A .NET-fejlesztők a legelégedettebbek
2010-04-29T13:25:14+02:00
2010-04-29T15:05:07+02:00
2022-07-19T04:47:36+02:00
 • Sokat elárul erről a felmérésről, hogy pl a .net-et egyben nézik, addig java esetében sok apró framework-öt külön-külön. Nem is értem hogy lehet összehasonlítani mondjuk az egész .net-et az axis-al
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • NEm is azt mondtam, hogy ezen a téren el vannak maradva, csak azt, hogy lehetne még javítani. Az alább linkelt hibát állítólag javították a 4.0-ban (ezt még nem próbáltam). De ez akkor is 5 évükbe került.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • pl: objectdatasource-ignores-culture-information-when-updating
  Itt konkrétan a dátum van, de ugyan ez a helyzet a decimális számokkal is (nem fogadja el a vesszőt). Workaround meg az, hogy az updating meg inserting eseményekben alakítom olyan formátumra, amit már hajlandó megenni.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Hiába kiabál mindenki, hogy ez hülyeség.

  Ilyen mindenhol van. Sőt, vannak nyelvek ill. keretrendszerek (pl. PHP), ahol a fejlesztők annyira lámák, hogy sokszor még egy-egy magasabb szintű feature request értelmét sem értik meg (mert úgy általában tíz-húsz éves lemaradásban vannak programozáselméletileg), és lezárják "bogus"-szal. Ilyen körülmények között mondjuk nehéz elégedett lenni a cuccossal.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Mondjuk én kimondottan bugot még nem találtam az elmúlt pár évben. Hülyeséget már igen, egyet-kettőt. De Pl. a Kylix után határozottan kellemes a helyzet. Ott jó pár száz sor foglalkozott a CLX bugok kikerülésével, és jó pár nap ment el ezek kifejlesztésével.

  Nekem inkább a Visual Studio környékén vannak gondjaim, Pl. van hogy a form designer nem találja a form ősosztályát. Ilyenkor újra kell indítani a Visual Studiót és ismét látja.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Azért volna még mit javítani - főleg a bug managementen. Nem egy olyan bugba futottam bele mostanában, ami 2.0 óta megvan és képesek lezárni a bugreportot, hogy "by design", vagy "nem reprodukálható". Hiába kiabál mindenki, hogy ez hülyeség.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
abcd