Operációs rendszer és progromok és játékok mellé
2009-12-29T17:02:05+01:00
2009-12-29T17:06:07+01:00
2022-07-25T08:13:12+02:00
 • Nem azonnal. Leírtam, hogy egy jó 6-7 év mire oda eljutunk. De, nem akarok minden egyes hónapban leírni apróbb dolgokat. Inkább most megkérdezek mindent és kinyomtatom. Majd aztán elrakom, sorszámozom, és amikor szükség lesz rá, elővesszük.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • ÉS szeretnénk egy operációs rendszert írni. Ami, minden gépen megy. Mellé, programokat, és játékokat.


  Na ez a beszed, egybol OS-t es 3D shootert hozza!
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Helo!!
  Már egyszer írtam ilyesmi téren ide fórumot. Bár kitörölték. És csak mindenki kinevetett. Úgyhogy, tényleg csak az írjon ide aki segíteni tud, vagy akar nekem. Tehát 6-an vagyunk barátok. ÉS szeretnénk egy operációs rendszert írni. Ami, minden gépen megy. Mellé, programokat, és játékokat. És, ezzel kapcsolatban tudnátok segíteni? Tehát, egy olyan op. rendszert szeretnénk, mint a Windows 7. Persze, elég nehéz lesz meg minden. De, a lényeg, hogy megszeretnénk csinálni. És, hogy milyen nyelveken érdemes megtanulni programozni, hogy op. rendszert írjunk, mellé programokat, és játékokat. És, ne nevessetek ki. Mert ez komoly dolog. Tehát, már beszéltem az op. rendszerről. Ja, és még annyit, hogy teljesen olyan gépekre szeretnénk írni az op. rendszert amin nincs semmi program. Tehát, nem Windows-on futó alprogramokat akarunk írni. Hanem egy teljesen olyat, amit hogyha a gépet bekapcsoljuk magától elindul betöltődik meg ilyesmi. És úgy működjön, mint a Windows például. A programokat szerintem tudjátok mire gondolok. A játék, meg persze 3d-s és valamennyi mesterséges intelligenciája legyen a játéknak. Egy olyan jó 3 évre gondoltunk, míg mindent megtanulunk így 6-an. ÉS utána egy 3-4 év míg elkészítjük a dolgokat. Ha lehet teljesen az alapoktól írjátok le a dolgokat. És, ha lehet valami leírást is küldjetek. Mondjuk 1. a C programozási nyelvet tanuljuk meg, és mellé egy leírást a c programozásról. Aztán a 2. amit meg kell tanulni, stb.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
Ez a téma lezárásra került a moderátor által. A lezárás oka: Nem lett t�r�lve! http://prog.hu/tarsalgo/103073-61/Operacios+rendszer+mesterseges+intelligenciaval.html
abcd