Programozót keresünk
2010-04-04T13:43:36+02:00
2010-04-04T20:42:27+02:00
2022-07-19T04:32:36+02:00
 • Mi van akkor, ha ebből nem lesz profit???

  Mondj olyan üzletet amiben ez nincs benne. :)

  Az ötlet végül is nem rossz

  Dehogynem... Egy nyelvtanár a tananyagából / tanítási módszeréből él. Főleg igaz ez a nyelviskolákra. Miért érdeke megosztania ezt mindenkivel? Az nyilvánvaló hogy miért nem érdeke.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Azért érdekes! Az ötlet végül is nem rossz, de az már igen, hogy egy ilyen projektet nem normális honorárium mellett készítettik el "lelkes" hallgatókkal, és programozókkal. Nem értem, hogy miért nem lehet egy ilyen jellegű munkát normális körülmények között fejleszteni, a tulajdonrész, meg ilyen beszólások csak mellébeszélések. Ez egy olyan ember - vagy emberek ötlete - akiknek lehet, hogy van programozói tapasztalatuk, de üzletileg nullák. Ugyanis adódik kérdés! Mi van akkor, ha ebből nem lesz profit???
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • [törölve, tökéletesen jogosak a kérdések]
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Ha jol emlekszem mar az elso hirdetesuknel is pont ugyanezt kerdeztem, de a valaszra nem emlekszem... :)
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Miből lesz a profit?
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Nemzetközi web 2.0-s webszájtot működtető csapat keres újabb programozót! A http://islcollective.com egy tavaly ősszel indult nemzetközi nyelvtanári tananyagcserélő portál, ahol a nyelvtanárok saját készítésű tanítási anyagaikat osztják meg egymással. Célunk a világ legnagyobb, nyelvoktatást (és később nyelvtanulást) segítő tartalommegosztó honlapjának létrehozása.

  Várjuk most azon lelkes informatikus hallgatók vagy végzett programozók jelentkezését, akik szívesen részt vennének a honlap folyamatos fejlesztésében!

  Amit elvárunk:
  Lelkesedés. Precizítás. PHP, MySQL, OOP szemlélet.

  Amit kínálunk:
  A fejlesztőmunkát tulajdonrésszel honoráljuk a profitorientált vállalkozásban.

  Jelentkezés 2010. április 30-ig. Rövid szakmai önéletrajzod küldd el az info@islcollective.com címre! További tájékoztatást kaphatsz a +36 30 638 7470-es számon.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
  Csatolt állomány
abcd