  Az fps webügynökség Kft. csapatába keres

  Junior PHP5, ASP, programozó sitebuilder

  munkatársat miskolci irodájába.

  Ha rendelkezel alapos PHP5, ASP, XHTML, CSS, AJAX technológia, Javascript, adatbázis kezelési ismeretekkel (MySQL, PostgreSQL), jártas vagy a web programozásban, képes vagy precíz és önálló munkavégzésre, jó problémamegoldó képességgel rendelkezel, és még ha szükséges utazni is hajlandó vagy, akkor jelentkezz most a job@fps.hu email címen.

  Előnyt jelent számodra és számukra is, ha vannak webdesign, webes ergonómiai ismereteid, a Photoshop alapvető funkcióit kezeled, jártas vagy egyéb programnyelvekben és webes technológiákban, Linux környezetben szereztél tapasztalatot, ismered az angol nyelvet, kreatív vagy és emellé esztétikai érzék is párosul, akkor Te vagy a mi emberünk!
  Amit ezért kínálunk: versenyképes jövedelem, változatos, izgalmas feladatok, fiatal, nyitott légkör, szakmai fejlődés, mindezt Miskolc belvárosában.

  Amennyiben még mindig érdekel ajánlatunk, várjuk fényképes önéletrajzodat, és motivációs leveledet a job@fps.hu email címen.
  Amerikai típusú önéletrajzod tartalmazza legalább az alábbi információkat: elérhetőségeidet, családi állapotodra vonatkozó információkat, iskolai végzettségeidet, képesítéseidet, eddig betöltött munkaköreidet, fizetési elvárásaidat, nyelvismereteidet, készségeidet, képességeidet, érdeklődési körödet, munkába állásod lehetséges időpontját.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
abcd