JAVA gyakornoki állást keresek

JAVA gyakornoki állást keresek
2010-01-07T12:40:45+01:00
2010-01-07T17:55:36+01:00
2022-10-28T04:30:39+02:00
 • Ez engem is érdekelne,a kérdés feltevő srác a munkatársam.És tényleg én is JAVA vonalon kerültem volna ide,de nincs projektünk,csak ASP.NET.
  Én is akarok JAVA-s munkát félállásban főleg,.NET-tel meg JAVA-val lehet mit kezdeni az életben.

  Ha van lehetőség akkor ne habozzon vki szólni,én is full kezdő lennék a témában JAVA 24 óra alatt kedztem el olvasni.DE gondolom C# után nem para mivel szinte ugyanaz a nyelv.
  Jah és még nincs meg a diplomám munka miatt nagyon el vok csúszva a sulival.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Most mi ez a kérdezz-felelek játék? Azért szeretnék JAVA vonalon nyomulni, mert nagyobb eséllyel lehet JAVA gyakorlattal később elhelyezkedni. Továbbá a jelenlegi melóhelyemen mások viszik a nagy projekteket, nekem állandóan csak a kisebb munkák jutnak. Másik ok: Nézd meg a 2009 őszi műegyetemi állásbörzén kiállító cégeket. Alig van .NET - es meló, a 95%-uk JAVA programozót keresett. Az egyéb álláshirdetésekben szintén kevés C#-os állást található (szerintem). Az egyik cégnél (KBC) a JAVA szakmai és logikai teszt faszául sikerült, az interjút viszont buktam a gyakorlat hiánya miatt, ja és junior pozícióra adtam be a CV-t.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Nekem pedig gyakorlatra lenne szükségem JAVA-ból is.


  Miert?
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • A melóhelyemen kezdetben volt JAVA-s munka is, de már több mint másfél éve nincs ilyen projekt csak .NET. Nekem pedig gyakorlatra lenne szükségem JAVA-ból is.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Es miert akarnal Java-ra valtani..?
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Az IQ szintemmel semmi baj nincs, de az interjúkon azt kérdezik meg, hogy hány év tapasztalatod van JAVA-ban? Az viszont nincs legálisan kimutatható. JEE-t pedig csak a Szoftverfejlesztés Java EE platformon című könyv 1-2 példáján láttam csak.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • .NET fejlesztokent dolgozol, es ingyen vallalnal el Java munkat..? Mondd, fejre estel??!
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Jelenleg ASP.NET fejlesztői munkakörben dolgozom, de szeretnék JAVA/JEE-s tapasztalatot is szerezni. Ezért hasonlóan while-hoz akár ingyen (vagy havi -10000 Ft-ért)is elvállalnék bármilyen java fejlesztői munkát. Tavaly végeztem BP-en az egyik, lágymányosi hídnál lévő egyetemen.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
Tetszett amit olvastál? Szeretnél a jövőben is értesülni a hasonló érdekességekről?
abcd