Társakat keresek saját webportál létrehozásához
2003-01-07T20:37:25+01:00
2003-01-23T13:02:40+01:00
2022-07-27T20:52:01+02:00
 • Hi!

  Én is ilyenbe fognék, úgyhogy akár össze is állhatunk... Értek úgy-ahogy php-t, html-t, javascriptet egy kicsit, dolgoztam már mysql-lel is, linux+apache szerver megy otthon, úgyhogy talán tudunk segíteni egymáson. Két kikötésem lenne a dologgal kapcsolatban: csak GPL-t vagyok hajlandó fejleszteni, továbbá lehessen a kész dolgot rendesen beállítani magyarra és angolra is (nem úgy, mint a PHPNuke, PostNuke és hasonlókat).

  Bye
  Boobaa
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Re Frici!

  Szóval, ami az oldaladat illeti, már énis próbálkoztam hasonló létrehozásával, csak az html alapú volt, szóval igen igen esély nélkül. A számítógépes grafikát, illetve a 3D-s alkalmazásokat mondhatjuk, "vágom". Magyaránt nem ollóval. Na, igen. Én és a rossz poénjaim.
  Ami viszont a lényeg, hogy az oldal dizájnjában segíthetek, esetleg, ha szükség van arra. Hogy mihez is értek;
  - pofás kis Flash-ek,
  - teljes ooldal dizánja,
  - kiegészítők, pl. hasonló smiley-k, mint amilyenek ide is be van rakva
  - stb.

  A PHP-t nem igazán ismerem, és olyan rengeteg szabadidőm sincs, de ha megbíztok valamivel, akkor azt biztosan elvégzem határidőre.

  greg m
  <g.marci@freemail.hu>
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Mondd kicsi!!! es segitek!:)
  by Arpi
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Sziasztok!

  A következő felhívást szeretném közzétenni!

  Csak úgy, a saját szórakoztatásomra létrehoztam egy php alapú portált! Na már most! Társakat keresek, hogy ezt a portált tovább fejlesztgessük közösen, új ötleteket építsün be, és tartalommal töltsük meg. Az oldal még eléggé gyerekcipőben jár, olyan mint egy kis baba...igen sok törödést igényel. Aki mindig is szeretett volna egy saját "hírportált", de félt egyedül belekezdeni, annak most itt az alkalom! Dobjon meg egy e-mail-el, írjon benne magáról, hogy mivel foglalkozik, mit tanul, stb...amit fontosnak érez magáról közölni! php programozási tudás előny, de nem feltétel. Amire szükség van, az kreativitás, türelem, és egy kis szabadidő. Nos, ha felkeltettem az érdeklődésed, írj a fricci@axelero.hu e-mail címre!
  Mutasd a teljes hozzászólást!
Címkék
abcd