Delphi Programozói Csapat Weboldala

Delphi Programozói Csapat Weboldala
2003-01-12T16:34:44+01:00
2003-04-14T13:43:57+02:00
2022-11-02T06:20:36+01:00
 • Nos, hogy milyen programokat írunk, azt megtalálod a weblapon, de úgy röviden az utolsó hirlevél töredékét megmutathatom.:
  Új játék szoftverünk készülőben
  |--Qkac [ SnakeNET ] ( Interneten/Hálózaton is akár számítógéppel vagy többen is játszható "Qkacos" játék ( a nokiából megismert )
  pályaszerkesztővel, játékmódokkal, rengeteg pályákkal - bónusszal - fegyverekkel és még sorolhatnám )
  ( Első játszható verzió, végleges enginnel szép grafikával több játékos móddal letölthető!!! Több infórmáció lent )

  Teszt verziók/más szoftverek a boncasztalon
  |--Cooler Alert Pro. ( Legújabb programunk, a processzor leterheltségét ellenőrzi és ha az elér egy kritikus pontot akkor hangeffektel jelez.
  Fejlesztés alatt, következő verzió pár nap múlva, ami.: processzor/ház hőmérséklete, processzor fajtája és frekvenciája )
  |--Book of Darkness [ BoD ] ( Lépegetős kalandjáték, szép grafikával és multiplayer lehetőséggel. Várható megjelenés július/augusztus )
  |--DarkSide Relay Chat v1.0 [ DRC ] ( Egy olyan virtuális chat, ahol robotokkal beszélgethetünk nap mint nap, és élhetjük
  az életünket a chaten, ahol mindig más és más dolog történik... Jelenleg letölthető egy úgymond
  tesztverzió, de egyelőre felhagytunk a DRC fejlesztésével. Több hangsúlyt a Qkac-ra fektettünk )
  Felhasználói programjaink
  |--Cooler Alert Pro. ( Legújabb programunk, a processzor leterheltségét ellenőrzi és ha az elér egy kritikus pontot akkor hangeffektel jelez.. )
  |--Client To Server Chat v0.4 ( Letölthető Kliens/Szerver Chat program. Egyenlőre nincs további fejlesztés )
  |--MemoPad v1.6 ( Négy nyelven megjelent szövegszerkesztő, hasonló a Windows Notepadhoz! Továbbfejlesztve, tesztek alatt... )
  |--D-Battle Net v0.1 ( Battle.net a Zsnes/Sega emulátoroknak. Sajnos jelenleg a szerver, ahol a program fut nem üzemel )
  |--WinEx v3.6 ( Beállítható ShutDown/Reboot/LogOff program, beépített időmérővel. Könnyen kezelhető! )
  |--H-BNC v0.0.4 ( Tipikus BNC dialog, jelenleg fejlesztés alatt, de az első működőképes próbaverzió a weblapon )
  |--H-IRC v0.2 ( Ez pedig egy tipikus IRC kliens program néhány extra funkcióval, néhány nap múlva letölthető az első változat )

  Játék szoftverjeink
  |--Santa Claus Has Return v0.1 ( Fejlesztés alatt, de letölthető az első próbaverzió/várható teljes játszható verzió július )
  |--DST Game v1.1 ( No comment )

  Nos, remélem jól formázza meg a lap, nehogy egy nagy összevisszaság keletkezzen. A Qkac-t fejlesztjük most, jó kis freeware játéknak bizonyul, és a sok funkciója miatt megunhatatlan leszremélhetőleg,( ide tartozik, hogy multiplayer lehetősége is lesz). Egyébként, nem vagyunk nagy programozók, de azok akarunk lenni, ezért is keresünk még delphiben jártas embereket, 3d grafikusokat (photoshop, 3dsmax esetleg maya ismeret). Ha érdekel a dolog, írj e-mail címemre egy szakmai önéletrajzot, elég néhány sor amiben leírod, hogy milyen nyelveket ismersz, mit szeretnél elérni a programozás terén és, az általános információkat. (Hol laksz, mikor születtél stb.). Jó, hogy rátértünk erre a témára, mert tényleg szüksége van a csapatnak még programozókra, és hátha összejön egy olyan nagyobb team, amivel elkezdhetünk egy újabb szoftvert.
  "Ne hasonlítsátok hozzá más fórumtémákhoz miszerint "mi nagy játékot írunk és híresek leszünk", mert mi már tényleg írunk programokat(csak még nem vagyunk híresek), nem csak beszélünk róla, hanem megvalósítjuk..."

  http://darksideteam.aom.hu/

  Gebei János
  ircadmin@aom.hu
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Hi!

  Igen, nem akartam senkit megbántani, de télleg amolyan tizenéves név. Mesélnél róla bővebben? Milyen programokat írtok, hogy lehet bekerülni, stb.

  Üdv:

  Jacko
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Köszi Jacko. Nos a csapat neve nagyon régre nyúlik vissza. "Persze nincs közünk a DarkSide Team hackercsapathoz, és nem is foglalkozunk "fekete", illegális dolgokkal.." Nem szeretném, most végigmesélni az egész történetet, gondolom ennyire alaposan téged sem érdekel, csupán annyit, hogy sok évvel ezelőtt egy játékot akartunk csinálni, és kelett egy fantasztikus csapatnév rá, és hát mire gondoltunk legelsőnek tizenéves fejjel, rögtön a "sötét oldalra" ;), és a sok gazdag hold kép és animáció után(csapatunk jelképe, az olalon megtalálod), végülis ez lett a nevünk..

  Egyébként a későbbiekben ha kellő tapasztaltunk lesz, nem csak kisebb programok megírására, akkor nevet változtatunk.. Persze ez még beletelik egy kis időbe. Köszönöm a kérdésedet!

  Gebei János
  ircadmin@aom.hu
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Hi!

  Minden elismerésem a törekvésedért!

  De egyet árulj el: miért DarkSide?

  Üdv:

  Jacko
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Én egy szóval sem említettem, hogy ez volt az első kukacos játék, de a kedvedért újrafogalmazom. "A nokia 3210-s telefon Snake II játékának a továbbfejlesztett váltoazta sok extrával, aminek a neve.: Qkac" Ha még vétettem más esztétikai hibát, szólj bátran!

  Gebei János
  ircadmin@aom.hu
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • a nokiából megismert kukacos játék
  A kukacos játékot valamikor a 80-as évek elején játszottam előszőr dec vt52-es terminálon, rsx11m alatt.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Egy új hírrel szolgálhatunk, elkészült a legújabb játékunk, ami a Qkac nevet kapta. Hamarosan interneten is játszható.. Röviden a nokiából megismert kukacos játék grafikus változata, rengeteg opcióval és lehetőséggel. Terveink közt van még a pályaszerkesztő, robotok, skinek és új pályák létrehozása, bár ennek töredéke már felfedezhető a játékban. Ha van valmi hozzáfűznivalótok, írjátok meg nyugodtan.

  http://darksideteam.aom.hu/

  Gebei János
  ircadmin@aom.hu
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • A Weblap Címe lemaradt.: http://darksideteam.aom.hu
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Üdvözlök Mindenkit!

  Ezt a fórumot, a prog.hu beleggyezésével azért nyitottam, hogy hátha akad olyan felhasználó, akit érdekli egy nemrégen alakult Delphi Csapat weblapja és kezdetleegs szoftverjei.

  WebSite.:

  Harkon
  ircadmin@aom.hu
  Mutasd a teljes hozzászólást!
Tetszett amit olvastál? Szeretnél a jövőben is értesülni a hasonló érdekességekről?
abcd