Bejelentett támadó webhely ÚJ
2009-12-21T15:11:42+01:00
2009-12-22T13:17:57+01:00
2022-07-25T08:23:08+02:00
 • Szia!

  Használd a Google webmasters tools nevű eszközt. Belépsz, beteszed a kódot amit adnak hogy megerősítsd tiéd a webhely, majd ha megvan, kéred a webhely felülvizsgálatát. Korábban ha fertőzött voltál, bekerültél a központi adatbázisba, innen törölnek ha kéred, ellenőrzik valóban megszűnt-e a fenyegetés.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Köszi. Bár ez nem túl sok. Mindezt eddig is tudtam. Valaki más?
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • FF 3.5.6 alatt nekem nem írja ki, bár a CSS sem töltődik be. IE7 alatt sem írja ki, de van CSS stílus. Egyebet nem tudok mondani.
  Ja de: marhára idegesítőek a hangok az oldalon, én a helyedben a kikapcsolt alaphelyzetet választanám. De ez szubjektív. Viszont én tényleg megőrülök ha elkezd hangoskodni egy oldal olyan fél kettőkor, amikor a csajom már alszik. Szoktam is anyázni rendesen, szóval csak ezért mondom.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Senki? :( Semmit? :(
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Sziasztok!

  A belejelentett támadó webhely című csúnyasággal már bizonyára mindenki találkozott. Ennek létezik egy fajtája az iframe exploit, mely iframeket tartalmazó kódokat illeszt be az egyes weboldalakba.

  Ennek kiirtása aránylag egyszerű: letörölni a tárhelyről mindent, majd átírni a jelszót és újra feltölteni a tartalmat.

  A minap ennek a bejelentett támadó webhelyt előidéző féregnek egy új LÁTHATATLAN formájával találkoztam, mely a css fájlokat fertőzné de semmilyen fertőzéssel nem találkozom ha megnyitom őket.

  A probléma: www.komm07.extra.hu itt található. Egy e107 alapú rendszer van feltelepítve, gondoltam, hogy átvágom és létrehozok egy új style_uj.css nevezetű fájlt, mely nem lehet fertőzött. Lehivatkoztam abszolútba és a megnyitás pillanatakor fertőzöttnek írja a gép.

  Viszont semmilyen kód nem kerül bele az említett css fájlba. Lehet, hogy olyan féreggel van dolgom ami nem fertőz? Mindössze csak előidézi a bejelentett támadó webhely effektust, hogy ne jelenhessen meg az oldal stíluslapja szétcsúsztatva ezzel őt?

  Nem tudom már, hogy mivel próbálkozzak várom válaszaitokat, hogy hol lehet a hiba vagy találkoztatok-e már hasonlóval.

  Előre is köszönök minden tanácsot.
  Az oldalt ide kattintva meglátogathatod, semmilyen vírus nincsen nem jelez az avast és a kódba se került semmi. Ez csak valamilyen szivatás...
  Mutasd a teljes hozzászólást!
Tetszett amit olvastál? Szeretnél a jövőben is értesülni a hasonló érdekességekről?
abcd