Flash/Flex programozó gyakornokot keresünk
2009-11-30T13:20:10+01:00
2009-12-09T09:47:05+01:00
2022-07-25T08:42:33+02:00
 • nem kötözködni szeretnék, de ha olyan jó fejek, akkor miért csak dolgoztál náluk? Találtál jobbat?
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Ért a programozáshoz, de még nem vett részt nagyobb projektben
  - ez a mondat önmagában is ellentmondás. Kis projectekkel senki sem lesz programozó. De különösen
  Projektszemlélet
  -et nem szerez.

  eljesen más egyedül dolgozni, mint egy 5-10 fős csapatban.
  - igen, néha lassabb. Különösen hogy a főnökeid azt hiszik, hogy ha valaki már megírta azt a modult, akkor az jó. Csak mikor Te lehívod svn-ből, akkor derül ki hogy valóban jó és nem bugos. Csak épp nincs kész...
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Én dolgoztam velük, nagyon jó fejek.
  A "gyakornok" itt 2 dolgot jelent:
  1. Ért a programozáshoz, de még nem vett részt nagyobb projektben. Teljesen más egyedül dolgozni, mint egy 5-10 fős csapatban.
  2. Egyetemista/főiskolás.

  Nekem a szabadúszós projectekkel inkább rossz tapasztalataim vannak. (csináld meg még ezt, ezt csináld újra blabla-Amikor a végén utánaszámolsz, hogy mennyit dolgoztál a programon, elég béna órabér fog kijönni.)
  Különben itt rendes fizetést kapsz, de nem leszel milliomos. Az ember nem az első munkahelyén gazdagodik meg.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Szerintem meg nem kell tökéletesen megfelelni minden elvárásnak. Általában tesztelik milyen könnyen tanítható és implementálható a munkaközösségbe az adott illető, aki már kódolt ezt-azt AS3 - ban. És, aki igen, az úgyis kipróbálta már a Flash -t, FlashDevelop -ot, Flex -et (ehhez is van egy laza tutorial). Feltehetően valami normális könyvből kezdett el tanulni, ahol törekedtek az OO szemléletre. Valamint szerintem egy gyakornok még ne akarjon nagy pénzeket keresni, bár valakinek összejön .
  Végezetül az is elég nagy pozitívum, hogy tárgyalóképes angol nyelvtudást kérnek, így feltehetően használnia is kell majd.
  S bár lehet, hogy 1 évig keres nettó 80-90k -t, ami elég albira meg pizzára, de utána megvan lehetősége, hogy havi 3000-4000 fontot keressen. Én személy szerint küldök egy CV - t, majd ott kiderül mi a szitu, ahelyett h találgatok. Diplomámat ugyis AS3-ban (Flex) írom, bár csak kövi félévre esedékes
  /** Csak egyéni véleményt alkottam, nem kérek kritikát... */
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Ezen a részleten átsiklottam. Szerintem nem fognak ilyen embert találni, ha nem fizetik meg rendesen, mert pont ez az a réteg, aki remekül elvan szabadúszóként is.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Én mindig azt hittem, hogy a gyakornok az (lehet), aki még ki sem jött a suliból és egyetlen épkézláb programot se rakott még össze. De az utolsó tanévben elmegy gyakornoknak, ahol mondjuk a diplomamunkáját is megírhatja. Az első nagyobb projektet, amit szinte ingyen vállal, de mégis jól kell összeraknia, dokumentálni, mert másképp elzavarják vele. De az elején nem elvárható, hogy bármit alaposan ismerjen vagy tapasztalt legyen, és a projektszemlélet különösen nem. Egyetlen projekt nélkül hogyan is várhatná el bárki? Azt majd ott sajátítja el. Nem?

  Egy gyakornokról van szó. Az orvost is megtanítják műteni. De nem várható el az orvosoktól sem, hogy az első gyakornoki munkanapján már tapasztalata legyen szívműtétekből.

  De újabban ez elkezdett terjedni. Sokszor olyat látok a saját területemen, hogy jó pár éves programozói háttérrel is szívesen elmennék "gyakornoknak". Csak, nem a gyakornoki fizetésért. Bár még sose kérdeztem rá... Szóval, lehet hogy a gyakornoki fizetésért is
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Miért, jobb, ha odaírja, hogy "versenyképes fizetés"? Ez a hirdetés speciel pont komolynak néz ki sok másikkal ellentétben. Konkrétumot úgy is csak akkor kap az ember, ha számításba jöhet a kvalitásai alapján.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Ingyenmunka..?
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Innovatív informatikai vállalat Flash/Flex fejlesztési tapasztalattal rendelkező programozó gyakornok munkatársat keres részmunkaidős (heti 20-25 óra) feladatok ellátására.

  Feladatok:
  * Kapott tervek, előírások alapján önálló munkavégzés
  * Fejlesztési feladatokban való aktív részvétel
  * Saját fejlesztési terület felelős menedzselése (dokumentálás, változások kezelése, bővítés, tesztelés támogatása)

  Elvárások:
  * Flash CS3 vagy CS4 alapos ismerete
  * Action Script 3 alapos ismerete
  * Egyéb rutin: Html, Css, Javascript, Xml
  * Projektszemlélet, precíz munkavégzés, határidőtartás

  Előnyt jelent:
  * Animációkban való jártasság
  * Flex Air ismerete
  * Tárgyalóképes angol nyelvtudás

  Amit a vállalat kínál:
  * Érdekes és kihívásokkal teli munka
  * Korszerű fejlesztői eszközök
  * Lehetőség új területek és technológiák megismerésére

  Munkavégzés helye: Budapest XI. kerület

  Jelentkezés:
  A fényképes szakmai önéletrajzot a job@regens.hu címre várjuk.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
abcd