Sűrgősen 400.000 Ft kell részekben vagy egészben

Sűrgősen 400.000 Ft kell részekben vagy egészben
2010-04-06T16:59:09+02:00
2010-04-11T11:04:46+02:00
2022-10-27T19:05:35+02:00
 • banderasz..ez azért érdekes..
  előre befizetik a pénzt,remélve,hogy mivel elvállaltad még a héten meg is kapják érte amit kértek..
  De ha te a hétre 20munkáért szeded be a pénzt..nemhiszem hogy ennyit meg is tudsz csinálni..
  Megmondom őszintén,és 100% hogy ilyen hozzáállással nem fordulnék hozzád.
  Bocsi
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Márpedig ha én ezt aláírom, akkor nyilván felelősséget is kell vállaljak érte, azaz a munkámért, amiért cserébe kell a lóvé előre/utólag. Aláírni meg olyasmit nem fogok, ami a halálos ítéletemről szól.


  Szvsz az aláírt papír nem sokat számít, a hitelező nem nagyon tudja érvényesíteni, max 1-2 év per után, de addig a tízszeresét kifizette ügyvédre, a végén meg kiderül, hogy semmit sem lehet behajtani, mert az adósnak se ingatlana, se értékpapírja, se biciklije. Apuci házát, meg nem lehet elvinni, mert az az apucié. Ilyen kisebb összegekre nem szoktak papírt írni, ha lejár a határidő és nem fizetted a hitelt, megáll egy nagy fekete autó, amiből nagy benga kopaszok szállnak ki.

  Ha van rendes állásod, ajánlom nézd a tévében a hírdetéseket, 200K-ig tudsz uzsorakamatot legálisan is felvenni, ha nem elég, akkor valaki mást is meg kell győzni...

  Amúgy érdekel, hogy mennyit sikerült összeszedni és volt-e olyan "balek", aki előre kifizette a melót.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Szerintem egyszerűbb lenne hitelt fölvenni
  Amúgymeg 400.000ft-ot kérni egy fórumon egy kicsit érdekes...
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Ha egy hónapban ennyit keresnék, tuti nem fusiznék semmit. Ennyiből már szépen, kényelmesen megélnék.

  Morzel
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Nem olyan nagy pénz az, ismerek olyat, aki 3 nap alatt keres annyit. Sajnos annyira nem vagyok jóban vele, hogy ezt meg is ossza velem.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Na és? Nekem speciel tök mindegy volna, hogy ez a 400K honnan lenne meg, csak meg legyen. Ha ezért nem dolgoznom kell, hanem mondjuk kétszer körbepisálni az Országházat, én azt is megtenném.


  Szerintem az tovább tartana mint egy hét :)
  Mennyit kell ahhoz inni? :D
  Mutasd a teljes hozzászólást!

 • Kimi Raikkonen még a ferraris korszakában
  félelmetes...
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Bár nem nekem írtad, de azért reagálok rá.

  "Van aki meg 2 nap alatt többet keres. Számít ez bármit is?:)
  Na de azt nem munkával teszi!"


  Na és? Nekem speciel tök mindegy volna, hogy ez a 400K honnan lenne meg, csak meg legyen. Ha ezért nem dolgoznom kell, hanem mondjuk kétszer körbepisálni az Országházat, én azt is megtenném.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Van aki meg 2 nap alatt többet keres. Számít ez bármit is?:)

  Na de azt már nem munkával teszi!

  Hitelt meg elvből nem veszek fel, ettől írtózom.

  Van ám rövíd távú hitel is, meg előtörlesztés is. Bár az előtörlesztésnek el ne felejsd megkérdezni a díját, mer van hogy drágább mint az összes kamat lenne!
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Nem mondtam, hogy egy hét alatt legyen meg mind. Én azt mondtam, hogy ha lehet, még ezen a héten, csak talán nem vetted észre a feltételes módot a mondatomban. A lényeg az, hogy minél előbb (ami nyilván lehet több hét is). És mi azon a meglepő, hogy előre kérek némi pénzmagot? Ezért írtam, hogy leírjuk fehéren-feketén, hogy pontosan mennyit kaptam meg a teljes összegből előre. Márpedig ha én ezt aláírom, akkor nyilván felelősséget is kell vállaljak érte, azaz a munkámért, amiért cserébe kell a lóvé előre/utólag. Aláírni meg olyasmit nem fogok, ami a halálos ítéletemről szól.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Van aki meg 2 nap alatt többet keres. Számít ez bármit is?:)
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Az szép. Valaki fél év alatt nem kap ennyi nettóban.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Ha jól értem kevesebb mint egy hét alatt szeretnél keresni "nettó" 400K-t ? Egy hónapban ugye legalább 4 hét van, azaz ezt havi fizura átkonvertálva több mint nettó 1.600K. Hát, barátom, ilyen melót nem olyan könnyű leakaszani. Vagy előre szeretnéd megkapni a fizut? Azt meg mégnehezebb. Talán beszélned kellene valami politikussal
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Nekem így is jó, ha így kell adóznom rá. Tök mindegy, csak minél előbb meg legyen a 400 ezredes.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Én ezt úgy képzelem, hogy a munkát ugyan én végezném, de a megbízóm adná a nevét hozzá, azaz neki kellene számlaképesnek lennie. Engem meg cserébe nem érdekel, hogy ő mennyit keres a dolgon (időben és pénzben egyaránt). Meg aztán nem állandó munkáról beszélek, csak egyszeri alkalomról; a célom csak ez a 400.000 Ft összeszedése. Vagyis nem csinálnék ebből rendszert, ez csak és kizárólag most van így (mert muszáj).
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • ő sem volt számlaképes. Ha jól emlékszem valahogy "egyedi megbízás"-sal el tudták intézni törvényesen a dolgot


  Ez részben OK, csak annyi a dolog szépséghibája, hogy a megbízási díjból járulékot és SZJA-t kell fizetni, úgyhogy kb fele mindjárt oda is van..
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Hmm a bátyám csinál egyszer egy kisebb munkát egy önkormányzatnak, és ő sem volt számlaképes. Ha jól emlékszem valahogy "egyedi megbízás"-sal el tudták intézni törvényesen a dolgot. A részleteit a dolognak nem ismerem, de talán segít valamit...

  (Kicsit emlékeztet ez az egész "A ravasz, az agy és a két füstölgő puskacső"-re. )
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Sziasztok!

  Őszinte leszek...
  Egy nagyobb összegű kiadás küszöbén állok, melyhez kellene még 400.000 Ft készpénz, de hiába mozgattam meg minden rokont, ennyi "föle" maradt a dolognak. Még igyekszem további ismerőseimtől is segítséget kérni, de hát ők olyan biztosak, mint a kutya vacsorája lámpaoltás után. Hitelt meg elvből nem veszek fel, ettől írtózom. Ezért a 400.000 Ft-ért szeretnék megdolgozni, hogy ne kelljen később visszaadni.

  Az összeg nem feltétlenül kell egyben, lehet darabokban is; a lényeg csak az, hogy minél gyorsabban összeszedjem. Ha lehet, még ezen a héten. És sajnos nem számíthatok a következő havi jövedelmemre sem, mert már azt is megkaptam előre, így azt is bele számoltam (még ezen felül is kell az a 400 darab ezres).

  Kisebb munkákat, vagy egy (vagy több) komplett projektet vállalok cserébe, de számlát nem tudok adni, mivel nincs kiváltva a vállalkozóim. Ha a projekt nagyobb lélegzetvételű ennél, az sem gond, csak ez a 400 rongy legyen meg minél előbb, a többi ráér jóval később is.

  Bármilyen munka jöhet, ami a következő technológiákat érinti (vegyesen):
  - PHP, MySQL, (X)HTML(5), CSS, JavaScript
  - SOAP+WSDL (webservice), AJAX/jQuery (egy kicsit), Drupal(5)
  - x86 Assembly, (Object)Pascal, Delphi, mad, SDL, cross-platform natív fejlesztés
  - Linux, Windows

  Flash-hez és a design-hoz nagyon nem értek, ilyet el se mernék vállalni. Programozó (és néha sitebuilder) vagyok, nem grafikus...

  Tehát ha van egy kisebb munkád, amit most hirtelen nem érkezel megcsinálni, akkor szólj, és megoldom neked. Ha több ilyen kisebb melód van, az mégjobb. Vagy ha nagyobb projekten dolgozol, melynek egy-egy modulját (vagy akár az egészet) kiadnád valakinek, akkor ne habozz privátot küldeni.

  A cél tehát az, hogy ezt a 400.000 Ft-ot minél hamarabb össze szedjem. Akár annak az árán is, hogy kivételesen olcsóbban dolgozom, mint szoktam (kivételesen!). Illetve ha nem készül(ö/hete)k el a feladattal olyan hamar, mint amilyen gyorsan kell a lóvé, akkor írásbeli megállapodásban rögzíthetjük, hogy mennyi lóvét tudsz előre ideadni, és mennyit fizetsz utólag, ha elkészültem. Így egyikőnket sem ér meglepetés pénzügyi szempontból.

  A feladato(ka)t holnap reggel 9-től kezdve tudom csinálni. WEB-es projekt esetén privátban küldök referenciákat, vagy ha kíváncsi a publikum, akkor ide is berakom egy későbbi hozzászólásomban.

  Szóval hajrá, ne kíméljetek; most nagyon-nagyon kell ez a lóvé!


  Szerk.:
  A félreértések elkerülése végett: lehet a feladat sokkal kisebb értékű, mint ez a 400.000 Ft, és ha csak 1 feladatot tudsz adni, az is segítség. Sok kicsi sokra megy.

  Elérhetőségem:
  Név: Zoboki András
  Telefon: 06-30/342-72-73 vagy 06-1/950-96-35
  E-mail: banderasz [at] gmail [dot] com
  Személyesen: Budapesten bárhol, bármikor.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
Tetszett amit olvastál? Szeretnél a jövőben is értesülni a hasonló érdekességekről?
abcd