XNA profit keresek játékfejlesztéshez
2010-03-02T17:44:43+01:00
2010-03-03T10:33:22+01:00
2022-07-25T05:54:56+02:00
 • hú köszi, erről az oldalról nem is tudtam : ) Tényleg kevés az az 1 év. Bár 10 éves programozósdi háttérrel azért szerver oldalra bőven elég lesz : ) 1 év csak az egyetemi session volt. Mellette azért nem unatkoztam addig sem.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Ajánlom a játékfejlesztés .hu-t.
  Egyébként az az 1 év az vajmi kevés.

  Üdv.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • néhány pontosítás, mert egy kicsit általánosan írtam: Hardcore game-rol lenne szó, tehát nem casual-ról (bár késobb a céges profil persze bármerre bovülhet). A telepítő mérete abszolút nem számít. Ami számít, az a time-to-market. Emiatt a C++ és hasonló matuzsálemek kizárva (persze egyébként a C++ az nagyon jó sok esetben, csak én nem preferálom). A játék nem lesz annyira memória intenzív, hogy ne férne bele sima PC-be managed kódként. Rapid development erre alkalmas IDE-vel, ami itt konkrétan Visual C# Express, hogy lehetőleg minden komponens ingyenes és legális legyen. Tehát nekem a time-to-market a jelszavam, és a minél magasabb szintű fejlesztési lehetőségek. Lásd WCF service-ek pl. C++ socket bohóckodás helyett. A BME-n kijártam a C++-os és a .Net-es játékfejlesztés tárgyakat is (1-1 szemeszter). A .Net-es végén lett egy szép kerek motorcsónakos multiplayer játék, a C++ tárgyban gyakorlatilag azzal szenvedtünk, hogy kirakjunk egy rigidbody-t a térbe. Úgyhogy kb. tudom miről beszélek. C# után vissza a C++-ba nekem egy rémálom volt, semmi intellisense, nem látom, hogy egy függvény milyen paramétereket vár, stb, szóval az bukó időnyomás alatt (de ahogy írtam, minden tisztelet a C++-nak is, sok helyen nagyon jó, de ide nekem nem kell).
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Hello, játékfejlesztéshez keresek profi XNA fejlesztőt a kliensoldal fejlesztéséhez, céges keretek között egyenrangú társtulajdonosi konstrukcióban. Ha meggyőzöl, hogy nem kell XNA, hanem jobb más (pl.DirectX + C#), akkor alapos érvek esetén elfogadom. Grafikai érzék,korábbi játékfejlesztési tapasztalat, WCF ismerete lenne jó. A többit egy sör mellett.

  Vázsonyi Miklós
  miklos@vazsonyi.com
  Vázsonyi Miklós honlapja - Webpage of Miklos Vazsonyi
  +36 20 9 803 704
  Mutasd a teljes hozzászólást!

Figyelem! Moderált fórum. A hozzászólások csak jóváhagyás után jelenhetnek meg.

abcd