Java fejlesztőket keresünk
2010-02-10T10:50:12+01:00
2010-02-10T20:11:42+01:00
2022-06-29T08:00:48+02:00
 • Szia,

  Megértlek, van sajnos ilyen is ez a szakma lejáratása, de Mi éppen ezen okból igyekszünk tisztességesen tájékoztatni ( persze a rendelkezésünkre álló információk alapján, többet Mi sem mondunk vagy állítunk egyes pozíciókról!!!!) De ezt el is mondjuk a jelöltek felé, mint ahogyan most is megteszem több információnk nincsen a pozícióról, a cég fogja felvenni a potenciális jelöltekkel a kapcsolatot, németül kell interjúzni, ezért is fontos a német nyelvtudás, 1 éves projektre keresnek, amit természetesen hosszabbítható, piacképes kompenzációs csomagot kínálnak!!!

  Én igyekszem a szakmai területeket megismerni mielőtt elvállalunk egy keresést, minthogy az informatika elég bonyolult terület, hiszen így találhatjuk meg a legjobb jelölteket ügyfeleink számára, nem tartom cikinek, ha esetleg Én kérem az interjún lévő jelölt segítségét egyes kifejezésekkel kapcsolatban. Számunkra fontos, az ügyfél és a jelölt elégedettsége a kiválasztási folyamatban, szívesen veszünk minden pozítiv v negatív kritikát!!

  Több évet lehúztam Inforamtikai cégeknél, és azt tapasztaltam, hogy az informatikusok segítőkészek, persze ha látják a mások oldalon a nyitottságot!!!!!

  Remélem, hogy a piacom lévő fejvadász cégek között is letisztul a helyzet a piaci verseny miatt, és csak a szakmailag oda valók maradnak fent hosszútávon!!!! ( Sajnos Nekem is vannak negatív tapasztalataim, hiszen egy HR-es is lehet álláskereső)

  Remélem meggyőztelek.

  üdv

  Mezei

  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Mindig előjön ez a fejvadász téma.
  Egyszer voltam egy ilyen cégnél interjún. Kb 1,5 órát beszélgetett velem a nő kényszeredett mosollyal. Állítólag egy nagy céghez (nem reklámozom) kerestek embert, meg 1 kicsihez vagy 200 kimcsi távolságra volt az egyik telephelye ahol 6 hónapot kellett volna tartózkodni a betanuláshoz és annyit fizettek volna hogy csak az albérletre futotta volna.
  Mondtam is, hogy ennek semmi értelme nincsen.
  A lényeg az volt, hogy Én érdeklődjek havonta nála, azért hogy előbbre kerüljek a rangsorban és ne felejtsen el engem. Magyarul kenjem meg alkalmanként hátha kiválaszt engem valahova egy fél év múlva, de még akkor sem biztos , hogy felvesz a cég. Azóta semmilyen közvetítő cégen keresztül nem keresnék állást.
  Ráadásul a nő annyit értett a szakmaihoz mint liba a zongorázáshoz
  de Én beszéljek neki a szakmai dolgokról. Mindenre bólogatott meg aha. Elmondtam Neki párszor, hogy látom, hogy nem érti még az alap szakkifejezéseket sem, mondhatnék Én itt bármit, mindenre rábólintana. Meghát kb. úgy is nézett ki.
  Lényeg a lényeg, aki fejvadász 99%, hogy csak adatgyűjtő. Nem érdemes velük foglalkozni.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Talán mert nincs több info-juk. :)
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Nem adatbázisba keresünk önéletrajzokat!


  Akkor miert nem adtok tobb infot az elvarasoktol..? Nektek is erdeketek, hogy kevesebb, megfelelobb jelentkezo kozul valogathassatok!
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • J2EE technológia, több mint 1 éves projekthez keresünk, szakembert. Nem adatbázisba keresünk önéletrajzokat!

  üdv
  Mezei Andrea
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Hany ev tapasztalat es milyen technologiak ismerete szukseges..? Milyen jellegu projekthez keresek programistat? Tobb info..?

  Vagy ez csak a megszokott fejvadasz cv-gyujtogetes..?
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Java fejlesztőket keresünk folyékony német nyelvtudással Ausztriában lévő informatikai céghez.

  Ha érdekel a lehetőség jelentkezz az info@tegedkeresunk.hu email címen.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
  Csatolt állomány
Címkék
abcd