DEVC++ Help
2002-05-26T11:22:38+02:00
2002-06-04T16:12:18+02:00
2022-07-19T06:21:59+02:00
 • Hello!

  Bocs, hogy belepofázok, de szerintem az a Visual C nem a te legális szoftvered, hanem a haverodé. Ezt találtam a www.campus.hu-n:

  "Használhatják-e más családtagok is?

  A Campus Agreement keretében a szoftvereket a résztvevő intézmények hallgatói, oktatói és dolgozói használhatják oktatási és tanulási célokra. Családtagok csak akkor használhatják jogtisztán a Campus szoftvereket, ha ők is a szerződés hatálya alá esnek (ők is oktatók, hallgatók stb.)"

  http://www.rufusz.hu/campus/faq/index.html#15

  Bye
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Egyébként mi az a Camups-os papír?
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Köszi a segítséget!

  Toody!
  Igazad van abban, hogy a Dev-C++ -ban csak win32API hívásokat tudok elérni. Ezért elég macerás a dolog.

  Egyébként letöltöttem a Net.framework sdk-t. 130+20MB.
  Találtam egy halom .csv meg vbas és ehhez hasonló kiterjeszésü állományt, de standard c++-t nem találtam benne.

  Petya!
  Köszi, de én nem főiskolára, hanem szakképző suliba(munkaügyis, nappali).Maszek suli, Ez felsőfokú szakmai képesítést ad, de nem vonatkoznak rá a főiskolai kedvezmények.
  Viszont az egyik ismerősöm (aki szociális munkásnak tanul esti főiskolán- röhely nem?) meg tudja igényelni az MS csomagot Visual C -vel együtt). Meg is rendelte pénteken, úgy hogy három héten belül lesz Visual C-m (legálisan).
  Tegnap vettem könyvet.Most épp azt tanulom.

  Üdv!
  knight

  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Ha főiskolas vagy akkor elméletileg te is ingyen használhatod a VC++ és még sok más MS terméket, ha aláírtad a Camups-os (remélem jól írtam) papírt.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Ha jól emlékszem a Dev-C++ -ban alapból csak win32API hívásokat tudsz használni. Ha valami osztálykönyvtár kell (mint Visual-C++ -nál az MFC), akkor próbáld meg a wxWindows-t (www.wxwindows.org) Ezzel könnyen tudsz menüket, meg ilyeneket definiálni. MinGW-vel le tudod fordítani és kapsz egy library-t (libwx.a vagy valami ilyesmi).
  A Dev-C++ ugyan tartalmaz valamennyit a MinGW-ből, de -- szerintem -- jobb felinstallálni külön a MinGW-t, én a
  Dev-C++ -t csak "szövegszerkesztő"-nek használtam, a fordítást parancssorból végeztem (makefile segítségével).
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • A .NET framework az ingyenes.
  Pl egy free ide hozza: ICSharpCode
  Debuggolni nemtom hogy lehet, nem hasznaltam a dolgot.

  Ha nem kell c++, hanem eleg c is, akkor:
  LCC-Win: A free compiler system for Windows Operating Systems by Jacob Navia

  Egyebkent meg inkabb linux, es KDevelop (ha ingyenessegrol+legalitasrol van szo).

  tejfel
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Az nincs meghatározva, hogy milyen rendszeren fusson, de csak legális fejlesztőezközzel készülhet.
  Rákerestem a NET Framework SDK-ra. Japán lapokon kívül a Microsoft NET Framework SDK-t találtam, azon belül hosszabb rövidebb letölthető állományokat. De ha Ms., akkor az nem fullfree, és akkor nem igazán használhatom sajnos.
  Eredetileg Visual C-ben akartam dolgozni, de közölték hogy csak akkor, ha jogtiszta. Sajnos nincs erre nincs 5 kilóm. Ezek után találtam a GNU-s(Bloodshed) DevC++ 4-et,amivel egész kellemes Windows-os progikat lehet csinálni, van hozzá OpenGL, Win32 Application, meg minden. Most már csak használni kéne tudni. Találtam egy notepad tipusu szövegszerkesztő forrásprogit is, de nem igazán látom még át.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Hali!

  Ha nincs megkötés, hogy milyen rendszeren kell futnia, akkor töltsd le a .NET framewrok sdk-t, menj végig az alap c# tutorialokon (max fel nap), aztan hajra. Az SDK-ban van fordito, help, mintapeldak, minden.
  Ha IDE-is kell (de nem kell), akkor keress ra a "SharpDevelop"-ra a google-n.

  netchan
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Sziasztok
  Jelenleg szakdolgozatom elkészítésével izzadok.Mivel az iskolában csak borland 3.1 van, ezért úgy döntöttem keresek valami korszerűbb /legális/ fejlesztő eszközt. Letöltöttem a Bloodshed Dev-C++ 4-et. Nagyon kellemesnek tűnik, de Help alig van hozzá. Két napja görcsölök egy egyszerű Windows ablak létrehozásán (Menuk,gird,edit)pedig biztos egyszeru.Ha valaki tud leírást, vagy használható forráskódot, esetleg profi a témában és tud egy két tanácsot adni, légyszi segitsen!
  Mutasd a teljes hozzászólást!
abcd