Profi rendszergazda kerestetik (linux)
2010-01-26T21:15:30+01:00
2010-01-26T21:15:36+01:00
2022-07-25T07:16:18+02:00
 • Sosem hittem volna, hogy én is fogok még ide hirdetést feladni, de most ez a szitu.

  Adva van egy normális vas, vállalati kiszolgáló neten. Hardveresen tényleg normális. Szoftveres support kell hozzá. Kellene rá egy linux, virtual box (windows fog alatta futni, azt is el kell érni netről), web szerver (a hozzá tartozó vonzatokkal), és normális védelmi rendszer beállítások. Távfelügyelet rendszeres jelleggel (havonta rá kell majd nézni, ha frissítések időszerűek, ilyesmi). Hosszú távra kellene egy megbízható rendszergazda. Amúgy helyileg Budapest.

  Ha te jelenleg is felügyelsz vagy 15 szervert, akkor ez lesz a listádon a 16-dik (vagy a fene tudja hanyadik), és te vagy az én emberem. Egyébként meg nem téged kereslek.

  Pénz olyasmi lenne, hogy telepítésért egy összeg + havonta a távfelügyeletért. Írd meg, mennyiért csinálod. Valami referenciát is említs meg, és persze az elérhetőségedet.

  Nagyon kérek mindenkit, hogy tényleg csak a gyakorlott rendszergazdák jelentkezzenek. Ha csak átlagos jelleggel kellene elszüttyögni a linuxxal, azt magam csinálnám, de most elvárás, hogy ha kell valamit telepíteni, akkor ne fél évig menjen vele a finomhangolási huzavona, hanem elsőre a tapasztalt beállításokat kapja meg a környezet.

  Megteszi pm-ben ide, vagy andor_kocsis dot yahoo dot com -ra.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
abcd