Agyhullám php és mysql könyv vélemények
2010-03-23T23:38:48+01:00
2010-11-02T11:44:52+01:00
2022-07-24T22:12:32+02:00
 • PHP5-höz esetleg: PHP és MySQL webfejlesztőknek... igaz még nem kapható
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Csak annyit fuznek hozza, hogy nem igazan ajanlom a fekete konyvet. Ha rakeresl google-ben lathatod, hogy kiadasi eve 2002.
  Azota a php jocskan megvaltozott. Volt szerencsem olvasni a konyvet es igen hasznos olvasmany lehettett php 3-hoz, de php 5-hoz mar nem allja meg a helyet. Szoval egyalltalan nem ajantlom ^^. Ha kolcson tudod kerni valakitol esetleg olvass bele, de azt tudom mondani, hogy jopar pelda ami ott van hasznalva mar idejemult es nem is ajanlanam, hogy hasznald. Nosztalgianak jo, de tanulashoz sajnos nem.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Eladó Agyhullám: PHP és MySQL könyv. 7500FT-ért átvehető Budapest-Érd között. Posta megoldható. Állapota nagyon megkímélt, szinte nem is volt használva. emailcímem: utcdesign@gmail.com
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Csak annyit fűznék hozzá, hogy ha Budapesten élsz, a Fővárosi Szabó Ervin könyvtárban megtalálod és kikölcsönözheted ezeket a könyveket. Könyvtár itt megtalálod a címüket és használd a keresőt.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Köszönöm, azt hiszem megfogadom, és megveszem a fekete könyvet. Esetleg másvalaki véleménye?
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Szia!
  Én hozzájutottam a könyvhöz, és eddig azt kell mondjam, hogy tetszik. Igaz, inkább kezdőknek szól, mint azoknak, akik már egy két php-scriptet megírtak, de mindenképpen hasznos olvasmány. Az árát tekintve nem biztos, hogy érdemes azonnal megvenni (12.000 Huf), inkább egy könyvtári kölcsönzést javaslok, így el tudod dönteni, hogy kell-e neked. Ami biztos, a stílusa jó, könnyen tanulható.
  Ha még nincs meg neked a PHP Fekete könyv (Perfact kiadó), akkor azzal is érdemes megismerkedni.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Szeretném megkérdezni, hogy szerintetek milyen ez a könyv? Érdemes e megvenni? Van már php4-5 24 óra alattom, és nem vagyok olyan kezdő, bár ez relatív. Mind1, nem a képességeimről, hanem a könyvről szeretnék beszélni. Vagy ha nem ezt akkor milyen könyvet ajánlotok?

  ui: php manual-t ne írjátok, tudom mi az, és szeretjük is, mint az emberek a sót :D
  Mutasd a teljes hozzászólást!
abcd