Prog.hu :: Protected Zone
2010-02-04T19:16:19+01:00
2010-02-05T00:55:13+01:00
2022-07-25T06:57:28+02:00
 • Hmm. kicsit átgondolva szerintem is hagyjuk a fenébe ezt
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • 1.) Én is erős kételyekkel rendelkezek erről egyébként.
  2.) Engem semmi se zavar és soha nem is zavart sehol, olvassátok már el az első bejegyzést
  3.) Megszoktam, hogy ha valamit kitalálok és nem írom le valahova vagy nem gondolkozok rajta, akkor eltűnik. Hirtelen jött ötlet és amúgy is erre lófráltam, papír nem volt a közelbe, gondolkodni lusta vagyok

  ui.: Általában én szoktam védeni a neveldéseket és az oprendszerírósokat, szóval engem nem zavarnak...
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Szerintem erre a célra simán ott volt a Képtelenség topic...
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • hát ezzel csak azt éred el, mint 1-2 szakközép suliban, szétválasztották az "okos" és a "buta" gyerekeket...

  ennek rövid és hosszútávon mindkét fél számára negatív hatással bír...

  továbbá: kitudja, lehet vlki bosszúból széthackeli a progot...mert őt nem vettétek be a "klánba"


  de nem értem miért zavar? ha túl bénának találod a kérdéseket, akkor hagyd másokra, és keres színvonaladnak megfelelőt, de ilyet nem találsz, mert ami felérne a színvonaladhoz, azt általában az elszánt/elvetemült leendő kérdés feltevő megoldja maga, aztán fel se kell tenni-e és így te se tudod megoldani.

  ha nem lehet házit csináltatni, akkor azok az emberek mit terjesztenek az oldalról???gondolom dicsérik...

  ennyi erővel, lehetne nyitni "prog2.hu"-t és oda csak az "géniuszok" írhatnának.

  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Nem lenne jó mert a "láma" oldal hihetetlen mélységekbe zuhanna, és mivel az lenne a többség számára az alapértelmezett, az ottaniak alapján ítélnék meg a prog.hu-t.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Sziasztok!

  Sokszor volt már itt téma, hogy romlik a színvonal az oldalon, hígulnak az informatikusaink és hogy túl sok a házi feladat megoldós és a "4dimenziós crysis engines oprendszerek 2 byteba tömörítve"-jellegű topik.
  Persze az oldal tele van értelmes, nagy tudású és profi emberekkel így is, csak sajnos ezek nem mindig látszanak ki a tömegből. Többször meggyőződtem már arról, hogy sok értelmes ember jár ide fel tényleg és hirtelen jött egy jó(-nak tűnő, de nem biztos hogy jó) ötletem:

  Mi lenne ha létrehoznánk egy védett zónát a prog.hu közösségén belül, ahova nem írhat akárki? Nem tudom volt-e már ilyen ötlet, rég olvastam a témában a fórumon...
  Én úgy képzelem ezt a védett zónát, hogy csak a védettmódos tagok írhatnának bele, de mindenki látná a topikokat.
  A tagfelvételhez pedig az első ötletem az volt, hogy meghívó alapon működne(biztos mindenki ismer őstagokat, azok ismernek más tagokat akiket érdemesnek találnak, stb. stb.), de akár lehetne az is, hogy bizonyos pont felett alapból bekerül az ember(csak ez nem teljesen igazságos, mert van amiből könnyebben jön pont és van amiből nehezebben...)

  Csak egy ötlet, ha nem tetszik nem kell megcsinálni. Személy szerint nekem így sincs semmi bajom az oldallal, csak sokan panaszkodtak meg sokan ezért nem regelnek és gondoltam ha már eszembe jutott leírom a dolgot. Mit gondoltok?

  ui.: Természetesen a sima részbe is lehetne írni annak aki védett tag, de azért is írtam még be, hogy több ötlet legyen a megvalósítással kapcsolatban...
  Mutasd a teljes hozzászólást!
abcd