Online konfigurátor script (PHP/MySQL/Ajax)

Online konfigurátor script (PHP/MySQL/Ajax)
2009-11-04T22:40:36+01:00
2009-11-05T16:06:00+01:00
2022-10-28T07:20:34+02:00
 • Szia.

  Én csináltam egy ilyet még télen.

  Adva volt egy termék tábla, és egy termék tulajdonságok tábla. Az én feladatom picit komplexebb volt. Meg kellett állapítsam, hogy a termékek kompatibilisek vagy inkompatibilisek, vagy nem lehet tudni.

  A terméktulajdonságok egy fa strukturában voltak. Minden levél kapcsolódhatott egy vagy több levélhez. Egy levél szülőjének tesvéreinek a gyereke inkompatibilis volt, valamint a levélhez kapcsolt másik levél szülőjének testvéreinek a gyereke is inkomatibilis volt.
  Kompatibilis volt viszont a testvér levél, valamint a levélhez kapcsolt másik levél, valamint annak a testvérei.

  Bonyolultan hangzik. Az is...
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Hali. Szerintem ez állás téma!
  Mutasd a teljes hozzászólást!
 • Üdv.
  HA tudtok jó lenne segítség Online konfigurátor témában (konkrétan egy számítógép konfiguráló kis scriptet szeretnék, ami mysql-re ül rá, vagyis egy meglévő termék adatbázisra, ahol a struktúra lehetővé teszi ezt-ez az adatb. már megvan amúgy). A lényeg hogy a delikvens összeválogatja egy gépre való cuccát. Az alkatrészcsoportok adottak, a lényeg hogy az egyes termék csoportokba lévő cuccok kompatibilitás szerint is el vannak különitva (a la mysql) vagyis ha mondjuk LGA775-ös CPU-t választ, akkor olyan lapot is tudjon, és természetesen / termék jelenjen meg az ár és egy összesítő ár alul.
  Sajnos a "google az én barátom" féle hozzáállás nem segített eddig, bármilyen ötletet szívesen veszek.
  Mutasd a teljes hozzászólást!
Tetszett amit olvastál? Szeretnél a jövőben is értesülni a hasonló érdekességekről?
abcd