Junior .NET fejlesztőt keresünk.
2010-03-19T13:48:32+01:00
2010-04-04T18:05:15+02:00
2022-06-29T08:00:34+02:00
 • Egyetemen is volt jó néhány ember aki nagyon irritált. Jó lehet nem a kinézete, hanem a személyisége miatt. Nah velük nem szívesen dolgoznék, még hogyha jók is lennének abban, amit csinálnak, de vannak rossz tapasztalataim is :D. Láttam olyat, aki a bakancsában hordta a kenyeret meg a szalonnát, ha megéhezett abból evett.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Ahol a kinézet is számít, ott a programozás csak valami fedőtevékenység lehet. Még jó, hogy azt ki nem kötik, hogy hányas bicepsszel mehet valaki dolgozni.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Név alapján könyebb lenne kiszűrni azokat, akik nem felelnek meg felfogásukkal a cég elveinek.
  Mindenki olvadozik a sok mű mosolytól, belül meg rohad minden ,amihez csak egy bitet is hozzá kéne rakni.

  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Azért kérik, hogy nehogy kiderüljön, valójában ez az ember vagy:
  Richard Stallman - Wikipedia, the free encyclopedia
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Nem hiszem el, hogy ha valaki _tényleg_ jó a szakmában, akkor az nem térülne meg, ha az illető nem balf@sz és nem engedi, hogy kihasználják.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Neked teljesen mindegy, hogy milyen emberekkel kell együtt dolgoznod?:) Mármint kinézetre.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Azt mondjuk tényleg nem értem, hogy miért kell az alábbi sor
  "Fényképes önéletrajzot kérünk."
  ,ha ténylegesen a szakmai tudás számít. Vagy van valami összefüggés a fénykép és a tudás közt ?
  A HR (Haverok Rokonok) nak még sem csak a tudásod számít.

  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • off:
  Én csak azt nem értem, hogy a fentebb is említett haver koma jóbarát, hogy nem dönti be a cégeket.
  Mivel elsősorban nem szakmával foglalkoznak, hanem kapcsolatépítéssel, ameddig bőr van a képen.
  Aki meg dolgozni jár be és szereti a szakmáját az szabályos ellenség.
  Ez fokozottan érvényes kis városokban, ahol a haver koma mindent felülír.
  Nem értem, hogy boldogulnak itt komoly projektekben az emberek.
  Vagy rabszolgákat tartanak húzósabb melókra, az is lehetséges.
  E..AM nál a városunkban felvettek olyan gyereket, aki az elmúlt 3 évet cseteléssel töltötte, progmat ot végezve egy weboldalat sem tudott normálisan megcsinálni - 2 év után - (tudom mert a kollégája voltam, csak az angolja miatt tartották) és London ba jár most ki a fent kipontozott cégnél.
  Ilyen gagyi embereket kívánó projektek vannak, vagy mi ?
  Jellemzően csak kapcsolat alapján lehetett bejutni és a főnök nem tett fel semmiféle szakmai kérdést ...
  Komolyan kezd felfordulni a gyomra az embernek a szakmában ...
  Semmi értelme tanulni, fejlődni, ha a szorgalomban tanulásban eltöltött évek nem érnek semmit.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Még mindig lehet jelentkezni. :)
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Miert jut el az ertelmes allasajanlat topicok egy jelentos resze a "nem szándékozom jelentkezni hozzátok, mert..." phenomenonig; ezen a ponton mindenki leirja a sajat (gyakran igen elvetemult) teoriajat a vilag mukodeserol, es jolakottan hatradol...

  (Es akkor meg nem emlitettem a "harminc eve a szakmaban vagyok, de nem akarok hozzatok menni, viszont...", illetve a "nem ertek ahhoz, de ha ilyet keresnetek [majd] akkor itt vagyok...")

  Mar varom az elso posztot errol a modoros blogon...

  Nos, nekem ez nem fer a fejembe.

  PS: Sok szerencset a megfelelo ember megtalalasahoz, es nincs mit az up-ert.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Köszi. A légkör nagyon jó, a fizetésre pedig még senkitől sem hallottam panaszt. :) Én a magaméval is megvagyok elégedve. :)
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Szerintem ez szép hozzáállás. Ha még ráadásul meg is fizetitek és a munkahelyi légkör is jó akkor ideális hely lehet.

  Morzel
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • A mi elvünk az, hogy nem sógor-komázunk, teszik azt elegen rajtunk kívül. Amennyiben van nyitott pozíciónk mindig meghirdetjük több fórumon is. Azért fórumokon, mert így tudunk "beszélgetni" a jelentkezőkkel, kérdezhetnek, és látják, hogy itt vagyunk, válaszolunk stb.. Viszont így nem vágjuk el a lehetőségtől azokat a potenciális jelölteket, akiknek tudásuk van ugyan, de nincs olyan haver, aki "benyomná valahová". Hozzánk ne benyomjanak valakit, hanem jöjjön olyan, aki tud, és olyan szakmai tudásról ad számot az interjúm, hogy helye van köztünk. Próbaidő pedig van.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Hát jó szerencsét hozzá. De most komolyan. Sajnos ami példákat én láttam, azok nem a tiszta verseny győzelméről szóltak. Eddig legalábbis még nem láttam olyat. Egyet sem. Pedig hidd el, én is vívom a csatát, és nem két napja.

  Ha majd úgy alakul, hogy mikrokontrollerekkel is meg kell küzdenetek, és kell hozzá az ember, szóljatok nekem is.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Mi viszont ismerősben csalódtunk. Mi tiszta versenyt hirdetünk, győzzön a jobb.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Ez a többi ismeretlenben is benne van, nem értem mire gondolsz...

  Van próbaidő gondolom, azalatt kiderül valószínűleg.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • A "milyen fa akarsz lenni" dolgokkal legalább el lehetne szórakozni :)

  A papnak pedig még a lánya sem kellene, mert ha neki nem is ment agyára a bigantéria, a családjának egészen biztosan :)

  Viccen kívül. Ott vagy a cégnél, és nincs egy épkézláb haveri köröd, akikért kezeskednél, hogy egyáltalán józan életű emberek, akik ezt csinálják, és simán csak fel lehetne venni mindegyiküket?

  Ne értsd félre, nem szándékozom jelentkezni hozzátok, mert szerintem a saját bulimmal jobban járok. Épp csak érdekelne a hozzáállásotok arra az esetre, ha majd nekem kellene embereket felvennem. Szóval kidobtad ide publicba a kérdést, eddig oké. De aki jelentkezik, bármit írhat, bármit mondhat, talán még tényleg ért is hozzá, épp csak 1-2 havonta egyszer bekattan és beszipuzik, aztán tör-zúz meg ilyesmik. Vagy éppen csak lopni megy a céghez. Ezt hogyan fogod kiszűrni, ha totál ismeretleneket kerestek? Szóval ez nem fér ám a fejembe.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Jobban örülnétek, ha 2 HR kör lenne, a szakmai előtt olyan kérdésekkel, hogy "milyen fa akarsz lenni", mint eljössz interjúra, mert látszik, hogy junior fejlesztő szinten érted a dolgokat, és értelmes kérdéseket kapsz programozással kapcsolatban? Mert ha igen, szólhatok, hogy változtassunk a kiválasztási technikán ;).

  Nekem anno kimondottan tetszett, hogy nem volt semmi sallang eljöttem interjúra, egy minimálisat beszéltem magamról, hiszen az önéletrajzomból sok minden kiderült, majd elmondta a menedzsrasszony, mivel foglalkozik a cég, a szakmai vezető, értelmes szakmai kérdéseket tett fel, és aztán fel is vettek. Előtte már 100 olyan helyen voltam, ahol 2-3 HR körrel boldogítottak. Nekem jobban tetszett, de kinek a pap, kinek a felesége.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Szakmai? :)

  Voltam már cégnél, ahol helyből rámdobtak egy olyan okos logikai példát, hogy mondom ilyeneket használni napi szinten programozásban maximum eszelősöknek való. Egyszer meg lehet csinálni, de legközelebb hozzányúlni már az sem fog tudni, aki azt kitalálta "Fejlesztés" címszó alatt először is majd újra kell írni az egészet
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Nálunk az interjú is teljesen szakmai ám. Próbafeladatok, szakmai tesztek. Az egész felvétel a tudást szeretné mérni, igyekszünk kiszűrni a nem valós tudásúakat.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Akkor hozzád nem irányítom át a gyereket, aki már 10 éves korától kódol, ez van.


  Ne is tedd. Nem vagyok cégvezető. De ha lennék se vennék fel egy gyereket.

  Amúgy az a gond az önéletrajzokkal hogy bármit bele lehet írni. Aztán az első kérdésnél igent bólint arra hogy ismeri az Asp sablonkezelését...

  Morzel
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • ő szintjén el tudja végezni a rábízott feladatot.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Nekünk olyan ember kell, aki a maga szintjén, tehát egy junior fejlesztő az ő szintjén el tudja bízni a rábízott feladatot. Mivel már bennünket is ért csalódás, így óvatosabbak vagyunk. Viszont annyi ideje nincs a felesztési vezetőnek, hogy minden jelentkezőt interjúztasson, márpedig ő az első körtől részt szeretne venni. Így neki nagyon fontos, hogy magából az önéletrajzból körvonalazódjon a tudás. Továbbmegyek, már most mondta, hogy lesz pár ember, akinél kér még be kiegészítést, tehát elmondhatom, hogy alapos emberről van szó. De valamiből neki is ki kell indulnia, és egyelőre első lépés az önéletrajz.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Szerintem ez sem releváns. Én fél év alatt jobban kiképeztem magam .NET témában egy adott cégnél, mint a főprogramozó, aki már kb 15 éve vergődik a szakmában. Ezt így kb lehetetlen kideríteni. Csak próbáltam segíteni a többieknek, nekem hálisten nem kell most ezzel szenvedni.

  Morzel: Akkor hozzád nem irányítom át a gyereket, aki már 10 éves korától kódol, ez van.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Hát ha hozzám jelentkeznél ilyen kérdéssel már el is lenne döntve a részemről.
  Megvan a kiírás, le van írva hogy milyen technológiákkal foglalkoznak. Ha jelentkeznék pl. nem írnám bele az önéletrajzomba hogy 6 éve versenytáncolok mert úgy érzem nem releváns... Azt se írnám bele hogy készítettem már Turbo Pascal 6.0-ban programokat mert gondolom a kutyát nem érdekelné ott.

  Morzel
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Induljunk ki a hirdetés feltételeiből.

  - OOP ismeretek-->ebből a szempontból nekem ilyen és ilyen tapasztalom van, mert itt és itt használtam X évig, illetve ezen és ezen a képzésen Y évet tanultam.

  - Legalább 1-1,5 éves C# és ASP.NET fejlesztői tapasztalat
  C#-t, ASP.NET-et 1,5 évig használtam az alábbi cégnél, vagy ha nem cégnél, az alábbi munkáimban.

  Stb. stb. Aztán, hogy ezt táblázatba írja a jelentkező, vagy folyó szövegbe, édes-mindegy, egy a lényeg. Az önéletrajz közvetlenül a fejlesztési vezetőhöz kerül, semmi közbülső lépsé nincs. Őt pedig a szakmai tapasztalat, az elvégzett iskolák érdeklik, nem a sallang. De az komolyan. Szeretne már az önéletrajzből egy képet kapni arról, hogy a jelentkezőnek kb. milyen szintű tudása lehet. És tudás alapon hívja be a lehetségesen alkalmas jelölteket.

  Az olyan önéletrajzokakl nem tud mit kezdeni, hogy számítógépes ismeretek, és felsorol ezer egy nyelvet, miközben a munkatapasztalata (sajnos megtörtént eset, és elnézést a pincérektől, kedvelem őket) pincér. Akkor hogyan találja ki, hogy a jelentkező milyen szinten ért a C#-hoz.

  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Esetleg ilyen mintát tudnál mutatni. Mert egyszer nekem is küldtek ilyet, ami annyira részletes hogy a srác még azt is beírta, hogy 10 éves korában c64-en 2 évig nyomta a turbo assemblert. Ilyen alapon én is tunék írni vagy 10 oldalt, de ki olvassa azt végig?
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Szia! Igen aktuális, sőt még annál is aktuálisabb. Jelentkezz bátran!
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Szia Tusi!

  Aktuális még ez a hírdetés?

  Köszi szépen:
  Lendvai Richárd
  (ex poli angyal:))
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Nos érkeznek szép lassan az önéletrajzok. Egy jó tanács, mi nem közvetítő cég vagyunk, a kiválasztás szakmai alapon történik a fejlesztési vezető koordinálásával, így aki szeretne velünk dolgozni, egy kicsit részletezze, hogy melyik feltételt, milyen szinten tudja, hol használta. Szép dolog ez a nagyon tömör Europass-mánia, de nagyon nehéz ennyire kevés infóból kiválasztani, hogy kik azok, akiknek valós tapasztalata van. Nagyobb az esély az interjúra való invitálásra, ha a fejlesztési vezetőnek már az önéletrajz alapján kilalakult képe van a jelentkező szakmai tudásával kapcsolatban.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
abcd