C# fejlesztőt keresünk
2010-02-23T22:39:26+01:00
2010-02-24T12:16:59+01:00
2022-07-25T06:04:32+02:00
 • Amennyiben így van, akkor nagy eséllyel korrekt a munka, visszaszívtam, amit írtam, azaz nem erre a hirdetésre vonatkozik! :)
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Sziasztok!

  Kiegészítésként, a project folyamatosan zajlik. Nem egyedül kell egy projectet végigcsinálni. Egy meglévő csapatba kell segíteni. Dokumentációk vannak. A feladatok tiszták. A kommunikáció és a management sokat dolgozik a témán, minden meg van fogalmazva, és leírva. Profi csapatba, profi embert keresünk. Pozitív hozzáállás feltétel!

  Várom a jelentkezőket!
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Ezeken már nem csodálkozom, nagyon hasonlít egy másik hirdetésre (kaptam "leírást" róla).
  Ott is lenne wpf, wcf, asp.net, általános query motor, template motor (ezekről kb annyi leírás van, hogy tudjon mindent :D), és persze igazából amiről szólna a projekt, tehát a fix üzleti igényekről kb 3 mondat van.
  És persze abból a doksiból kéne árajánlatot adni, fejleszteni, és 2 hónap alatt legyen kész :D.

  A probléma, hogy általában nem hozzáértő emberek akarnak kitalálni szép és jó dolgokat, amit holnapra kéne megcsinálni.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • WCF, WPF, MVVM, Elég jól hangzik.
  Csak azt nem értem, hogy egy másfél hónapos projectbe hogy tudtatok ennyi mindent besűríteni, ugyanis a felhasznált techonológiák alapján komolyabb projectnek látszik, mint egy rövidtávú sufniproject, de komoly project ennyi idő alatt...
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Sziasztok!

  C#-ban min. 2-3 éve fejlesztő, önállóan dolgozni tudó, laptoppal rendelkező munkatársat keresünk egy projectre. A project időtartama 1-2 hónap. WPF, WCF, illetve Agilis fejlesztési módszertanok és MVVM architektúrális design pattern tapasztalat előny. Elvárt munkaidő heti 20-40 óra, esetenként esti, illetve hétvégi munkaidővel. Profi, jó hangulatú csapattal kéne együtt dolgozni, sok tanulási lehetőséggel, versenyképes fizetésért. További információk a következő e-mail címen, szakmai önéletrajz ellenében: peter[dot]horvath[at]iits[dot]hu
  Mutasd a teljes hozzászólást!
abcd